Opnieuw kritiek op truitje Dionne Stax van Astrid Kersseboom: “Véél te strak!”
Connect with us

Meest bekeken

Opnieuw kritiek op truitje Dionne Stax van Astrid Kersseboom: “Véél te strak!”

Dionne Stax is al een hele poos niet meer te zien als nieuwslezeres, toch blijft die rol niet onbesproken. Astrid Kersseboom, ook nieuwslezeres, heeft ook haar zegje gedaan betreft de kledingkeuze van haar collega. Een hele tijd geleden waren de truitjes van de blonde nieuwslezeres ook al besproken in de talkshow van Jeroen Pauw. Stax vertelde destijds: “Ik was in Barcelona op bezoek bij mijn zus en kreeg de ochtend na die uitzending van Pauw allemaal berichten binnen op mijn telefoon.” Kersseboom heeft haar zegje gedaan in een interview met Veronica Suiperguide. Ze zegt: “Je moet wel oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt.

Ik steek mijn haar ook nooit op. Het zit wel goed zo.” Ook Maxim Hartman heeft hier kritiek op gehad. Hij reageerde destijds op Astrid: “O, dus je was het wel met mij eens dat Stax, toen ze het Journaal nog presenteerde, er vaak te ‘opvallend’ uitzag?” Haar reactie was: “Je werk is het nieuws zo duidelijk en goed mogelijk overbrengen, het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet.”

Dionne Stax moet maar een poncho aantrekken als het aan Astrid ligt…

Astrid geeft ook aan wat ze zelf doet om vooral niet op te vallen. Ze zegt: “Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je ‘voorgevel’ kan gaan. Ik heb alleen mijn oogleden laten liften. Maar dat is ook echt het enige dat ik laat doen. Verder niks. Geen botox of fillers voor mij.” Het is dan ook een discussie die veel uiterste meningen kan verwachten. Men geeft vaak aan dat het onzinnig is dat vrouwen zich losjes moeten kleden op televisie om de aandacht niet op zichzelf te betrekken. Echter komt het ook voor dan mannen zich in te strakke kleding hijsen, volgens sommige kijkers dan. Zo kreeg SBS 6-presentator Maarten Steendam ook te horen dat zijn “bobbel” teveel zichtbaar was. Dat valt hieronder in de link te zien. Mocht je even de strakke truitjes van Stax niet voor de geest kunnen halen, daar helpen we je graag bij:

Celeberties

“Jan Smit betrapt met Maan de Steenwinkel door zijn vrouw Lisa!”

Het gaat niet zo lekker met Jan Smit. De afgelopen tijd is hij regelmatig in het nieuws geweest vanwege de ruzie die hij met zijn zus zou hebben. Jan Smit heeft inmiddels zelf al geregeerd in De Telegraaf, maar er blijken nu toch een hoop meer aan de hand te zijn.

Jan Smit ruzie met zus vanwege Maan

Volgens Jan Smit zou er door RTL Boulevard een hoop geknipt en geplakt zijn waardoor de ruzie met zijn zus erger leek dan dat het was. Jan vertelt aan de Telegraaf: “Ze knippen eruit wat hen het beste uitkomt… Mensen willen graag iets groter maken dan het is, maar toen dit project kwam heb ik gekozen voor andere mensen, omdat eigenlijk elk karakter tot leven kwam.”

Over het gerucht dat hij overhoop ligt met zijn zus zegt Jan: “Absoluut niet. Nee hoor, maar wij werken niet meer samen. That’s it. We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft of reageert. Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.” Maar nu lijkt er toch meer aan de hand te zijn, en het zou te maken hebben met Maan de Steenwinkel

Jan Smit betrapt met Maan de Steenwinkel?

Een van de juice-kanalen in Nederland komt nu namelijk met een heel spraakmakend gerucht. En net zoals in de situatie met Marco Borsato zou in het geval van Jan Smit ook deze keer Maan de Steenwinkel betrokken zijn. Tja, de lieve Maan heeft blijkbaar niet stilgezeten de afgelopen jaar.

Het Instagram-kanaal Reality.FBI komt met juicy nieuws over de ruzie van Jan en zijn vrouw Lisa én zijn zus. Aanstichter zou niemand minder dan Maan de Steenwinkel zijn, waarmee Jan destijds gerommeld zou hebben. Zijn zussen zouden ten tijde van de affaire toen de kant van zijn vrouw Lisa hebben gekozen, waardoor de ruzie in de familie Smit zou zijn ontstaan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre koppen: “Marco Borsato gaat de gevangenis in!”

Het internet lijkt de laatste dagen te ontploffen met nieuws over Marco Borsato. De meest heftige koppen komen voorbij en er valt zelfs te lezen dat hij de gevangenis in moet. Onder andere roddelwebsite ‘Utopianieuws’ schrijft dat de zanger hoogstwaarschijnlijk de bak in zal moeten. Wat is hiervan waar?

Er zijn een hoop roddelkanalen en zogenaamde ‘juice-kanalen’ die keihard durven te beweren dat de zanger zich misdragen heeft op een barbecue voor The Voice-deelnemers. Ook heeft weekblad Story een van de moeders van de vermeende slachtoffers gesproken. het komt er tot nu toe nog op neer dat de vermeende slachtoffers géén aangifte hebben gedaan en er dus géén actie ondernomen kan worden. Mocht er iets aan de hand zijn dus. Ook lijkt het er op dat er tot nu toe geen keiharde bewijzen zijn gevonden, maar wel dat steeds grotere invloeden zich met de zaak bezighouden. Grotere invloeden zoals John van den Heuvel en Tim Hofman.

Marco Borsato de bak in?

Ook website ‘Novapost’ weet te melden dat de mogelijkheid bestaat dat de zanger de bak in zal moeten. Deze beweringen zijn natuurlijk nog helemaal niet zeker, al zijn de bewringen steeds stelliger en heftiger. Zo postte Mathilde Santing deze week een bericht over een leerlinge van haar en de zanger. Ook schrijver Jan Dijkgraaf heeft zich inmiddels laten horen. Hij schrijft: “Ik heb begrepen dat John van den Heuvel heel snel het nieuws over Borsato gaat brengen. En dat er zelfs een boek op komst is van vermeende slachtoffers van de family man.” Wat er in deze boeken komt te staan weet niemand. Ook of de beweringen van de vermeende slachtoffers juist zijn is ook niet bekend of onderzocht. Het is wachten op meer nieuws en het aangekondigde statement dat naar buiten zal worden gebracht door de zanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg maakt Sarah van Soelen wéér belachelijk met foto!

Monique Westenberg en Sarah van Soelen mogen elkaar niet zo, dat mag duidelijk zijn. Ook de reden hiervan mag wel duidelijk zijn bij de meeste van jullie. Het lijkt er inmiddels op dat Sarah aan het kortste eind zal trekken wat betreft André. De zanger zou volgens verschillende geruchten namelijk weer helemaal terug zijn bij Monique, de moeder van zijn kind.

Er zijn zelfs geruchten dat de zanger tijdelijk naar Amerika zal verhuizen volgend jaar, samen met vrouwlief en kleine Dré. Toch heeft Sarah laten weten dat er niets aan de hand is tussen haar en Hazes jr. In een gesprek met een van de welbekende juice-kanalen heeft ze laten weten dat de twee alleen een pauze hebben. Maar in dat gesprek sneerde ze ook behoorlijk naar Monique. Monique heeft haar manier van sneren, en dat is schijnbaar dezelfde kleding aantrekken van Sarah.

Monique Westenberg nog niet klaar met Sarah!

Wat daarvoor de reden is, geen idee. Misschien om te laten zien dat het haar beter staat dan Sarah. In het gesprek onderaan dit artikel laat Sarah ook al weten dat ze het opvallende acties vindt van Monique. Maar klaarblijkelijk is Monique nog niet klaar met het na-apen van de kleding van haar nieuws aardsrivaal. Ook onderstaande post viel op bij de welbekende juice-kanalen. Het kan natuurlijk een keer voorkomen, maar na de 100ste keer kan het niet anders dan dit “om te sarren” is laten veel volgers weten:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending