Opmerkelijke uitspraak van Marco Borsato: “Ik ga nooit meer vreemd”
Connect with us

Nieuws

Opmerkelijke uitspraak van Marco Borsato: “Ik ga nooit meer vreemd”

In een openhartig interview met De Telegraaf heeft Marco Borsato gesproken over de lessen die hij heeft geleerd na zijn scheiding van Leontine. Hoewel we de laatste tijd weinig van Marco hebben gehoord, zijn de volgende woorden zeer duidelijk.


De scheiding heeft Marco inzichten gegeven over zijn gedrag tijdens de laatste jaren van hun huwelijk. Hij erkent dat hij fouten heeft gemaakt en geeft toe dat hij nooit meer terug wil naar de oude situatie. Met zijn 54 jaar accepteert hij de scheiding en ziet het als een leermoment.

Tijdens de breuk kwam naar buiten dat Marco een affaire had met pianiste Iris Hond. Daarnaast gingen er geruchten rond over andere buitenechtelijke relaties. Marco is zich bewust van zijn daden en heeft zichzelf een duidelijke belofte gemaakt: hij zal nooit meer vreemdgaan.

De zanger benadrukt dat hij deze beslissing niet alleen neemt vanwege de mogelijke verzoening met Leontine, maar ook voor eventuele toekomstige relaties. Hij heeft het destructieve effect van ontrouw op een relatie ervaren en wil dit nooit meer meemaken.

Marco Borsato erkent de schadelijke aard van vreemdgaan en is vastberaden om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden. Hij heeft de pijn en het gif dat zijn gedrag heeft veroorzaakt, gevoeld en wil dit niet langer toestaan in zijn leven.

Hoewel het herstel van zijn relatie met Leontine onzeker is, is Marco vastbesloten om de lessen die hij heeft geleerd toe te passen in zijn toekomstige relaties. Hij beseft dat vertrouwen en trouw de basis vormen voor een gezonde en gelukkige relatie.

De openheid waarmee Marco spreekt over zijn fouten en zijn toewijding om nooit meer vreemd te gaan, getuigt van zijn persoonlijke groei en reflectie. Hij hoopt dat anderen kunnen leren van zijn ervaring en dat zijn verhaal anderen aanmoedigt om eerlijk naar zichzelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gedrag.

Hoewel de weg naar vergeving en herstel lang kan zijn, is Marco vastbesloten om positieve veranderingen door te voeren in zijn leven. Hij heeft de kracht gevonden om eerlijk naar zichzelf te kijken en de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden. Dit getuigt van volwassenheid en een verlangen naar groei en zelfverbetering.

Het is nu aan Marco om deze belofte aan zichzelf waar te maken en zijn toekomst vorm te geven op basis van de waarden van eerlijkheid, respect en trouw. Laten we hopen dat hij zijn leermomenten benut en zijn leven op een positieve en verantwoorde manier voortzet, waarbij hij anderen inspireert om hetzelfde te doen.


Marco Borsato heeft met zijn openhartige interview veel mensen geraakt en heeft ook veel steun gekregen van fans en collega’s uit de muziekindustrie. Velen prijzen hem voor zijn eerlijkheid en zijn toewijding om te groeien als persoon. Zijn beslissing om nooit meer vreemd te gaan, wordt gezien als een belangrijke stap in zijn persoonlijke ontwikkeling en het herstel van zijn relaties.

Hoewel de toekomst onzeker is en de weg naar verzoening met Leontine mogelijk lang en uitdagend zal zijn, is het duidelijk dat Marco vastbesloten is om zijn fouten recht te zetten en een betere versie van zichzelf te worden. Hij heeft de waarde van vertrouwen en loyaliteit erkend en is vastbesloten om deze waarden hoog te houden in zijn leven.

Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen fouten maakt en het gaat erom hoe we daaruit leren en groeien. Marco Borsato heeft moed getoond door zijn fouten toe te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties. Door zijn verhaal te delen, moedigt hij anderen aan om eerlijk naar zichzelf te kijken en te streven naar persoonlijke groei en verbetering.

De weg naar vergeving en herstel zal niet gemakkelijk zijn, maar met vastberadenheid en inzet is het mogelijk om verandering te realiseren. Marco heeft de steun van zijn fans en geliefden om zich heen, wat hem kan helpen bij zijn persoonlijke reis naar genezing en groei.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat ieder individu verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen keuzes. Hoewel Marco Borsato zichzelf heeft beloofd nooit meer vreemd te gaan, is het aan hem om deze belofte waar te maken en zijn gedrag in overeenstemming te brengen met zijn woorden.

Laten we hopen dat Marco Borsato, met de steun van zijn dierbaren en zijn eigen vastberadenheid, in staat zal zijn om zijn leven op een positieve manier voort te zetten. Door te leren van zijn fouten en te werken aan zelfverbetering, kan hij niet alleen zijn eigen leven transformeren, maar ook anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Het is een moedige stap voor Marco om zijn verhaal te delen en zijn intentie om nooit meer vreemd te gaan uit te spreken. Laten we hem steunen in zijn persoonlijke groei en hem aanmoedigen om een voorbeeld te zijn van veerkracht, verantwoordelijkheid en positieve verandering.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

Nieuws

Meteoroloog waarschuwt iedereen die vanmiddag naar buiten gaat

We hebben er lang op moeten wachten, maar de komende dagen krijgen we heerlijk zomers weer. En dat is natuurlijk prettig, al is de zonkracht zo hoog dat je al binnen een kwartier kunt verbranden. Het advies van meteoroloog Jordi Huirne: blijf binnen tussen 12 en 15 uur.

Krachtige zon

Met name in de kustgebieden wordt het behoorlijk zonnig. Zoals je weet is te lang zonnen erg schadelijk en als je een lichte huid heb, is het oppassen geblazen.
Maar ook als jouw huid niet snel verbrandt, kan te veel uv-straling ervoor zorgen dat je huid beschadigd raakt. Dat heeft dan weer snellere huidveroudering tot gevolg. Veel mensen weten het niet, maar in de maand juni is de zon het meest krachtig.

Goed insmeren

Rondom de langste dag van het jaar wordt binnen no-time een uv-index van 7 gehaald. Dat is ook aan de orde in de komende dagen.
Er gaat een waarschuwing uit naar iedereen die naar buiten gaan. Smeer jezelf goed in. Wanneer je verbrandt, merk je dat vaak niet direct. Pas na enkele uren word je huid rood en dan ben je al te laat. Insmeren dien je elke 2 uur te doen.
Extra gevaarlijk is dat onze huid na het sombere voorjaar nog niet gewend is aan de hoge zonkracht. Als je de zon ingaat maakt de huid melanine aan. De huid wordt donkerder en dit pigment beschermt je beter tegen uv-licht. Deze natuurlijke bescherming is bij veel mensen nog niet aanwezig.


Bewolking extra gevaarlijk

Je zou het wellicht niet zgegen, maar wanneer er stapelwolken verschijnen tijdens een zonnige dag gaat het verbranden nog sneller dan bij een heldere hemel.
Hoe dat kan? UV-straling van de zon weerkaatst dan ook via de wolken richting je huid. En dus is de uv-straling nog een stuk hoger. Oppassen dus!Doorgaan met lezen

Nieuws

Lees verder: “Ik bezocht mijn zwangere zus en zag hoe haar man haar behandelde.”

Toen ik aankwam bij het huis van mijn zus Lily, die zich in de laatste maand van haar zwangerschap bevond, verwachtte ik een vredige en liefdevolle omgeving.

In plaats daarvan werd ik geconfronteerd met een scène die meer leek op een slecht geregeld huishouden waarin de rollen verstoord waren. Lily, normaal zo energiek en levendig, leek de energie uit haar lichaam gezogen te zijn.

Ze worstelde met huishoudelijke taken, terwijl haar man, Mark, zichzelf comfortabel had gemaakt op de bank, volledig opgaand in zijn videogames. Dit schokkende contrast tussen Lily’s conditie en Mark’s onverschilligheid zette de toon voor mijn missie tijdens dit bezoek.

Realiteit

De dagen die volgden waren een openbaring van Lily’s dagelijkse realiteit. Zij nam niet alleen de volledige verantwoordelijkheid voor het huishouden, maar deed dit ook terwijl ze negen maanden zwanger was.

Haar takenlijst leek oneindig: koken, schoonmaken, wassen en de voorbereidingen treffen voor de baby. Al deze inspanningen werden door Mark genegeerd of geminimaliseerd, die zijn dagen leek door te brengen zonder enige erkentelijkheid voor het harde werk van zijn vrouw.

Uitdaging

Geïrriteerd door de oneerlijkheid, besloot ik Mark een lesje te leren over verantwoordelijkheid en empathie.

Ik daagde hem uit om slechts één dag alle taken van Lily over te nemen, met de inzet dat ik, als hij slaagde, voor altijd zijn persoonlijke assistent zou worden. Echter, als hij faalde, zou hij moeten leren zijn verantwoordelijkheden als echtgenoot en aanstaande vader serieus te nemen.

Watermeloen

Om de ervaring realistischer te maken, bedacht ik een unieke zwangerschapssimulator met behulp van een watermeloen. Deze watermeloen werd strategisch vastgebonden rond Marks middel om het gewicht en de omvang van een zwangere buik na te bootsen.

Met deze geïmproviseerde ‘buik’ moest Mark de dagelijkse routines van Lily doorlopen, waaronder schoonmaken, wassen, koken en zelfs boodschappen doen. Deze fysieke toevoeging aan onze weddenschap was bedoeld om hem een tastbaar begrip van fysieke beperkingen te geven.


Verandering

De uitdaging bleek al snel te zwaar voor Mark. Terwijl hij stuntelde en worstelde met de taken, kwam het besef hard aan. Het gewicht van de watermeloen, hoewel niet vergelijkbaar met een echte zwangerschap, gaf hem een glimp van de fysieke uitdagingen waar Lily dagelijks mee te maken had. Tegen het einde van de dag, uitgeput en overweldigd, gaf Mark toe en erkende hij dat hij het belang van de taken van zijn vrouw had onderschat.

Nieuwe Start

Deze ervaring fungeerde als een keerpunt voor Mark. Na zijn mislukte poging en de daaropvolgende realisatie van zijn tekortkomingen, transformeerde zijn gedrag drastisch.

Hij begon actief deel te nemen aan huishoudelijke taken en toonde een hernieuwde waardering en liefde voor Lily. Dit nieuwe gedrag was niet alleen een verademing voor Lily, maar het legde ook de basis voor een meer ondersteunende en liefdevolle relatie in de toekomst.

Belangrijkste punten van het artikel

  • Empathie en Begrip: De fysieke ervaring met de watermeloen was cruciaal voor het creëren van empathie en begrip bij Mark voor de dagelijkse uitdagingen van zijn vrouw.
  • De Kracht van Erkenning: Erkennen van de inspanningen van je partner is essentieel in een ondersteunende relatie, vooral tijdens uitdagende periodes zoals een zwangerschap.
  • Actieve Deelname: Actieve deelname aan huishoudelijke en gezinsverantwoordelijkheden is niet alleen eerlijk, maar versterkt ook de banden en het welzijn van de relatie.
  • Duurzame Verandering: De confrontatie met zijn eigen tekortkomingen leidde bij Mark tot een blijvende verandering, wat resulteerde in een liefdevollere en meer ondersteunende partnerschap.

Dit verhaal benadrukt het belang van empathie, ondersteuning en gelijkwaardige deelname binnen een relatie, en illustreert hoe een creatieve uitdaging de weg kan vrijmaken voor belangrijke levenslessen en positieve veranderingen in persoonlijke relaties.


Doorgaan met lezen

Trending