Opa John poseert met kleinzonen – dan slaat de dokter alarm om een detail op de foto
Connect with us

Lifestyle

Opa John poseert met kleinzonen – dan slaat de dokter alarm om een detail op de foto

Toen de 30-jarige Sarah Frei een foto nam van haar opa 91-jarige John Rzeppa en zijn twee overgrootkinderen tijdens Thanksgiving, vond ze dat de foto te schattig was om niet te delen.

Maar door het plaatje te posten, had ze geen idee dat wat ze deed zijn leven zou redden, volgens People.

De familie was samen aan het genieten van Thanksgiving in haar huis in Detroit. Sarah zag een mooi moment toen haar opa John, uit Michigan, haar twee babyjongens vasthield en ze maakte een foto om de vreugde te delen.

Sarah plaatste de foto op Instagram en een van haar volgers, Dr. Jennifer Mancuso, zag het beeld en er gingen onmiddellijk alarmbellen rinkelen.

Ze zag dat de grootvader van Sarah een groot merkteken op het voorhoofd had. Jennifer, die samen met Sarah naar de middelbare school was gegaan en nu een dermatoloog was in Detroit, vond dat het merk verdacht leek en keek naar wat oudere foto’s van Sarah’s grootvader. Toen merkte ze dat het merk in de loop van de tijd was gegroeid.

Ze vermoedde dat het merkteken een kwaadaardig melanoom kon zijn.

“Ik was op een ochtend door Instagram aan het scrollen en ik zag deze foto van Sarah’s opa en ik heb eerder foto’s van hem gezien, maar hij had een heel duidelijk melanoom op zijn voorhoofd. Ik denk dat iemand het zou herkennen met elke vorm van training. Ik keek terug op een paar oudere foto’s en het was duidelijk dat het groeide. “Zei Dr Mancuso tegen TODAY.

Ze verstuurde onmiddellijk een bericht aan haar oude schoolvriend. Sarah was bezorgd toen ze het bericht ontving en ze bracht haar moeder, Linda Renema, op de hoogte. Ze wisten natuurlijk van het merk, maar er werd gezegd dat het niets was om zich zorgen over te maken.

“Toen we het een paar jaar geleden controleerden en er een biopsie van maakten, zeiden ze dat het slechts een leeftijdsvlek was, om je daar geen zorgen over te maken. Ze hebben het met droog ijs verwijderd en het was bijna verdwenen en begon toen geleidelijk weer terug te komen, “vertelde Sarah VANDAAG.

Het bericht van haar vriend overtuigde de familie om de grootvader van Sarah naar de artsen te brengen en het werd bevestigd dat de vlek huidkanker was.

Haar 91-jarige grootvader was een echte vechter die al niet minder dan twee hartaanvallen en prostaatkanker had overleefd.

Omdat de huidkanker op tijd werd ontdekt, hebben de artsen het verwijderd. Hij keerde later terug voor een huidtransplantatie en werd op tijd genezen voor de bruiloft van zijn kleindochter.

Nu is het gezin dankbaar voor sociale media – die hun geliefde grootvader hebben gered.

“Mijn moeder en ik hebben er een paar keer over gesproken … Het is verbazingwekkend hoe sociale media dit heeft veroorzaakt”, zei Sarah.

Deel alsjeblieft om al je Facebook-vrienden te laten zien dat ze levens kunnen redden door alleen maar naar een foto te kijken!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending