Opnieuw een enorm grote tegenslag voor Monique Westenberg!
Connect with us

Celeberties

Opnieuw een enorm grote tegenslag voor Monique Westenberg!

Het is een behoorlijk moeilijk jaar geweest voor Monique Westenberg. Haar vriend en vader van haar kind is meerdere malen in het nieuws geweest vanwege vermoedens van verschillende keren dat hij puiten de pot zou piesen. Hard bewijs is er niet geweest maar het zal haar wel aan het denken hebben gezet. De relatie leek ten einde te komen maar toen kwam het weer goed.

Totdat Bridget Maasland in beeld kwam waar de zanger nu gelukkig mee lijkt te zijn. Om het nog moeilijker voor haar te maken overleed haar oma ook nog eens. Ze had een hele hechte band met de vrouw. Maar daar stopt het niet voor de blondine.

Monique Westenberg krijgt meer op haar bordje
Bridget Maasland heeft Privé voor de rechter gesleept omdat ze een verhaal hebben geschreven dat ze in 2014 op een bruiloft al zou hebben gerommeld met André Hazes die destijds 20 was. Ze zegt zelf dat het niet waar is, maar een hoop getuigen melden zich om Privé toch gelijk te geven.

Celeberties

Tatjana Simic zette onlangs nooit eerder vertoonde beelden van Flodder online, bekijk het hier:

Op haar instagram deelt Tatjana allerlei inkijkjes uit haar leven met haar 40.000 volgers. Ze woont inmiddels al een tijdje in Monaco, maar niet alleen de Mediterraanse zon fleurt haar tijdlijn op: dat doet vooral Tatjana’s zonnige karakter.

Ze mag zich dan tegenwoordig iedere dag onder de rijksten der aarde begeven, wie haar filmpjes kijkt weet: Tatjana is nog steeds even ontwapenend als altijd.

Zo zette ze onlangs op haar Instagram-account nooit eerder vertoonde beelden van Flodder, de serie die nu nog dagelijks te zien is op televisie. Heerlijk toch? Check de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Chantal Janzen boos op collega’s: ‘Onpasselijk!’

Chantal Janzen is een aantal van haar collega’s helemaal zat. Wie precies wil ze niet zeggen, maar wél waarom: ze zeuren teveel. Vooral collega’s die beweren dat ze het zwaar hebben door het coronavirus kan ze niet meer uitstaan.

Zes kinderen
In de Telegraaf zegt Chantal het volgende: ,,Ik word onpasselijk van collega’s die klagen dat corona zo verschrikkelijk is omdat hun winkel niet loopt of hun vakantie niet doorgaat. Dan denk ik: je bent verdomme miljonair en woont in een villa, er zijn mensen die driehoog achter zitten met zes kinderen!” De blondine heeft dus zelf wel heel goed door hoe veel geluk zij heeft dat ze zich geen zorgen hoeft te maken om geld.

Luxe en voorspoed
Ook Albert Verlinde heeft eerder al laten weten het niet te begrijpen als BN’ers zeuren om corona, zoals René Froger en Linda de Mol wel deden. ,,Dat je je niet realiseert dat je met al je luxe of met je voorspoed of met je tegenslag niets anders bent dan al die andere mensen, dat je vaak nog een enorme pré hebt omdat je over iets meer reserves beschikt, ja, dan is het gewoon dom, dan moet je je mond houden”, zei Albert in mei 2020 al in de podcast Een-tweetje met Yves.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Het enige dat André Hazes mij naliet waren twee huilende kinderen en enorme schulden…’

De weduwe van Hazes heeft het afgelopen jaar in Barcelona hard aan het boek gewerkt. Haar André zou op 30 juni 2021 zijn 70e verjaardag hebben gevierd. Hij overleed in september 2004, op 53-jarige leeftijd. In de biografie van Rachel Hazes (50), die op Hazes 70e verjaardag verschijnt zegt de weduwe van André Hazes, geen blad meer voor de mond te nemen en ook alles vertelt wat zij tot dusver met de mantel der liefde bedekte.

‘Ik vertel echt alles over mijn eigen leven. En ja, ook mijn kinderen André en Roxeanne komen aan bod. Het wordt oprecht, zorgvuldig en heel eerlijk. En ik zal mezelf zeker niet sparen. Het is fijn om het straks allemaal hardop uit te spreken,’ zegt Rachel in Story.

Ze belooft in het blad ook alles te vertellen over haar zelfmoordpoging. ‘Ik was in 2016 en 2017 een lichamelijk en geestelijk wrak. Die domme actie, want zo zie ik mijn zelfmoordpoging nu, komt zeker aan bod. Ik was volkomen radeloos en reddeloos. Dat ik niet meer wilde leven, was geen schreeuw om aandacht. Ik wilde serieus uit het leven stappen. Maar het kwam ook ergens vandaan. Ik ben heel blij dat het niet gelukt is, want ik kan nu heel erg van de kleine dingen genieten.”

In het voorproefje van haar boek vertelt ze ook dat haar vader Jan kon geen liefde geven en dat er misschien voor gezorgd heeft dat ze haar kinderen André en Roxeanne heeft overladen met liefde. Rachel: ‘Ik heb ze misschien wel verstikt.’

Dan: “Wellicht was ik door de liefdeloosheid van mijn vader overbezorgd en wilde ik het straatje van mijn kinderen schoonvegen. Dat vertelde ik hem ook. Ik heb hem (zoon André, red) toen ook gezegd dat er na de dood van zijn vader veel financiële problemen waren. Iedereen dacht dat er miljoenen achterbleven, maar er waren veel en grote schulden. André had ons achtergelaten met serieuze problemen. Ik moest echt aan de bak om alles te regelen. Dat hield in dat ik nog harder moest werken dan ik al deed. Daarbij had ik de zorg voor twee kinderen van 10 en 11 jaar. Je weet op zo’n moment niet of je het juiste als moeder doet.

Bij het krijgen van een kind krijg je geen gebruiksaanwijzing. Dus ik heb liever dat me achteraf verweten wordt dat ik er altijd was, dan dat er wordt gezegd: je was er nooit. Ik heb ook tegen mijn zoon gezegd dat hij me nooit een compliment heeft gegeven. Met al die dagen en uren dat ik er altijd was. Dat is toch een compliment waard? Maar misschien moet hij daar zelf ouder voor worden om dat te beseffen.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending