Opmerkelijke uitspraak van Marco Borsato: “Ik ga nooit meer vreemd”
Connect with us

Nieuws

Opmerkelijke uitspraak van Marco Borsato: “Ik ga nooit meer vreemd”

In een openhartig interview met De Telegraaf heeft Marco Borsato gesproken over de lessen die hij heeft geleerd na zijn scheiding van Leontine. Hoewel we de laatste tijd weinig van Marco hebben gehoord, zijn de volgende woorden zeer duidelijk.

De scheiding heeft Marco inzichten gegeven over zijn gedrag tijdens de laatste jaren van hun huwelijk. Hij erkent dat hij fouten heeft gemaakt en geeft toe dat hij nooit meer terug wil naar de oude situatie. Met zijn 54 jaar accepteert hij de scheiding en ziet het als een leermoment.

Tijdens de breuk kwam naar buiten dat Marco een affaire had met pianiste Iris Hond. Daarnaast gingen er geruchten rond over andere buitenechtelijke relaties. Marco is zich bewust van zijn daden en heeft zichzelf een duidelijke belofte gemaakt: hij zal nooit meer vreemdgaan.

De zanger benadrukt dat hij deze beslissing niet alleen neemt vanwege de mogelijke verzoening met Leontine, maar ook voor eventuele toekomstige relaties. Hij heeft het destructieve effect van ontrouw op een relatie ervaren en wil dit nooit meer meemaken.

Marco Borsato erkent de schadelijke aard van vreemdgaan en is vastberaden om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden. Hij heeft de pijn en het gif dat zijn gedrag heeft veroorzaakt, gevoeld en wil dit niet langer toestaan in zijn leven.

Hoewel het herstel van zijn relatie met Leontine onzeker is, is Marco vastbesloten om de lessen die hij heeft geleerd toe te passen in zijn toekomstige relaties. Hij beseft dat vertrouwen en trouw de basis vormen voor een gezonde en gelukkige relatie.

De openheid waarmee Marco spreekt over zijn fouten en zijn toewijding om nooit meer vreemd te gaan, getuigt van zijn persoonlijke groei en reflectie. Hij hoopt dat anderen kunnen leren van zijn ervaring en dat zijn verhaal anderen aanmoedigt om eerlijk naar zichzelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gedrag.

Hoewel de weg naar vergeving en herstel lang kan zijn, is Marco vastbesloten om positieve veranderingen door te voeren in zijn leven. Hij heeft de kracht gevonden om eerlijk naar zichzelf te kijken en de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden. Dit getuigt van volwassenheid en een verlangen naar groei en zelfverbetering.

Het is nu aan Marco om deze belofte aan zichzelf waar te maken en zijn toekomst vorm te geven op basis van de waarden van eerlijkheid, respect en trouw. Laten we hopen dat hij zijn leermomenten benut en zijn leven op een positieve en verantwoorde manier voortzet, waarbij hij anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Marco Borsato heeft met zijn openhartige interview veel mensen geraakt en heeft ook veel steun gekregen van fans en collega’s uit de muziekindustrie. Velen prijzen hem voor zijn eerlijkheid en zijn toewijding om te groeien als persoon. Zijn beslissing om nooit meer vreemd te gaan, wordt gezien als een belangrijke stap in zijn persoonlijke ontwikkeling en het herstel van zijn relaties.

Hoewel de toekomst onzeker is en de weg naar verzoening met Leontine mogelijk lang en uitdagend zal zijn, is het duidelijk dat Marco vastbesloten is om zijn fouten recht te zetten en een betere versie van zichzelf te worden. Hij heeft de waarde van vertrouwen en loyaliteit erkend en is vastbesloten om deze waarden hoog te houden in zijn leven.

Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen fouten maakt en het gaat erom hoe we daaruit leren en groeien. Marco Borsato heeft moed getoond door zijn fouten toe te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties. Door zijn verhaal te delen, moedigt hij anderen aan om eerlijk naar zichzelf te kijken en te streven naar persoonlijke groei en verbetering.

De weg naar vergeving en herstel zal niet gemakkelijk zijn, maar met vastberadenheid en inzet is het mogelijk om verandering te realiseren. Marco heeft de steun van zijn fans en geliefden om zich heen, wat hem kan helpen bij zijn persoonlijke reis naar genezing en groei.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat ieder individu verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen keuzes. Hoewel Marco Borsato zichzelf heeft beloofd nooit meer vreemd te gaan, is het aan hem om deze belofte waar te maken en zijn gedrag in overeenstemming te brengen met zijn woorden.

Laten we hopen dat Marco Borsato, met de steun van zijn dierbaren en zijn eigen vastberadenheid, in staat zal zijn om zijn leven op een positieve manier voort te zetten. Door te leren van zijn fouten en te werken aan zelfverbetering, kan hij niet alleen zijn eigen leven transformeren, maar ook anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Het is een moedige stap voor Marco om zijn verhaal te delen en zijn intentie om nooit meer vreemd te gaan uit te spreken. Laten we hem steunen in zijn persoonlijke groei en hem aanmoedigen om een voorbeeld te zijn van veerkracht, verantwoordelijkheid en positieve verandering.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Patrick (58) is gestopt met werken omdat hij er moe van wordt: ‘Uitkering geeft stabiliteit’

De 58-jarige Patrick uit het Vlaams-Brabantse Hoeilaart is sinds juni vorig jaar werkloos. Hij werkte 42 jaar voor een bedrijf, maar dit ging plotseling failliet.

De man ging overal solliciteren voor een nieuwe baan. Hij kwam er algauw achter dat werken eigenlijk niet meer loont.

In gesprek met Het Laatste Nieuws legt hij uit waarom. “Als ik wil heb ik volgende week werk”, klinkt het.

“Maar ik heb alle kosten om te gaan werken en de inkomsten naast elkaar gelegd. Waarom zou ik moeite doen voor maar 200 euro extra?”

Bij zijn laatste werkgever had Patrick een auto van de zaak. Die moest hij uiteraard meteen inleveren.

Daarover zegt Patrick: “Ik zou dus moeten investeren in een nieuwe auto. Dat kost makkelijk rond de 15 à 20.000 euro. Ik wil ook geen wrak kopen. Maar over twee jaar zou ik die alweer verkopen, ik ga dan met pensioen.”

Vanwege zijn woonplaats wilde hij absoluut geen gebruik maken van het openbaar vervoer. “Voor een traject van 15 kilometer ben ik 2 uur onderweg.”

Een nieuwe auto zit er wel niet in. “Als je dan nog verzekeringen, inschrijvingsbelasting, onderhoud en kilometers moet betalen, dan kost alleen een auto me al zo’n 1.000 euro per maand.”

Naast het openbaar vervoer is er nog een groot probleem voor Patrick. Ook het salaris zit hem dwars.

Hij legt uit: “Ik krijg nu 1.400 euro werkloosheidsuitkering. Na een jaar zakt dat naar 1.200 euro. Stel dat ik een nieuwe baan zou krijgen met een loon van ongeveer 2.500 euro netto.”

“Min de kosten van de auto: dan hebben we het over een verschil van 100 tot 200 euro per maand. Dat neemt mijn motivatie wel weg, ja. En als ik dan werk zou aannemen waar je niets voor hoeft te kunnen wordt er nog minder betaald.”

Patrick heeft zich neergelegd bij de huidige situatie. Dat vindt hij helemaal prima. Naar eigen zeggen is hij zelfs niet arm.

“Ik heb ook spaargeld, dus ik eet geen boterham minder. Waarom zou ik risico’s nemen terwijl ik met een uitkering stabiliteit heb? Met alle respect, maar daar ga ik mezelf niet meer moe voor laten maken.”

Doorgaan met lezen

BNers

Video toont voorval: ‘Dronken Douwe Bob beschuldigd van mishandeling op minderjarige jongen!’

Douwe Bob kondigt onverwacht aan dat hij tijdelijk uit de schijnwerpers zal verdwijnen vanwege zijn problematisch alc0holgebruik.

Op Instagram deelde Douwe vandaag het volgende bericht: “Hoewel veel dingen op dit moment goed gaan, gaat er één ding volledig mis.
Douwe Bob

Ik worstel met een ernstig alc0holprobleem en ik ga nu professionele hulp zoeken.

Deze verslav!ng richt veel schade aan en veroorzaakt problemen voor mijn omgeving.
Douwe Bob

Ik zal een tijdje weg zijn, en als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer. Met liefde, Douwe x.”
Douwe Bob

De beslissing van de zanger heeft veel steun gekregen van zijn fans en de industrie.
Douwe Bob

Er moet echter een reden zijn geweest voor deze plotselinge wending in zijn leven.
Douwe Bob

Naast zijn alc0holprobleem blijkt er een incident te zijn geweest met een minderjarige jongen gisteravond.
Douwe Bob

Er is een melding van een confrontatie tussen jongeren en een dronken Douwe Bob geweest in Abcoude.

Het doorgaans betrouwbare Reality.FBI berichtte hierover: “Gisteren zou er een incident hebben plaatsgevonden in Abcoude waarbij Douwe betrokken was bij enkele jongeren.
Douwe Bob

Douwe zou een minderjarige jongen hebben gesl*gen terwijl hij onder invloed was.
Douwe Bob

Hoewel er reacties zijn geplaatst, zijn deze verwijderd.

We hebben echter met mensen gesproken die getuige waren van het incident.

Er schijnen beelden te zijn, maar deze willen ze niet delen.

De manager heeft de situatie wel bevestigd.”
Douwe Bob

Het is vaak slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke beelden opduiken en openbaar worden gemaakt. Meer informatie volgt hierover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Nieuws

Amber (24) laat decolleté vol met tattoos bedekken – mensen reageren geschrokken als ze haar BH uittrekt

Amber Luke, een 24-jarige Australische, heeft een onconventioneel levensdoel. Ze streeft ernaar om haar hele lichaam te bedekken met tatoeages voordat ze 25 wordt.

Onlangs heeft ze een opvallende stap in die richting gezet door haar borsten te laten tatoeëren, zoals gemeld door de Daily Star.

Haar reis naar totale tatoeagebedekking begon toen ze slechts 16 jaar oud was, en sindsdien is haar fascinatie voor inkt uitgegroeid tot een levensveranderende passie.

Het volwassen zijn brengt veel voordelen met zich mee, waaronder de vrijheid om jezelf op verschillende manieren uit te drukken.

Mensen hebben de vrijheid om te dragen wat ze willen en te genieten van de entertainmentkeuzes die ze verkiezen, zolang ze binnen de grenzen van de wet blijven.

Het is deze vrijheid die Amber Luke heeft omarmd, zonder zich iets aan te trekken van de mening van anderen over haar persoonlijke keuzes.

Amber’s toewijding aan haar tatoeage-avontuur begon op jonge leeftijd, toen ze zich aangetrokken voelde tot de wereld van body art.

Sindsdien heeft ze gestaag gewerkt aan het transformeren van haar lichaam in een kunstwerk van permanente inkt.

Haar meest recente beslissing om haar borsten te laten tatoeëren, is slechts een van de vele stappen die ze heeft genomen om haar doel te bereiken.

Bij Leefspiritueel geloven we in het respecteren van ieders keuzes en levensstijl, ongeacht hoe onconventioneel ze kunnen lijken voor anderen.

We delen niet alleen lichtzinnige of humoristische verhalen, maar we volgen ook mensen die ervoor kiezen om hun leven op een unieke manier te leiden.

Amber Luke is een uitstekend voorbeeld van iemand die haar individualiteit omarmt en haar eigen weg volgt.

Amber’s toewijding aan haar tatoeages gaat verder dan alleen maar inkleding.

Het vertegenwoordigt haar persoonlijke reis van zelfexpressie en zelfontdekking.

Voor haar zijn tatoeages meer dan alleen inkt op de huid; ze zijn een manier om haar innerlijke wereld naar buiten te brengen.

Hoewel sommigen Amber’s keuze als extreem kunnen beschouwen, is het belangrijk om te onthouden dat individualiteit en vrijheid van expressie essentiële aspecten zijn van het volwassen zijn.

Het respecteren van elkaars keuzes en het erkennen van de diversiteit in levensstijlen is wat onze samenleving uniek en boeiend maakt.

Amber Luke’s reis om zichzelf te bedekken met tatoeages is een weerspiegeling van haar vastberadenheid en passie voor kunst.

Haar beslissing om haar borsten te laten tatoeëren markeert een belangrijke mijlpaal in haar ongebruikelijke levensreis.

Het is een herinnering dat het volgen van je eigen pad en het trouw blijven aan jezelf altijd bewonderenswaardig is, ongeacht hoe anders het kan zijn.

Amber Luke leert ons dat ware schoonheid ligt in het zijn van je authentieke zelf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending