Opmerkelijke foto van Koningin Máxima gaat het hele internet over
Connect with us

Meest bekeken

Opmerkelijke foto van Koningin Máxima gaat het hele internet over

Maxima is op dit moment viral aan het gaat in Spanje met een foto. Dit hebben verschillende bronnen laten weten. Op de foto is eerst niet goed te zien waar de hype over gaat, maar daarna snap je het!

Het koninklijk huis wordt regelmatig in de gaten gehouden. Zo houdt de Spaanse media zich bijvoorbeeld erg bezig met Alexia in Wales en onlangs werd er nog een foto door de Duitse media gelekt van ‘Amalia’ op wintersport.

Kantoor

Nu moet ook Máxima eraan geloven. Een foto van de koningin gaat volgens ingewijden het hele internet over. Het roddelblad Ditjesendatjes laat weten dat het om een foto gaat die in het kantoor van Willem Alexander hangt. “Deze week heeft hij meerdere audiënties gehad in het Paleis Huis ten Bosch, iets wat vaker op zijn agenda staat. Maar op beelden die in de Spaanse pers zijn verschenen, viel een bijzondere foto in zijn kantoor op”, schrijft het blad.

Foto

Op de foto in het kantoor zie je koningin Máxima met Amalia, Alexia en Ariana. Bekijk de foto hieronder. De foto hangt rechtsboven op de muur.

Meest bekeken

Lang Leve de Liefde: Coen geniet echt met volle teugen als Renske uit bad stapt

Lang Leve de Liefde blijft een van onze favoriete programma’s aller tijden. In de villa zitten twee onbekenden 24 uur lang met elkaar opgescheept. In die 24 uur kijken de twee of ze terecht aan elkaar zijn gekoppeld. Soms vliegen de vonken er vanaf, soms wat minder. In dit geval is het vooral Coen die nog net niet weg kwijlt door Renske.

Lang Leve de Liefde

Het komt vaker voor dat er geen liefde ontstaat, dan wel. Dit is soms ook een beetje het doel van het programma lijkt het wel. De matches zijn in veel gevallen niet optimaal. Wat dacht je van deze begrafenis date of chagrijnige Desiree. Soms spatten de vonken er wel vanaf. Denk aan Stoute Linda.

In deze afleveringen zitten Coen en Renske met elkaar in de villa. En Coen heeft het heel erg naar zijn zin. Dat is een ding wat zeker is. Bekijk hier eerst even een fragment van de grootste Gerard Joling fan ooit.

Coen heeft geluk

Coen heeft het helemaal getroffen en is in z’n nopjes met zijn date. Dat blijkt wel als Coen en Renske de jacuzzi in gaan. Zodra Renske uitstapt gebeurt er iets magisch. Het lijkt wel alsof Coen in een klap verliefd is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit waren laatste woorden Piet Paulusma op zijn sterfbed

Op zijn sterfbed had Piet Paulusma een laatste boodschap voor Nederland. Hij vroeg aan Omroep MAX-baas Jan Slagter om in zijn naam de bevolking te bedanken die jarenlang naar zijn weerberichten keek.

Slagter bezocht Paulusma vorige zaterdag, een dag voor de weerman overleed. Hij getuigt: “Hij zag me en een van de eerste dingen die hij zei was: ‘Heb je een camera bij je? Hij zei: ‘Jan, zou je aan de Nederlanders willen zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ze altijd naar mij hebben gekeken. En ik wil ze daarvoor bedanken’.”

Slagter zegt dat het voor Paulusma een eer was om meer dan 25 jaar het weerbericht te mogen presenteren. “Aan het einde van het gesprek zei hij ook: ‘Over vier jaar komt er een Elfstedentocht. Willen jullie dan aan mij denken?’ Ook dat was Piet. Het ging over veel dingen, maar ook vooral over zijn werk en het weer, en over wat hij heeft betekend voor Nederland”, aldus Slagter.

Ziekte geheim houden

De MAX-baas legt ook uit waarom de weerman niet wilde dat mensen zouden afweten van zijn ziekte. “Hij dacht dat mensen het dan alleen maar over zijn ziekte zouden hebben. Dat mensen als ze naar zijn weerbericht zouden kijken zouden denken: oh, daar staat een zieke man. Dat wilde hij niet.”

Volgens Slagter had de familie het daar soms moeilijk mee, omdat ze daardoor er met niemand anders over konden praten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Met deze (getrouwde) vrouw deelde André Hazes de lakens…

Op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer werd gisteren een sappige onthulling uit de doeken gedaan. André Hazes zou volgens Yvonne het bed hebben gedeeld met de regisseuse van zijn eigen documentaire.

Het delen van de lakens zou gebeurd zijn toen André in de Verenigde Staten verbleef. Iedereen die dacht dat hij daar alleen was, komt bedrogen uit. Naast zijn cameraploeg, is Hazes innig kussend gespot met een (destijds) onbekende vrouw. Dat gebeurde bij een concert van de Britse zangeres Dua Lipa.

In het hotel waar de zanger overnachtte, sliepen er toevallig ook een aantal Nederlanders. Zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende dag de slaapkamer van André verlaten.

Volgens Yvonne en haar spionnen zou deze vrouw de regisseuse van André’s eigen documentaire zijn. Bijkomend detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn. Er bij André in ieder geval altijd één ding zeker, saai is het nooit!

Doorgaan met lezen

Trending