Opnieuw enorm slecht nieuws over Marco Borsato: Dit is er aan de hand
Connect with us

Celeberties

Opnieuw enorm slecht nieuws over Marco Borsato: Dit is er aan de hand

Marco Borsato blijft het moeilijk hebben. De zanger zag een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine.

Het gaat allemaal zeer vlug. De scheiding is intussen al geregeld en ook hun dure villa is in een mum van tijd verkocht.

Het zijn heftige tijden geweest voor Marco Borsato. Hij woont nu in een penthouse in Alkmaar.

Marco lijkt nu de tijd te gaan nemen om te treuren om zijn stukgelopen huwelijk. ‘Hij gaat die tijd ruimschoots nemen’, staat er te lezen in Weekend.

Dat heeft ook zo zijn gevolgen. ‘Het zal nog wel even duren voor hij met nieuwe muziek voor de dag komt.’

Celeberties

Henny Huisman spaart Marco Borsato niet: “Hij heeft ook iets gehad met deze vrouw”

Marco Borsato zag vorig jaar een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine. Er zijn geruchten dat hij haar bedrogen heeft.

Henny Huisman twijfelt er zelfs niet aan dat Marco zijn vrouw bedrogen heeft. Dat schrijft Mediacourant.

“Naar wat ik hoor komen er nog wel een stuk of drie vrouwen aan met wie Marco zijn vrouw bedrogen heeft”, zei Henny vorig jaar.

Hij kreeg heel wat boze reacties op die uitspraak maar spijt heeft hij er niet van. “Het is ook een beetje uit z’n verband gerukt allemaal. Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was.”

“Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje overjokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was.”

“Maar dat was niet zo. Toen kwamen er nog meer namen naar boven en iedereen had het over die namen. Ik heb ook iets gehoord over een vrouw waarmee hij zou zijn geweest bij Warchild, het goede doel waarvoor hij zich inzet.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Groot persoonlijk drama voor Wendy van Dijk’

SBS6-presentatrice Wendy van Dijk krijgt wéér een fikse klap. Terwijl het juridisch gesteggel tussen haar en ex-zakenpartner Robbert Boekema (lees hier alles over hun zakenruzie) nog altijd voortsleept, met alle gevolgen van dien, kreeg Wendy heftig nieuws te verwerken: “haar persoonlijk adviseur Ben is volkomen onverwacht overleden”.

Dat meldt weekblad Story in haar nieuwste editie. Wendy zou het schokkende nieuws vorige week te horen hebben gekregen. “Ben stond Wendy met raad en daad bij in haar slepende conflict met haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema, met wie ze de veelbesproken DISQ (een fitnessapparaat, red.) op de markt bracht.”

‘Schok is extra groot’

Het overlijden van Ben kwam als donderslag bij heldere hemel, zo beschrijft Story. “Omdat niemand zijn plotse overlijden had zien aankomen en er gezwegen wordt over de precieze doodsoorzaak, is de schok extra groot.” Het showblad vernam uit ‘kringen rond Wendy’ dat ze “nogal van slag is”, vooral “omdat ze erg begaan is met zijn familie, die dit tragische verlies plotsklaps voor de kiezen kreeg”.

‘Intensief contact’

Als persoonlijk adviseur was deze Ben enorm belangrijk voor Wendy. En de afgelopen maanden hadden ze natuurlijk “intensief contact” vanwege de hele situatie rond DISQ en het juridisch geruzie met Robbert. “Door zijn overlijden verliest Wendy een steun en toeverlaat, al heeft de presentatrice in haar eigen kring laten blijken dat dit volkomen ondergeschikt is aan het immense verdriet dat zijn nabestaanden thans heeft getroffen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Kabinet koerst op verlenging van avondklok: ‘Mensen groeien mee met maatregel’

De avondklok wordt na half maart verlengd, ook om eventuele andere versoepelingen mogelijk te maken, verwachten ingewijden.

Een gedeeltelijke heropening van het hoger onderwijs en iets meer ruimte voor detailhandel lijken het hoogst haalbare. Dit weekeinde hakt het kabinet de knoop door.

,,Een avondklok drukt minder zwaar dan bepaalde niet-essentiële winkels die dicht zijn” zei minister van Justitie Ferd Grapperhaus (CDA) vanmiddag na afloop van de ministerraad.

Diverse bronnen verwachten dat de avondklok wordt verlengd. Grapperhaus zegt ook: ,,Ik heb veel liever dat we voor ondernemers wat ruimte hebben, dat we wat kunnen doen voor het hoger onderwijs.”

Een heropening van terrassen per half maart ziet Grapperhaus ‘niet gebeuren’. ,,Ik houd niet van mensen blij maken met een dooie mus.”

De avondklok kan epidemiologisch wisselgeld zijn voor de andere versoepelingen. Volgens het RIVM drukt het straatverbod in avond en nacht – inclusief de visiterestricties – de verspreiding van het virus met zo’n tien procent.

,,Er is veel draagvlak voor de avondklok”, zegt Grapperhaus, die geen problemen voorziet met de steun onder de bevolking nu die weer verlengd wordt.

,,Mensen groeien mee met de maatregel. Peilingen laten ook zien dat burgers steeds meer denken: hé verrek, laten we dit maar even doen.”

Eerder zei premier Rutte dat de maatregel ‘zo snel mogelijk’ in de prullenbak zou gaan, maar nu kiest het kabinet een andere koers.

De huidige lockdown – inclusief avondklok – loopt tot 15 maart, de eerste dag van de verkiezingen, maar ingewijden verwachten dat de avondklok na 17 maart weer ingaat.

Gedeeltelijke heropening van het hoger onderwijs en verruiming voor grootwinkelbedrijven liggen op tafel in het Catshuis morgen.

Een bron zegt: ,,Eigenlijk is er amper ruimte om wat te doen, maar de roep uit de samenleving is groot.”

Catshuis

Maandag kan het kabinet de versoepelingen tijdens de persconferentie presenteren. Al zou het ook nog kunnen dat de verruimingen pas eind maart ingaan.

Het OMT vergaderde vandaag over de mogelijkheden. Veel speelruimte is er niet. ,,Maar er is meer dan alleen de epidemiologie”, zegt een OMT-lid. ,,Dat weegt de politiek ook mee.”

Niet hoopvol

Premier Rutte temperde de verwachtingen eerder deze week nog wel. ,,Als ik kijk naar de ziekenhuiscijfers ben ik niet hoopvol.”

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) was vanochtend al even voorzichtig. De lagere sterftecijfers – vermoedelijk door de vaccinaties – in verpleeghuizen zijn ‘ongelooflijk mooi nieuws’ maar geen reden om snel te samenleving helemaal open te gooien.

,,Dan liggen de ziekenhuizen in no time weer vol. Niet met de oudste ouderen, maar wel met de rest van Nederland.”

Met de afgelopen week gemiddeld 4500 nieuwe infecties per dag en ruim 1900 coronapatiënten in het ziekenhuis blijft de situatie in alle 25 Veiligheidsregio’s ‘zeer ernstig’, maar de roep om meer ruimte klinkt luid en daar willen betrokkenen op het Binnenhof niet doof voor zijn.

Als er ruimte komt, lijkt deze dus te gaan naar het hoger onderwijs, de detailhandel – en volgens een enkele bron ook naar de terrassen. Maar Grapperhaus gelooft dus niet dat dat kan.

De vorige keer adviseerde het OMT al dat hbo’s en universiteiten zich moesten voorbereiden op een (gedeeltelijke) heropening, minister Ingrid van Engelshoven (Onderwijs, D66) zei voor de ministerraad dat het hoger onderwijs ‘zo snel als veilig en verantwoord kan’ open moet, ook met inzet van sneltests.

Nederland heeft 26 miljoen sneltests op de plank liggen in afwachting van massale inzet – daar moet regelgeving voor komen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending