Opmerkelijk: Nicol Kremers trekt weer de aandacht met deze gedurfde foto
Connect with us

BNers

Opmerkelijk: Nicol Kremers trekt weer de aandacht met deze gedurfde foto

Terwijl de storm rondom haar ex, Peter Gillis, blijft woeden vanwege de recente sluiting van zijn park, lijkt Nicol Kremers zich nauwelijks druk te maken om de ontwikkelingen in zijn leven. Na de breuk met Peter heeft Nicol haar carrière een geheel nieuwe richting gegeven, waarbij ze de focus voornamelijk op zichzelf heeft gelegd en met succes de aandacht heeft weten te trekken. En deze keer deelt ze niet alleen intieme beelden achter gesloten deuren.


Nicol Kremers, die nu een succesvolle verkoper is van pikante foto’s op het platform OnlyFans, deelt met haar volgers de resultaten van haar recente cosmetische ingreep: twee goed gevulde handen. Normaal gesproken moeten haar fans diep in de buidel tasten voor dergelijke exclusieve content, maar dit keer geeft ze het gewoon gratis weg, wat haar populariteit alleen maar lijkt te vergroten.

Het is duidelijk dat Nicol haar eigen weg bewandelt en zichzelf herontdekt heeft. Niet alleen is ze actief en geliefd op het OnlyFans-platform, maar ze staat ook snel weer op televisie. Discovery+ heeft haar uitgenodigd om deel te nemen aan een nieuw programma waarin ze dineert met haar ‘vijand’.

In deze aflevering zal Nicol openhartig vertellen over de huidige stand van zaken in haar leven, want dit programma staat bol van eerlijke en directe vragen. Het blijft nog even een goed bewaard geheim wie haar ‘vijand’ is en met wie ze aan tafel zal zitten. Speculaties gaan rond, variërend van de mogelijkheid dat het Peter zou kunnen zijn tot misschien zelfs haar voormalige schoonzoon Mark Gillis. Het is nog even afwachten voordat we Nicol echt kunnen zien schitteren in dit televisieprogramma.

In de tussentijd kunnen fans al genieten van de inhoud die Nicol gratis deelt op haar sociale media-kanalen, zoals Instagram en TikTok. Haar beslissing om haar persoonlijke en professionele leven op haar eigen voorwaarden vorm te geven, is bewonderenswaardig en getuigt van haar onafhankelijkheid en veerkracht.

Het verhaal van Nicol Kremers herinnert ons eraan dat na elke moeilijke periode in het leven nieuwe kansen en mogelijkheden kunnen ontstaan. Haar vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden en te gedijen in haar nieuwe carrière en persoonlijke ontwikkeling is een inspiratie voor velen. We wachten met spanning af om meer te zien van Nicol’s reis en de nieuwe wendingen die haar leven nog zal nemen.


Nicol Kremers, die recentelijk de aandacht trok door haar cosmetische avonturen met haar volgers te delen, lijkt geen vreemde te zijn als het gaat om in de schijnwerpers staan. Na haar opmerkelijke verschijning op sociale media met haar opvallend gevulde handen, blijft Nicol niet achter als het gaat om het boeien van haar publiek.

De voormalige partner van Peter Gillis, de eigenaar van het veelbesproken recreatiepark dat onlangs in het nieuws kwam vanwege de sluiting, heeft sinds hun breuk een transformatie ondergaan. Nicol heeft zich niet alleen geconcentreerd op haar persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen, maar heeft ook een nieuwe carrièreweg ingeslagen door pikante content aan te bieden op het platform OnlyFans. Haar gedurfde stappen hebben de aandacht van velen getrokken en lijken haar populariteit alleen maar te vergroten.

Terwijl Nicol zichzelf opnieuw uitvindt en nieuwe horizonten verkent, weet ze steeds weer te verrassen en haar volgers te boeien met haar onbevreesde benadering van het leven. Ze lijkt vastberaden om haar eigen weg te volgen en zich niet te laten weerhouden door de verwachtingen of vooroordelen van anderen.

Hoewel haar reis niet zonder uitdagingen is geweest, is Nicol een lichtend voorbeeld geworden van veerkracht en persoonlijke groei. Ze laat zien dat het nooit te laat is om nieuwe paden te bewandelen en jezelf opnieuw uit te vinden, zelfs in de schijnwerpers van de publieke belangstelling.

Terwijl Nicol Kremers de aandacht blijft vestigen op zichzelf met gedurfde stappen en opvallende foto’s, blijven velen benieuwd naar de volgende wending in haar opmerkelijke reis. Haar vastberadenheid om haar eigen weg te volgen en te gedijen in haar nieuwe carrière getuigt van haar kracht en doorzettingsvermogen. We kunnen alleen maar afwachten wat de toekomst voor haar in petto heeft en hoe ze verder zal schitteren in de schijnwerpers.


BNers

Nog een BN’er vertelt over heftige aanvaring met Ali B

Ali B kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet. De rapper heeft aangegeven tegen iedere straf in beroep te gaan, omdat hij blijft volhouden onschuldig te zijn.


Harry Vermeegen deelt zijn ervaring met Ali B

Harry Vermeegen, journalist en programmamaker, haakte in op het nieuws rondom Ali B en vertelde op zijn YouTube-kanaal over een incident dat hij in 2010 met de rapper had.

“Ik ga jullie een verhaaltje vertellen over een ervaring van mij met Ali B. Het was in 2010, tijdens het WK. Iemand bij SBS, waar ik toen een programma voor maakte, stelde voor om een WK-hit op te nemen met Ali B. Ik had daar eigenlijk geen zin in en verkoos zanger Jannes. Dat is uiteindelijk ook gebeurd.”

‘Hatelijk en vervelend’

Harry vervolgt zijn verhaal: “Nou, ik dus op naar Almere. Ali B begon vriendelijk. ‘Respect, respect’. Toen we gingen opnemen, gaf ik aan wat er volgens mij moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei: ‘Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat’. Ali had een groep vrienden bij zich, keek hen aan en zei: ‘Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!’ Die gasten lachten allemaal mee. Ali werd toen hatelijk en vervelend. Echt, daar lusten de honden geen brood van!”


Harry vertelt verder: “Ik weet dus uit eerste hand hoe erg hij in zichzelf is gaan geloven. En wat voor ego hij heeft. Het was zó erg! Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, maar het was niet te harden. Toen de cameraploeg de auto instapte, zeiden ze: ‘Wat jij ook gaat doen Harry, wij draaien niet meer met die Ali B’. Maar ik had voor mezelf ook al besloten dat ik hier niet mee door wilde gaan. Dat liet ik toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry v. Ali B, de groeten, hier gaan we mee stoppen’.”

Veroordeling van Ali B

Vrijdag werd Ali B bij de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot twee jaar in de bak voor een verkr*chting en een poging daartoe. Dit laatste incident betrof zangeres Ellen ten Damme tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko.

AVROTROS liet na de uitspraak weten de moed van Ellen te prijzen voor het naar voren stappen met haar verhaal. Ook meldden ze preventieve maatregelen te hebben getroffen zodat ‘dit nooit meer kan en zal gebeuren’. Maandag werd bekend dat de AVROTROS alle programma’s met Ali B offline heeft gehaald.

De onthulling van Harry Vermeegen over zijn negatieve ervaring met Ali B werpt nieuw licht op de al bestaande controverse rondom de rapper.

Terwijl Ali B zijn onschuld blijft volhouden en in beroep gaat tegen de opgelegde straf, blijven er steeds meer verhalen naar voren komen die zijn imago verder beschadigen.

De uitspraak van de rechtbank en de acties van AVROTROS onderstrepen het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid binnen de entertainmentindustrie.


Doorgaan met lezen

BNers

Jet de Nijs deelt hartverscheurend nieuws over Rob de Nijs (81)

Een jaar geleden hing het leven van Rob de Nijs (81) nog aan een zijden draadje, inmiddels is zijn gezondheid redelijk stabiel. De voormalig zanger woont weer thuis bij zijn vrouw Jet (55) en zoon Julius en geniet van zijn gezin. Toch moet zijn vrouw Jet toegeven dat ze elke ochtend angstig is dat haar man is overleden. In ‘De Telegraaf’ vertelt ze over haar confronterende ochtendritueel.


“Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar”


De angst na zijn ziekenhuisopname is er nog steeds. “Voor hetgeen waarvan je weet dat het komen gaat”, zo legt Jet uit. “Elke ochtend als ik wakker word, moet ik naast me kijken of hij nog leeft. Of die borstkas nog op en neer gaat.” Soms checkt ze het meerdere keren per dag. “Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar. Na een paar stappen zie ik hem ademen, maar dat is wel heel confronterend. Maar hij ademt nog!”

Gezondheid Rob de Nijs is stabiel: ‘Had ik niet durven hopen’

Hoewel zijn gezondheid nu al een tijdje stabiel is, heeft Rob zijn leven moeten aanpassen. Een boekje lezen, iets wat hij altijd graag deed, lukt hem niet meer. Rob haalt nog wel veel plezier uit het kijken van documentaires, zo vertelt Jet. “Hij kijkt elke dag wel een paar documentaires. En zo zijn we, na het drama van april vorig jaar, toch weer een jaar verder. Hij hangt zo aan het bestaan.” Volgens Jet komt dit vooral door hun zoon Julius die ‘elke ochtend zijn armpjes om hem heen slaat’.

Jet is dankbaar dat het naar omstandigheden goed gaat met Rob. “Dat had een jaar geleden niemand durven denken. Hij is nu redelijk stabiel en verheugt zich op de musical over zijn leven, die nu zo enthousiast wordt ontvangen. En als de wonderen nóg niet op zijn, dan gaat hij ‘m volgend jaar misschien zelf ook nog zien. Dat zou toch wat zijn?”


Doorgaan met lezen

BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”

Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).
Doorgaan met lezen

Trending