Opgelet: Dit is het knappe zusje van Max Verstappen!
Connect with us

Celeberties

Opgelet: Dit is het knappe zusje van Max Verstappen!

We kijken graag naar Max Verstappen die in zijn Formule 1 wagen meestrijd om het wereldkampioenschap. Hij is niet de enige Verstappen waar we graag naar kijken. Zijn zusje zien we alleen liever buiten een Formule 1 wagen want wat is zij een prachtige verschijning.

Max Verstappen heeft een knap zusje

We hopen er met z’n allen op dat Max Verstappen het komende seizoen voor het eerst wereldkampioen in de Formule 1 gaat worden. Doordat het nieuwe Formule 1 seizoen is uitgesteld, en het nog maar de vraag is wanneer het seizoen wel eindelijk gaat beginnen, moeten we het ergens anders zoeken. En nu zijn we erachter gekomen dat Max Verstappen een zusje heeft die eigenlijk heel erg knap is. Zij gaat door het leven als Victoria-Jane Verstappen. Gelukkig is ze actief op Instagram waardoor we regelmatig kunnen genieten van mooie plaatjes.

Victoria-Jane Verstappen

Victoria Verstappen is het jongere zusje van Max Verstappen. Ze is 21 jaar oud en zit niet stil. Zo is ze een eigen lifestyle fashion brand begonnen die de naam “Unleash The Lion” draagt. Ze geeft aan dat alle kleding die ze zelf ontwerpt, ze zelf ook wel zou willen dragen. Als je van dit merk kleding koopt dompel je je dus helemaal onder in de stijl van Victoria Verstappen. Dit is niet het enige wat ze doet. Tijdens raceweekends van haar broer beheert ze namelijk zijn Instagrampagina: “Ik ga naar alle races en fotografeer voor de social media kanalen van Max”.

Andere zusjes van bekendheden

Max Verstappen is niet de enige BN’er die nog een heel mooi zusje heeft rondlopen waar wij niks van af wisten. Olcay Gulsen heeft bijvoorbeeld een heel mooi zusje die sprekend op haar lijkt. Ook bij Yolanthe lijken de genen die vrouwen mooi maakt in de familie te zitten. We hebben hieronder de beste foto’s van de knappe Victoria Verstappen op een rijtje gezet:

Celeberties

Beelden: “André Hazes weer terug naar Monique Westenberg…”

Het is eigenlijk een heel simpel verhaal waarvan het merendeel van Nederland het kent. Monique Westenberg is tot nu toe de enige vrouw geweest die André Hazes een beetje in toom heeft weten te houden. Sinds zijn uitstapje van 3 maanden met Bridget Maasland is het eigenlijk wel zichtbaar. Media schrijven van het in toom houden van verslavingen.

Bijvoorbeeld: “De enige vrouw die zijn buitensporige drankgebruik en andere verslavingen de baas was.” Een insider heeft aangegeven dat er een reden is dat Rachel hem naar haar garage (waar hij zou verblijven) heet gehaald. Er wordt namelijk aangegeven dat Rachel bang is dat hij in deze moeilijke tijd steun zou zoeken bij zijn ex, Monique. Iets wat natuurlijk volkomen logisch is aangezien ze de moeder van zijn kind is. De twee kennen elkaar al lager dan welk vriendinnetje dan ook. Het is natuurlijk de vraag of Monique wéér voor hem klaar zal staan.

Zoekt André Hazes weer contact met Monique Westenberg?

Het merkwaardige is dat Rachel een hereniging zo willen voorkomen volgens verschillende media. Er wordt op ‘Utopianieuws’ bijvoorbeeld geschreven: “Maar ons is ter oren gekomen dat Rachel dit ten koste van alles probeert te voorkomen. Nu Andre alleen nog Rachel en Sarah om zich heen heeft wordt het er voor hem niet makkelijker op. Lastig om de juiste beslissingen te nemen die voor hem goed zijn.” De tijd zal het leren of Monique nodig is in het leven van de zanger.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Optredens André Hazes geannuleerd wegens ernstige ziekte

De concerten van André Hazes in de Belgische Oktoberhallen gaan niet door. De Nederlandse zanger zou op 30 en 31 oktober op het podium staan, maar dat werd maandagochtend door zijn management geannuleerd. Hoe zit het nu met zijn optredens in Nederland?

‘Niet haalbaar’

Dat bevestigt een woordvoerder van de evenementenlocatie na berichtgeving van Shownieuws. Het is volgens de woordvoerder nog niet bekend of de concerten op een later moment wel doorgaan. Nu is enkel duidelijk dat 30 en 31 oktober ‘niet haalbaar’ zijn. De zaal wacht dan ook op meer duidelijkheid vanuit het management van Hazes.

Half september maakte de 27-jarige Hazes bekend dat hij kampt met een burn-out. Volgens zijn manager had de zanger tijd nodig ‘om weer op krachten te komen’. ,,André is gewend een turbulent leven te leiden”, liet manager Sjoerd Bodewes destijds weten.

,,Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

De concerten van 15 en 16 oktober in Ahoy werden direct met een jaar uitgesteld.

Holland zingt Hazes ook onzeker

De concertenreeks Holland zingt Hazes begin november gaat door, maar het is nog maar de vraag of André Hazes hier aanwezig zal zijn. Het is één van de grootste jaarlijkse meezingconcerten in Nederland, waarbij de hits van André Hazes senior centraal staan. Dit gebeurt met artiesten en onder aanvoering van zijn zoon André Hazes, dochter Roxeanne Hazes en zanger Jeroen van der Boom.

De concerten staan gepland voor 5 en 6 november in de Ziggo Dome. Of André Hazes wel of niet aanwezig gaat zijn is nog niet bevestigd, maar Albert Verlinde heeft uit betrouwbare bron vernomen dat de zanger niet aanwezig zal zijn.

,,Ik heb een beetje rondgebeld en gevraagd en er komen twee versies aan. Eerst in november en dan in maart en iedereen houdt er eigenlijk rekening mee dat hij er niet bij zal zijn bij die twee avonden in november. Dat is zo zichtbij. Iedereen hoopt dat hij er in het voorjaar wel bij kan zijn, in maart”, zei hij in Shownieuws.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Chantal Janzen doet een walgelijke onthulling

Chantal Janzen laat op haar Instagram account weten dat ze een nogal apart ritueel heeft voordat de opnames van een programma beginnnen.

Ze laat namelijk weten dat ze net ervoor nog even lekker gaat kakken en dat haar opnameleider exact weet hoe lang ze op de pot blijft zitten.

Chantal beschrijft haar laatste gesprek met haar opnameleider Mark Kriek.

“Ik voor opname: ‘Ik moet nog effe kakken, maar dat kan snel hoor.’ De opnameleider: ‘Ja, dat weet ik.’”

Dat haar opnameleider inmiddels weet dat ze snel kan poepen, vindt Chantal zorgwekkend.

“Als je opnameleider je kak-duur al weet, weet je dat je al lang samenwerkt.”

Toen Chantal zwanger was had ze trouwens een hele grote angst om naar het toilet te gaan voor de grote boodschap.

“Ik durfde vlak na de bevalling niet te kakken. Ik durfde gewoon niet te kakken. Ik zei ook tegen die vrouw: Ik ga nooit meer kakken. Ik was doodsbang dat die hechtingen allemaal openschoten.”

Ook tíjdens haar bevalling had Chantal die angst.

“Ik ken een bekende collega en die heeft de hele tafel ondergescheten toen ze aan het bevallen was.”

Eerder liet collega Linda de Mol overigens nog weten juist helemaal niet op de werkvloer te kunnen kakken. Ze krijgt er spontaan een verstopping van en doet dit dan ook altijd thuis.

Doorgaan met lezen

Trending