Opa kan niet wachten om zijn pasgeboren kleinkind te ontmoeten – komt er dan achter dat zijn dochter gelogen heeft
Connect with us

Nieuws

Opa kan niet wachten om zijn pasgeboren kleinkind te ontmoeten – komt er dan achter dat zijn dochter gelogen heeft

Landry James heeft zich altijd omringd met vrouwen. Vandaag de dag is hij het gewend om de enige man te zijn in de familie.

Hij heeft twee zussen, vier dochters en twee kleindochters.

Het heeft van hem een geduldige en zorgzame man gemaakt, alhoewel het ook nadelen heeft: Landry was het een beetje zat om de enige man van de familie te zijn.

Hij kon niet bevroeden hoe dit zou veranderen, op uiterst geestige wijze.

Toen één van zijn dochters, Carie Elbe, erachter kwam dat ze zwanger was van een jongetje, besloot ze om dat kleine detail geheim te houden voor haar vader. Het was Carie’s doel om hem te verrassen op een manier die hij niet snel zou vergeten.

Toen de uitgerekende datum naderde was de hele familie vlakbij om alles mee te kunnen maken.

Bijna niemand wist van het geslacht van het kindje en toen de dag daar was was iedereen blij. Om nog maar te zwijgen van Landry’s blijdschap!

Maar niemand had kunnen voorspellen hoe overrompeld Landry zou zijn toen hij er eindelijk achterkwam dat hij niet langer de enige man van de familie was.

Een dochter onderweg?
Carie was nogal gemeen geweest tegen haar vader gedurende haar zwangerschap. Ze had tegen veel mensen gezegd dat het geslacht een geheim was, maar had toch laten doorschemeren dat het een dochtertje zou worden. Puur om Landry’s schok groter te maken.

Om het allemaal nog extra bijzonder te maken, kwam de kleine spruit precies op Landry’s verjaardag ter wereld! Niemand zei iets over het geslacht, tot het juiste moment daar was.

Toen het moment daar was om opa de waarheid te vertellen wist hij totaal niet meer wat hij moest doen.

Om opa Landry’s verjaardag nog eens extra speciaal te maken, besloot zijn dochter om haar zoon naar zijn opa te vernoemen: Landry James (de tweede). Wat een eerbetoon!

Wat mooi dat iemand dit prachtige tafereel heeft vastgelegd. Kijk naar de video hieronder om te zien hoe Landry reageerde:

De eerste dagen van een nieuw leven aanschouwen is iets prachtigs. Het geslacht zou natuurlijk eigenlijk geen rol moeten spelen – hij zou vast ook gelukkig geweest zijn met nog een kleindochter – maar het is goed voor te stellen dat Landry dolgelukkig was met de komst van een jongetje in de familie.

Deel dit artikel met vrienden op Facebook als jij ook vindt dat (klein)kinderen één van de meest magische dingen van het leven zijn!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vader (33) en dochter (15) opgepakt voor brand in woning waar vrouw met zuur werd overgoten

Een 33-jarige Duitse man en zijn 15-jarige dochter zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van het stichten van een woningbrand aan het Sluispad in Burgh-Haamstede (Zeeland) in de nacht van 17 op 18 januari.

Zij werden kort na de brand al aangehouden op de A58 ter hoogte van Kapelle, maakte de politie maandag bekend. De verdachte Duitser en zijn dochter zitten nog vast, meldt de politie. Tijdens de brand was de bewoonster niet thuis en raakte niemand gewond. Wel bleef de woning beschadigd achter.

In mei 2022 werd de bewoonster van het huis aangevallen met een bijtende stof. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze woningbrand en de aanval met zuur. Tot nu toe is nog niemand aangehouden in verband met de aanval.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.

De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie. De afgelopen jaren ging ze alleen maar meer achteruit en werd ze steeds grilliger. Ze had ernstige hallucinaties die haar agressief maakten. Laura wou na een tijdje niets meer met haar familie te maken hebben en raakte volledig van hen vervreemd.

Laura’s familie beschuldigt de Britse gezondheidsautoriteiten nu van nalatigheid. Zo werden de signalen van haar verslechterde toestand compleet genegeerd en werden routinecontroles van haar sociale woning in de Zuid-Engelse county Surrey, die tot een eerdere ontdekking van haar lichaam hadden kunnen leiden, nooit uitgevoerd.

In mei 2021 trof de familie van Laura het lichaam van de jonge vrouw in een “gemummificeerde, bijna skeletachtige staat” aan in haar woning. Het was Laura’s broer die de gruwelijke ontdekking deed. De familie kwam Laura bezoeken om haar te vertellen dat haar vader was overleden.

“Ik heb hulp nodig”

Gedurende de drie jaar dat de jonge vrouw dood in haar woning lag, werd haar invaliditeitsuitkering stopgezet en haar gasaansluiting afgesloten. Ondanks het feit dat Laura niet reageerde op brieven, telefoontjes en sms’jes en ze de deur nooit opendeed, stelde niemand zich ooit vragen over haar welzijn. Haar zus Nicky geeft de schuld aan de sociale zorg, de geestelijke gezondheidszorg en Laura’s huisbazen, die volgens haar de “waarschuwingssignalen hebben genegeerd”. “Laura is gewoon achtergelaten om te sterven”, klinkt het.

Volgens de advocaat van de familie werd Laura twee keer doorverwezen naar sociale zorgdiensten voor volwassenen: een eerste keer in 2014 en een tweede keer in 2017. Die verwijzingen kregen echter nooit gehoor. Het wordt aangenomen dat Laura in november 2017 overleed. Enkele weken voordien ging de politie nog bij haar langs. Na het bezoek meldden de agenten bij de sociale diensten dat Laura “zichzelf verwaarloosde, weinig te eten had en niet leek te weten hoe ze ze hulp kon krijgen”. Maar zelfs dan werd er niet ingegrepen. Kort voor ze stierf, schreef Laura nog een schrijnende boodschap op haar kalender: “Ik heb hulp nodig.”

“Het is hartverscheurend om na te denken over de omstandigheden waarin ze de afgelopen jaren leefde. Er was niemand voor haar”, zegt zus Nicky. De gemeenteraad van Surrey noemt Laura’s dood “tragisch” en laat weten dat een onderzoek wordt gestart naar de precieze omstandigheden van haar overlijden.

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Trending