Opgedoken foto’s van Ali B zorgen voor woede in Nederland!
Connect with us

Celeberties

Opgedoken foto’s van Ali B zorgen voor woede in Nederland!

Ali B is een hele poos stil geweest op social media. Dit nadat de berichte BOOS-video uitgezonden is op YouTube waarin de rapper één van de hoofdpersonen is. De rapper en ondernemer wordt van behoorlijk ernstige vergrijpen verdacht en het onderzoek is nog gaande. Na zijn statement waarin de rapper aangeeft dat hij zich nooit schuldig heeft gemaakt aan de vermeende vergrijpen hebben we niets meer gehoord.

Wel hebben we veel foto’s voorbij zien komen van mensen die de rapper in Dubai hebben gespot. Yvonne Coldeweijer heeft al laten weten dat de rapper voorgoed verhuist: “Ik heb gehoord van een familielid van Ali, dat Ali niet meer terugkomt naar Nederland. Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen. Hij is dus van plan daarheen te verhuizen zodra die woning af is en daar voorgoed te verblijven.”

Ali B haalt woede op de hals!

Het is Ali in Nederland klaarblijkelijk veel te heet onder de voeten en hij lijkt het hazenpad te kiezen. Of dit altijd al plannen voor de toekomst waren, die nu wellicht naar voren geschoven zijn, voor de rapper weten we niet. Coldeweijer weet meer te vertellen over de zaak: “Het familielid geeft daarnaast aan dat zij zich op geen enkele manier zorgen maken. Zeker de advocaat heeft gezegd: joh, deze meiden die jou beschuldigen, die hebben zelf helemaal geen nee gezegd. Ze maken zich dus totaal geen zorgen hierover.” De rapper plaatst de laatste tijd ook weer veelvuldig vakantiefoto’s. Echter viel de foto van Ali waar hij aan het relaxen is in een sauna behoorlijk verkeerd bij veel mensen. Ook roddelkanalen reageren op de geplaatste foto’s. Coldeweijer: “Spoort niet!” Fawry: “Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hiervan moet vinden?” Swipe onderstaande foto voor meer:

View this post on Instagram

A post shared by (@teenmag.nl)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zanger René Froger onthult heftig nieuws over zijn gezondheid

René Froger kan terugkijken op zeer geslaagde Toppers-concerten. Toch is het voor de oppertopper niet makkelijk geweest om op te treden, omdat hij last had van ‘helse pijnen’ op het podium.

Schijn bedriegt
In de nieuwste uitgave van Story vertelt de zanger dat ‘vrolijk doen’ hem heel veel moeite kost. ”Schijn bedriegt. Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, aldus René Froger die last heeft van een nekhernia. Naar eigen zeggen heeft hij dit tot en met de Toppers-concerten bewust stilgehouden.

”Maar het was heftig, ik stond er met helse pijnen.” Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

De zanger moet nu veel rusten en daar zal hij zich aan gaan houden. “Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met de Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Haddaway
En dan moest Rene ook nog eens handelend optreden tegen het wangedrag van Haddaway. Naar eigen zeggen heeft Rene de zanger er zelf uitgetrapt, nadat de What Is Love-artiest helemaal tekeer ging tegen medewerkers van Froger. ”Ik pik dat natuurlijk niet.”

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama voor Jeroen van der Boom: ‘Op straat gezet’

Jeroen van der Boom was jarenlang te zien in SBS-programma’s, maar daar komt binnenkort verandering in. Talpa heeft zijn contract niet verlengd. Waarom? ,,Hij wilde meer geld”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Meer geld’
Jeroen van der Boom is sinds 2011 aan SBS verbonden, maar aan die samenwerking komt een eind. ,,Zijn contract bij SBS is niet verlengd”, schrijft Yvonne Coldeweijer. ,,Blijkbaar wilde hij verlengen voor meer geld, maar dat had zijn bestie John er niet voor over. Van je vrienden moet je het maar hebben.”

Onzeker
De afgelopen jaren maakte de zanger vooral muziekprogramma’s als ‘Hoge bomen’ en ‘De liedjes van’. Of die programma’s terugkeren op televisie is nog niet bekend. Ook is het verdere verloop van de carrière van Jeroen onzeker. ,,Hoe de carrière van Jeroen verder ingevuld zal worden is nog onbekend”, concludeert Coldeweijer.

Niet de enige
Jeroen is overigens niet de enige: ook het Talpa-contract van Patty Brard is niet verlengd. Zij tekende in februari 2019 een lucratief, vierjarig contract bij Talpa. Brard laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet van plan is helemaal te stoppen met televisie maken. Momenteel voert ze gesprekken met Talpa om als freelancer actief te blijven.

Doorgaan met lezen

Trending