Opnieuw ophef om foto van Amalia: “Ze is 16, dit kan écht niet!!”
Connect with us

WTF

Opnieuw ophef om foto van Amalia: “Ze is 16, dit kan écht niet!!”

De Nederlandse prinsessen zijn erg populair in het binnenland maar ook in het buitenland. Maxima komt oorspronkelijk natuurlijk uit Argentinië en ook daar komen de koninklijke familieleden regelmatig in het nieuws en in de roddelbladen. Onlangs zagen we nog een foto van Alexia verschijnen in een Argentijns blad, op de cover welteverstaan. Maar nu staat ook de oudste dochter en kroonprinses Amalia op een cover van een tijdschrift. Alleen over de inhoud van het artikel is nogal wat ophef ontstaan. Het gaat om een ander tijdschrift dan waar Alexia de cover wist te sieren, het gaat om het blad ‘Caras’. De 16-jarige prinses is het gesprek van de dag in Argentinië en ook in Nederland wordt het niet helemaal gewaardeerd.

Amalia krijgt ‘plussize’ look aangeschreven

Het blad heeft het namelijk over de ‘plussize-look’ van de 16-jarige prinses. Ze schrijven erbij: “De oudste dochter van Máxima toont trots haar ‘plussize’”. Verschillende media in Argentinië zijn laaiend over de tekst die door het blad geschreven is. Er wordt bijvoorbeeld het volgende gezegd: “Is het niet pesten om op de omslag van een tijdschrift te wijzen op het lichaam van een tiener en aan te geven dat ‘ze niet aan de norm voldoet’ omdat het ‘plussize’ is? Omdat je geen slanke prinses bent? Waar moet je je tegen verdedigen?”

Alexia op de cover

Prinses Alexia staat op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’ vanwege haar vijftiende verjaardag. Ze zijn daar maar wat trots dat Maxima hier Koningin is en drie prachtige dochter ter wereld heeft laten komen. Dat bovenstaande Spaanse bericht? Dat schijven ze op social media. Er staat: “Deze week in Hallo! Argentinië. We vertellen je alles over de dochter van Máxima de Holanda. De 15-jarige royal speelt Instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” laten mensen praten.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Hace algunas semanas escribí sobre el famoso ideal de belleza, donde se privilegia el cuerpo hegemónico y se insta a niños, jóvenes y adultos a tener un cuerpo llamado "perfecto". El día de ayer, #RevistaCaras catalogó a Amalia de "Plus Size", es decir, "talla grande". Y luego nos preguntamos por qué tantos jóvenes (incluso niños de muy corta edad) sufren Transtornos Alimenticios. Los #MediosdeComunicación deberían promover la salud, la educación y sobre todo la información: NO la estigmatización de los cuerpos. ¿Cuándo vamos a entender que nuestras palabras, consejos e incluso nuestras acciones, generan consecuencias que pueden ser devastadoras? Y hasta marcar la vida de una persona. Dejemos de catalogar a las personas. Dejemos de señalar con el dedo sin conocer el trasfondo. Aceptemos que no todos los cuerpos son iguales. Promulguemos una vida sana, saludable y feliz! . #caras #revistacaras #tapa #princesa #amalia #estereotipos #masqueuncuerpo #nutricion #salud #vidasana

Een bericht gedeeld door Laura Coratti (@liclauracoratti) op

Celeberties

“Dit betekent het einde van Bridget Maasland”, RTL is woedend

Het rommelt al een tijdje rondom Bridget Maasland en haal carrière bij RTL. Ze is al tijden niet meer te zien op de televisie. Bij RTL Boulevard kwam ze niet meer langs “vanwege het coronavirus”. Een insider laat aan weekblad Weekend weten dat er meer achter zit.

De blondine roddelde er natuurlijk op los in het programma, maar over haar eigen break-up hield ze haar mond. Maar toch gaf ze hier het eerste interview over weg bij Radio 538. Dit tot grote ergernis van RTL, die verwachtte natuurlijk de primeur op thuisbasis. Ook voor het tweede interview viel RTL buiten de boot, die ging namelijk naar NH Radio.

Bridget Maasland gooit eigen glazen in

Ook Angela de Jong is los gegaan op de blonde roddeltante. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

BREAKING: Schokkende beelden, Fred van Leer vertelt het echte verhaal!

Fred van Leer heeft vanmiddag in een video op zijn eigen social media-kanalen eenmalig zijn verhaal gedaan nadat er een video van hem is verspreid. De Rotterdamste stylist belandde na de gebeurtenis in het ziekenhuis. ,,Ik heb lang nagedacht of ik dit moet zeggen, maar ik wil de regie in eigen handen houden. Ik heb mezelf iets aangedaan.”

Van Leer wilde zijn verhaal aanvankelijk nog niet delen met de buitenwereld, omdat hij er nog niet klaar voor is. Toch besloot hij een video op te nemen waarin hij openhartig vertelt over zijn heftige week. ,,Er gaan verschillende wilde verhalen de ronde, die wil ik ontkrachten. Daarom doe ik eenmalig mijn verhaal.”

De stylist maakt in het filmpje duidelijk niet op de video in te willen gaan. ,,Dat is vreselijk voor mij en vreselijk voor de mensen die het hebben gezien. Ik moet het een plek gaan geven. Het is een open wond, dat heelt en blijft een litteken, voor altijd”, vertelt hij emotioneel.

Wel wil Van Leer ingaan op de dagen die volgden nadat de video op het internet circuleerde en massaal werd doorgestuurd op WhatsApp. Omdat de paniek direct toesloeg, besloot Van Leer naar een goede vriendin te gaan. ,,Die heeft me opgevangen en toen is het hele circus begonnen. Politie, recherche, ambulance, omdat iedereen zich zorgen maakte.” Vanaf dat moment werd de regie door Freds vrienden overgenomen.

Opgenomen

Inmiddels ging het verhaal de ronde dat Van Leer zou zijn opgenomen in een verslavingskliniek. De stylist bevestigt het gerucht en heldert gelijk op waarom hij juist daar werd opgenomen. ,,Omdat dat de enige plek in de omgeving was waar op dat moment nog plek voor mij was. Ik had professionele hulp nodig.”

Van Leer verbleef daar een nacht. Hij stelt ongelooflijk fijn en goed geholpen te zijn en kreeg een gesprek met een psycholoog. Die was van mening dat Van Leer niet op zijn plek zat. Daarom werd hij ontslagen uit de kliniek. ,,Ik ben gewoon naar huis gegaan. Er hebben mensen voor me gekookt, gepraat, gelachen, gehuild. Alles wat je doet met vrienden”, aldus Van Leer in tranen. Ook werd zijn telefoon afgepakt om hem te behoeden van alle berichten die hij mogelijk te zien zou krijgen.

De stylist kwam de zaterdag goed door, was wederom omringd door vrienden en sprak met hen openhartig over zijn toekomst. Zondag vertrokken zijn vrienden weer. ,,Want ook hun leven gaat door.” Dat was het moment dat het mis ging. ,,Zondag kreeg ik een aantal berichten via via toch te horen. Ook al had ik geen telefoon, ik ben altijd slim genoeg om twee telefoons in huis te nemen en heb heel dom tóch gekeken op die telefoon.”

En ondanks dat Van Leer honderden lieve reacties zag, bleven de ‘reacties’ bij hem hangen. ,,Ik was in complete paniek. Zonder in details te treden, en ik heb heel lang nagedacht of ik dit moet zeggen, maar ik ga het wel zeggen want ik wil de regie in eigen hand nemen: ik heb mezelf iets aangedaan.”

Dankzij de mensen in zijn omgeving kon er heel snel en accuraat worden gehandeld, zo verklaart Van Leer. ,,Door deze mensen en de politie, ambulance, iedereen, ben ik er nog. En daar ben ik heel dankbaar voor.”

Overleden

Nadat Van Leer uit huis werd getakeld omdat hij in een herenhuis woont, doken er toch weer verhalen op. Zo werd er geschreven dat hij was overleden. Hoogstwaarschijnlijk werd die link gelegd omdat Van Leer met een deken over zijn hoofd heen uit huis werd gehaald. Dat was echter om Van Leer te beschermen tegen de kou en zijn eigen privacy. ,,Het is echt ongelooflijk, want mijn manager heeft aan alle pers heel eerlijk gezegd dat we rust willen. Heel veel pers heeft dat gerespecteerd, een aantal mensen niet.”

De Rotterdammer werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht, waar er daadwerkelijk alles aan werd gedaan om zijn privacy niet te schenden. In tranen vertelt Van Leer dat de dienstdoende arts hem zelfs onder een andere naam in het ziekenhuis heeft gebracht. ,,Daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. De zuster die mij de tekst gaf, ben ik ongelooflijk dankbaar. Want het geeft me kracht.”

Inmiddels is Van Leer weer thuis. Hij hoopt op rust om te kunnen helen. Ook drukt de stylist de kijkers van het filmpje op het hart om dergelijke video’s niet te verspreiden. ,,Ik heb een groot vangnet, maar heel veel mensen bij wie dit gebeurd hebben dit niet. En daar loopt het verkeerd bij af.”

De hartverwarmende berichten doen Van Leer goed. ,,Ik ga er alles aan doen om hier uit te komen. Gun me even rust. Dit is het verhaal en er is geen enkel ander olifantenverhaal. Wat je ook leest. Ik heb weer zin in de toekomst. Alle alle liefs, van mij. Ik wil afsluiten met de woorden: dag schat.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Vrij pikante foto’s van Isabelle uit First Dates op social media opgedoken!

Gisteren konden First Dates-kijkers kennis maken met Isabelle en Luc. Een leuk stel die het volgens kijkers alleen maar over het leven tussen de lakens hebben gehad. Prima gespreksonderwerp tijdens een leuke date natuurlijk.

Niet onze eerste keuze wanneer er tientallen camera’s op je gericht staan. Maar goed, daar hadden deze twee niet heel veel problemen mee. We zijn altijd benieuwd naar de socials van deelnemers uit dit soort programma’s en gelukkig zijn er genoeg mensen die ons hierover tippen.

First Dates-Isabelle schaamt zich niet!

Meestal is het niet zo héél opvallend wat er op de Instagram accounts van de deelnemers staat. Maar bij Isabelle staan er toch wat foto’s die het kijken wel eventjes waard zijn:

Doorgaan met lezen

Trending