Opmerkelijke beelden: Vrouw viert feestje omdat ze al 10 jaar lang een uitkering heeft
Connect with us

Nieuws

Opmerkelijke beelden: Vrouw viert feestje omdat ze al 10 jaar lang een uitkering heeft

Als je regelmatig TikTok verkent op zoek naar grappige filmpjes, ben je waarschijnlijk al eens gestuit op Ester van Vugt. Deze voormalige dr*gsverslaafde uit Brabant is erg actief op sociale media en deelt haar herstelverhaal met haar volgers.

Onder de naam ‘ESSOCIAAL’ plaatst Ester voornamelijk video’s over haar persoonlijke groei en herstelproces. Ze deelt openhartig over haar verleden als junk en haar keuze om nuchter te worden. Met haar filmpjes wil ze anderen inspireren en laten zien dat verandering mogelijk is.

En haar inspanningen worden opgemerkt. Meer dan 193.000 mensen volgen haar kanaal en worden getuige van haar transformatie. Hoewel ze veel vooruitgang heeft geboekt, blijft het voor Ester moeilijk om werk te vinden. Maar waarom zou ze ook werken, als ze een stabiele uitkering ontvangt?

In een recente video viert Ester haar “jubileum” van 10 jaar in de uitkering op een wel heel opmerkelijke manier. Met een ludieke sketch die doet denken aan de populaire Nederlandse filmserie New Kids, laat ze haar volgers zien hoe ze feestviert met bier en confetti.

Het is een controversiële viering, waarbij ze openlijk erkent dat ze al een decennium lang afhankelijk is van een uitkering. Ester noemt het een “jubileum dat gevierd moet worden”.

Haar opmerkelijke video roept gemengde reacties op bij haar volgers. Sommige mensen waarderen haar eerlijkheid en vinden het moedig dat ze haar verleden niet verbergt. Anderen voelen schaamte of kritiek bij het zien van de video.

Het is begrijpelijk dat de reacties verdeeld zijn. Het onderwerp van een uitkering is vaak beladen en kan verschillende emoties oproepen.

Hoewel sommigen lachen om Esters ludieke aanpak, voelen anderen wellicht medelijden of hebben ze bedenkingen bij het vieren van afhankelijkheid van een uitkering.

Ester blijft echter haar verhaal delen en zich richten op haar herstel en persoonlijke groei. Ze is vastbesloten om anderen te inspireren en hoop te bieden, ongeacht de reacties die ze ontvangt.

Het is duidelijk dat Ester een unieke persoonlijkheid is die haar eigen weg bewandelt. Haar reis van verslaving naar herstel en haar openheid op sociale media maken haar tot een interessante figuur in de online wereld.

Of je nu wel of niet kunt lachen om haar uitkering-jubileum, Ester van Vugt zet in ieder geval haar eigen unieke stempel op TikTok en blijft haar ervaringen delen met haar groeiende aantal volgers.

Ongeacht de gemengde reacties op haar video, blijft Ester van Vugt zichzelf trouw en is ze vastberaden om haar verhaal voort te zetten.

Haar openheid over haar verleden en haar moed om haar herstelproces te delen, hebben haar een groeiende gemeenschap van volgers opgeleverd die haar steunen en geïnspireerd raken door haar doorzettingsvermogen.

Het is belangrijk om te erkennen dat het ontvangen van een uitkering voor sommige mensen een noodzakelijke bron van steun is.

Hoewel het voor sommigen wellicht moeilijk te begrijpen is waarom Ester haar uitkering viert, kunnen er persoonlijke en unieke omstandigheden zijn die dit rechtvaardigen. Het is ook van belang te benadrukken dat Ester haar eigen verantwoordelijkheid neemt door zich in te zetten voor haar herstel en door anderen te inspireren.

De kracht van sociale media ligt in het vermogen om diverse perspectieven en verhalen te delen. Ester gebruikt haar platform om taboes te doorbreken en mensen bewust te maken van de realiteit van verslaving en herstel.

Haar video’s kunnen dienen als een belangrijke bron van hoop en motivatie voor anderen die soortgelijke uitdagingen doormaken.

Nieuws

Erwin grijpt in nadat Marokkaanse jongens zijn geliefde friettent overvallen en rijdt hen aan

Erwin Lips, een moedige jongeman uit de Brabantse gemeente Odiliapeel, toonde zijn heldendaden afgelopen zaterdag toen hij getu!ge was van een 0verval op zijn geliefde friettent en besloot de b0even aan te pakken.

Terugkijkend naar afgelopen zaterdag, rond 19.30 uur, drongen twee jongeren Eethuis De Buurman binnen, wat de eigenaar van de zaak flink deed schrikken.

“Eentje had een groot zwaard bij zich. In eerste instantie dacht ik dat het om een Halloween-act ging. Maar ze riepen meteen ‘geld, geld, geld’.

Toen realiseerde ik me dat het geen grap was,” aldus eigenaar Henri, die met zijn 61 jaar vastberaden was om niet toe te geven aan de 0vervallers.

Hij probeerde zelfs de b!vakmuts van een van de jongens af te trekken.

“Ik trok hem naar voren, want daar hangt een camera,” vervolgde Henri.

Er ontstond een worsteling, maar toen trok een van de daders een zakmes tevoorschijn.

Erwin, die in een nabijgelegen auto zat, besloot in te grijpen.

Hij zag een draaiende scooter voor de deur staan en bemerkte dat er binnen twee gemaskerde mannen waren.

Terwijl Henri om hulp riep buiten, probeerden de boeven de kassa te stelen.

Dit verliep echter niet vlekkeloos, omdat de kassa met kabels aan de computer was bevestigd en het geboefte de kabels niet kon losmaken. Uiteindelijk renden ze zonder buit naar hun scooter.

Dit was het moment waarop Erwin in actie kwam. Hij ramde de scooter omver, waardoor de twee boeven van 17 en 15 jaar oud in de armen van de opgeroepen p0litie vielen.

Dit klinkt als een ongelooflijk verhaal, nietwaar? Gelukkig zijn er beelden beschikbaar om deze heldhaftige daad te onderstrepen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Verandering in kindermenu’s: Patat en pizza niet langer aangeboden in restaurants

Horecaondernemers in Nissewaard en Voorne aan Zee werken aan vernieuwde kindermenu’s, omdat zowel ouders als kinderen op zoek zijn naar meer gevarieerde opties dan de traditionele kipnuggets met friet of pannenkoeken.

Deze nieuwe initiatieven voor kindermaaltijden worden geleid door Sander Smit van restaurant Aan Zee.

Hij benadrukt dat het aanbieden van gezondere opties automatisch leidt tot betere eetgewoonten bij kinderen.

Volgens hem willen kinderen vaak meer variatie dan wat traditioneel op kindermenu’s wordt aangeboden.

Een creatief aspect van deze vernieuwing is het betrekken van basisschoolkinderen bij het samenstellen van hun ideale maaltijd.

Dit heeft geresulteerd in menu’s met meer diversiteit, zoals pasta met garnalen, witvis, pokébowls en kleurrijke wraps.

Kinderdiëtist Olga Benjamin is enthousiast over dit initiatief en benadrukt het belang van gevarieerde kindermenu’s.

Ze legt uit dat kinderen meer geneigd zijn om te genieten van kleinere, kleurrijke porties.

Uit een enquête van Ouders van Nu blijkt dat veel ouders vinden dat kindermenu’s gezonder en gevarieerder kunnen zijn.

Wendy van Poorten, hoofdredacteur van het tijdschrift, bespreekt de uitdagingen en mogelijkheden om kindermenu’s te verbeteren.

Van Poorten suggereert dat zelfs kleine aanpassingen, zoals het vervangen van gewone frietjes door zoete-aardappelfriet, een groot verschil kunnen maken.

Ook raadt kinderdiëtist Benjamin aan om halve porties van ‘volwassen’ gerechten aan te bieden, zodat kinderen samen met hun ouders kunnen eten.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter Sterre Heijnen steelt de aandacht in Steenrijk, Straatarm: “Onze intentie is om haar meer bekendheid te geven”

Sterre Heijnen en haar ouders verschenen onlangs op televisie in het programma Steenrijk, Straatarm.

Wie gisteren naar deze uitzending keek, zag hoe de dochter uit het welgestelde gezin er alles aan deed om meer schermtijd te krijgen. Nu blijkt waarom ze dat deed.

Op televisie verschijnen
Veel mensen hebben de wens om op televisie te verschijnen. Sommigen willen dit om bijvoorbeeld liefde te vinden of deel te nemen aan een spelshow, terwijl anderen op zoek zijn naar aandacht.

Ze hopen op veel kijkers, zodat ze meer volgers kunnen krijgen. Programma’s als Temptation Island, Lang Leve de Liefde en First Dates zijn aantrekkelijke shows om wat aandacht te krijgen, maar er kan nu nog een aan dat lijstje worden toegevoegd.

Sinds kort lijkt ook Steenrijk, Straatarm te worden gebruikt om aandacht te genereren.

Vermoedens hiervan ontstonden al bij de aflevering met ‘Closet van Val’, waarbij mensen dachten dat de deelnemers hun leven rooskleuriger deden voorkomen dan het werkelijk was.

Later zagen we ook een oplichter die vermoedelijk zijn reputatie probeerde te herstellen. Nu vermoeden kijkers dat het programma wordt ingezet om hun dochter Sterre Heijnen te promoten.

Sterre Heijnen
Sterre Heijnen is een zelfstandig ondernemer die flink aan de weg timmert. Althans… Ze lijkt haar jeugdige jaren te gebruiken om financieel voordeel te behalen uit haar lichaam.

Via ‘Friends to follow’ (een concurrent van het bekendere OnlyFans) verkoopt ze foto’s van haar lichaam voor geld.

Het is natuurlijk een slimme zakelijke zet, maar hoe meer mensen je kennen, hoe succesvoller je kunt zijn.

Sterre heeft welvarende ouders en het lijkt erop dat ze zelf ook graag aan het werk is. Ze heeft namelijk talloze foto’s online staan, waarvan velen behoorlijk gedurfd zijn.

Dit heeft haar al zo’n 70.000 volgers opgeleverd. De mate van steun van haar ouders is nu echter onduidelijk.

Gaan haar ouders zo ver dat ze deelnemen aan een televisieprogramma om hun dochter te promoten? Kijkers denken van wel.

Hieronder zijn enkele foto’s van Sterre Heijnen te zien die weinig aan de verbeelding overlaten.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending