Opkomende storm: Nederland maakt zich op voor hevig noodweer!
Connect with us

Nieuws

Opkomende storm: Nederland maakt zich op voor hevig noodweer!

Morgen belooft een prachtige zomerse dag te worden, waar velen naar uitkijken. De temperaturen kunnen oplopen tot wel 26 graden in het binnenland. Echter, er is ook minder goed nieuws: er staat namelijk noodweer op het programma voor morgenavond.

Geen stranddag
In het oosten en zuidoosten van het land zal het kwik stijgen naar 25 tot 26 graden. In het binnenland zal het rond de 23 tot 24 graden zijn. Als je in een kustgebied woont, kun je rekenen op lagere temperaturen.

Met temperaturen tussen de 15 en 18 graden en een krachtige wind zal het aan de kust behoorlijk fris aanvoelen. Het wordt dus geen ideale stranddag.

Noodweer
Overdag zal het over het algemeen aangenaam zijn, maar ’s avonds slaat het weer volledig om. Het KNMI heeft al code geel afgegeven voor vier provincies.

De temperatuur zal dalen en er zullen regen- en onweersbuien optreden. Dit wordt veroorzaakt door een lagedrukgebied, zoals weer.nl uitlegt.

Hoewel het aantal buien beperkt zal zijn, zullen ze behoorlijk hevig zijn. Er wordt verwacht dat er 50 tot 100 millimeter neerslag valt, wat kan leiden tot wateroverlast.
terrasjesweer

Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen er hagelstenen vallen met een diameter van maar liefst 2 centimeter.

warm weer

Het noorden en oosten van het land hebben de grootste kans op het noodweer. Code geel is afgegeven voor de provincies Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel.

Maandag
Het onweer zal in het noorden van Nederland aanhouden tot maandagochtend. In de rest van het land blijft het gelukkig droog met zonnig weer.

In het westen en op de Waddeneilanden zal het opnieuw wat koeler zijn, maar landinwaarts kun je rekenen op temperaturen tussen de 22 en 26 graden. Het is zelfs mogelijk dat het kwik op sommige plaatsen de 27 graden bereikt.

Bovendien zal de lucht nog wat vochtiger zijn dan op zondag, waardoor het soms behoorlijk benauwd kan aanvoelen. En wat krijg je vaak wanneer de lucht vochtig is en de temperaturen hoog zijn? Precies, een toenemende kans op regen- en onweersbuien in de namiddag en avond.

Hoe de situatie op maandag zich precies zal ontwikkelen, is nog erg onzeker. Lokale wateroverlast lijkt echter opnieuw niet uitgesloten.

Op maandag blijft het weerbeeld onzeker, maar er is een kans op lokale wateroverlast door regen- en onweersbuien. Het is belangrijk om de weersvoorspellingen in de gaten te houden en indien nodig voorzorgsmaatregelen te treffen.

Ondanks de onzekerheid en mogelijke hinder door het noodweer, is het ook belangrijk om te benadrukken dat er momenten van mooi en zonnig weer zullen zijn. Landinwaarts kunnen de temperaturen oplopen tot aangename waarden van 22 tot 26 graden. Dit biedt nog steeds mogelijkheden om van de zomerse sfeer te genieten.

Het is altijd verstandig om bij extreme weersomstandigheden extra voorzichtig te zijn. Houd de weersberichten in de gaten, volg eventuele waarschuwingen en adviezen van lokale autoriteiten op en neem gepaste maatregelen om jezelf en anderen te beschermen. Zorg voor een veilige omgeving, vooral als er kans is op hevige regenval, bliksem en harde wind.

Daarnaast is het belangrijk om begrip te tonen voor eventuele overlast die het noodweer met zich mee kan brengen. Wateroverlast, schade aan gebouwen en infrastructuur en verstoringen in het verkeer kunnen voorkomen. Wees geduldig en houd rekening met vertragingen of wijzigingen in je plannen.

Uiteindelijk blijft het weer een onvoorspelbare factor waar weinig controle over is. We moeten ons aanpassen aan de omstandigheden en de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Door verstandig te handelen en elkaar te ondersteunen, kunnen we de impact van het noodweer minimaliseren en ervoor zorgen dat iedereen veilig blijft.
Doorgaan met lezen

Nieuws

Sarah (23) biecht op dat ze een relatie heeft met een vliegtuig en deelt dat ze minstens 4 keer per week intiem zijn

Sarah Rodo uit het Duitse Dortmund heeft geen behoefte aan een relatie met een mens in haar leven. Haar liefde is namelijk voor vliegtuigen.

Het begon allemaal toen ze voor het eerst in een Boeing 737 zat. Toen wist ze het: dit is mijn grote liefde.

Ze heeft sindsdien veel vliegtuigen ‘ontmoet’, maar er is er eentje op wie ze stapelverliefd is: een Boeing die Sarah liefkozend ‘Dickie’ heeft genoemd.

Het is uniek dat Sarah romantische gevoelens ontwikkelt voor objecten. Ze is een objectofiel en is er trots op.

Het probleem is echter dat een Boeing 737 niet in de achtertuin van haar studentenwoning past. Veel tijd met Dickie heeft Sarah daarom niet.

Het doet haar veel verdriet dat ze niet samen tijd kunnen doorbrengen en dat ze passagiers in Dickie ziet stappen.

Om toch vaak bij haar ‘vriendje’ te kunnen zijn, boekt Sarah om de haverklap vakanties. Vorig jaar heeft ze 30 vluchten geboekt en deze gecombineerd met een korte vakantie.

Als ze met Dickie vliegt, dan zijn ze eigenlijk samen op vakantie. Ze is met haar liefje al naar Stockholm, Kopenhagen, Wenen, Boedapest en Parijs geweest.

Ze bezoekt ook Katowice in Polen vaak. Dat kan ze als dagtripje doen. In de ochtend vliegt ze erheen en in de avond ziet ze Dickie dan weer.

Sarah heeft ongeveer 4.267 euro uitgegeven aan modelvliegtuigen. Op dit moment heeft ze drie grote en veel kleine vliegtuigen.

In totaal zijn het er ongeveer 60. De meeste heeft ze gekocht bij vliegtuigmaatschappijen, maar sommige zijn ook speciaal gemaakt.

Ze slaapt dagelijks met al haar modelvliegtuigen, waaronder een model die op Dickie lijkt maar met meer gedetailleerde vleugels. Ze doet het vier tot vijf keer per week met haar vliegtuigen.

In de toekomst ziet Sarah zichzelf in het huwelijksbootje stappen met haar geliefde Boeing 737. Ze is al bezig met het maken van plannen, maar ze is niet bereid om ervoor te verhuizen.

In de tussentijd heeft ze haar modelvliegtuigen en blijft ze reizen maken zodat ze Dickie kan zien.

Sarah’s liefde voor vliegtuigen is niet alleen uniek, maar het is ook een object van discussie. Objectofiel, ook bekend als objectum-s*ksualiteit, is een s*ksuele oriëntatie waarbij mensen zich aangetrokken voelen tot en romantische relaties ontwikkelen met objecten.

Mensen die zich hiermee identificeren geven vaak aan dat hun liefde voor objecten sterker is dan hun aantrekkingskracht tot mensen.

Dit kan variëren van het houden van een bepaald object tot het onderhouden van een intieme relatie met een object.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Goedele Liekens vol angst: MRI abrupt stopgezet door arts na vreemde vondst!

Goedele Liekens, die in 2022 herstelde van huidkanker, ondergaat om de zes maanden een standaard MRI-scan.

Goedele Liekens

Onlangs werd de scan echter abrupt onderbroken vanwege een ongebruikelijke bevinding in haar lichaam.

De verrassende onderbreking van de scan werd gedeeld door Goedele op haar Instagram Stories, waar ze zei: “MRI vroegtijdig gestopt vanwege een hagelbolletje in mijn lichaam…”

Het bleek dat dit hagelbolletje hoogstwaarschijnlijk afkomstig was van een hazenrug die ze afgelopen vrijdag had gegeten.

Goedele nam het incident met humor en gaf haar online volgers het advies: “Tip van de dag: eet geen hazenrug in de week voor je MRI.”

De artsen onderbraken de MRI-scan onmiddellijk vanwege de ontdekking dat dergelijke hagelbolletjes tijdens de scan erg heet kunnen worden, met mogelijke schadelijke gevolgen.

Goedele verklaarde: “Ze moesten de scan onmiddellijk stoppen.
Goedele Liekens

‘Die bolletjes kunnen heel heet worden en zo je ingewanden verschroeien,’ vertelden ze me.”
Goedele Liekens

Om elk risico te vermijden, werd Goedele gevraagd een nieuwe afspraak te maken, ongeveer tien dagen later, wanneer de hagelbolletjes haar lichaam naar verwachting zouden hebben verlaten.

Goedele benadrukt dat dit incident een belangrijke waarschuwing is voor iedereen die binnenkort een MRI-scan moet ondergaan en adviseert om wild vlees te vermijden in de week voorafgaand aan de scan.

In een recent interview sprak Goedele ook over haar persoonlijke leven en onthulde dat haar relatie met Edwin is beëindigd.

Ze beschouwt de zomervakantie als een geschikte tijd om nieuwe mensen te ontmoeten, aangezien ze de voorkeur geeft aan het delen van haar leven met een partner.

De beëindiging van haar relatie werpt een nieuw licht op haar eerdere opmerkingen over de uitdagingen van haar relatie met Edwin, die in Nederland woont en kinderen heeft.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vrouw uit de Filipijnen straalt van geluk na huwelijk met 42 jaar oudere echtgenoot die haar alles geeft!

Na een vakantie in de Filipijnen en het downloaden van een dating-app, heeft de 70-jarige Amerikaanse David zijn vrouw Jackie ontmoet, die slechts 28 jaar oud is.

Ondanks het leeftijdsverschil van 42 jaar, benadrukken ze dat leeftijd slechts een getal is.

David besloot vorig jaar om een reis te maken naar de Filipijnen. Tijdens zijn verblijf installeerde hij de dating-app Cherry Blossoms, waarmee je specifiek kunt zoeken naar Filipijnse en Aziatische vrouwen.

Niet lang daarna trok de 28-jarige Jackie zijn aandacht. David zegt hierover: “Toen ik haar profiel zag, was ik verrast en enthousiast. Ik was onder de indruk van wat ik las.”

Jackie, aan de andere kant, heeft toegegeven dat ze David’s profiel niet eens heeft bekeken, omdat hij geen foto op zijn profiel had geplaatst.

Ze legt uit: “Ik wist niet hoe hij eruitzag, maar door wat hij zei, wist ik meteen dat hij een echte heer is en erg aardig.”

Na hun ontmoeting besloten ze om elkaar beter te leren kennen, en na zes maanden daten stelde David de vraag of Jackie zijn vrouw wilde worden. Jackie aarzelde geen moment en stemde meteen in.

David vertelt enthousiast: “Ze zei meteen ja.” Hoewel de bruiloft een feestelijke gelegenheid was, waren David’s familieleden niet aanwezig, alleen die van Jackie.

Het stel heeft echter te maken met veel negatieve reacties en berichten op hun TikTok-video’s.

Sommige mensen twijfelen aan hun relatie en denken dat de Filipijnse vrouw vooral uit zou zijn op geld en een green card.

@dave_jackie2818 Reply to @preciousmathis995 42yrs.#bisayangtiktoker #pinayinusa🇵🇭🇺🇸 #ageisjustanumber #husbandandwife #agegaprelationship #agegapcouple ♬ Grow Old With You – Anthem Lights

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending