Oud-topturnster plaatst een bizar bericht over Marco Borsato: “Sorry Leontine”
Connect with us

Meest bekeken

Oud-topturnster plaatst een bizar bericht over Marco Borsato: “Sorry Leontine”

De geruchten en verhalen over Marco Borsato lopen de spuigaten uit. Yvonne Coldeweijer heeft al laten weten zich terug te trekken uit dit verhaal omdat ze het liever aan de professionals overlaat heeft ze laten weten. John van de Heuvel heeft laten weten dat er binnenkort meer aan het licht komt.

Wat dat precies betekent weet nog niemand. Yvonne schreef hier het volgende over: “Ik vind het een fijn gevoel dat John ermee bezig is. En dat ik eventueel bij heb kunnen dragen aan het momentum van het aan het licht brengen van zo’n jarenlange doofpot.” Maar er zijn nog geen harde bewijzen getoond van de beweringen die verschillende kanalen hebben gedaan. Roddelpraat, het kanaal van Dennis Schouten en Jan Roos, heeft een artikel geplaatst waarin een bericht van oud topturnster Verona van de Leur te zien is. Wie dat is? Verona werd onder andere in 2001 Nederlands kampioen en werd in datzelfde jaar vijfde op het WK in Gent.

Cryptisch bericht over Marco Borsato

In het bericht richt Verona zich aan Leontine. Ze zegt: “Sorry Leontine. Maar ik had het je 20 jaar geleden ook wel kunnen vertellen hoe hij in elkaar zit.” Ze eindigt haar bericht me een hashtag en de tekst ‘metoo’. Wat Verona hier precies mee wil zeggen is onduidelijk. Ook op Twitter is het bericht inmiddels opgevangen maar worden er vraagtekens bij de oprechtheid van de voormalig turnster gezet. Op verschillende nieuwsites is te lezen dat de oud-turnster in 2011 veroordeelt is vanwege chantage. Meer daarover via de link onderaan dit artikel. Het hele bericht van Van de Leur is onder de onderstaande tweets te zien:

Meest bekeken

‘Prinses Beatrix toch “veel zieker” dan gedacht na positieve test’

Prinses Beatrix is op 83-jarige leeftijd positief getest op corona. Het RVD heeft al in een statement laten weten dat het om milde klachten gaat en dat het vooralsnog goed gaat met de prinses. De RVD schrijft: “Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is positief getest op corona. De prinses heeft zich in verband met milde verkoudheidsklachten laten testen. De prinses is thuis in isolatie en houdt zich aan de leefregels voor mensen die positief getest zijn. Personen die in nauw contact met de prinses zijn geweest zijn geïnformeerd.”

De prinses is afgelopen maandag teruggekomen van een werkbezoek op Curaçao. Het bezoek stond in het teken van de impact van de pandemie. Het AD schrijft dat de regels omtrent het virus streng werden gehandhaafd in het begin van het bezoek. Maar na een tijdje zouden de leefregels ‘houden van afstand’ en ‘dragen van mondkapjes’ niet altijd meer worden opgevolgd.

Heeft Prinses Beatrix milde klachten of is het ernstiger?

Echter zijn er wisselende berichten in de media te lezen. Verschillende nieuwssites laten weten dat de prinses toch zieker is dan eerder gedacht werd. Er zou volgens deze berichten zelfs een ziekenhuisbezoek aan te pas moeten gaan komen. Zo valt er te lezen: “Wij horen namelijk dat de 83-jarige prinses toch wel heftig ziek is en wellicht snel naar het ziekenhuis verplaatst gaat worden.” We vermoeden dat dit geruchten zijn die op social media rondspelen en dat hier niet vanuit gegaan kan worden. Mocht dit wel het geval zijn dan zal dit vast en zeker snel bekend gemaakt worden in de grotere media-kanalen. De prinses heeft inmiddels haar ‘boosterprik’ gehad. In de video hieronder is het werkbezoek te zien waarin duidelijk te zien is dat de leefregels (2 meter afstand) niet altijd even goed nageleefd worden:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Er komt vanavond een sneeuwstorm aan: hier gaat het wit worden

Gisteren hebben we jullie al laten weten dat het vanaf dinsdag flink kan gaan sneeuwen. De sneeuw zal vanaf vanavond/vannacht al naar beneden gaan dwarrelen.

In de nacht van maandag op dinsdag (vanavond dus) kan het flink gaan sneeuwen in Nederland.

Vooral op plekken als de Veluwe wordt een flink bak verwacht en heel midden Nederland heeft hier ook kans op. Ook in Leeuwarden – Utrecht – Tilburg is de kans groot dat je vanavond al wat uit de lucht ziet vallen. Er wordt een pak sneeuw van 1 – 3 centimeter verwacht.

,,In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten”, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza.

Maar dat is nog niet alles want er is code geel ingesteld. Morgen (dinsdag) zullen we de sneeuw helaas al snel zien verdwijnen aangezien het ongeveer 5 graden zal worden maar diezelfde avond wordt er weer sneeuw verwacht. De rest van de week is er ook kans op sneeuw maar dat kan ook zorgen voor extra gladde wegen omdat het in de nacht flink kan gaan vriezen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Marco Borsato is spoorloos en niet te vinden’

Er zijn opnieuw kwalijke geruchten opgedoken over Marco Borsato. De zanger reageerde er nog niet op.

Marco Borsato wordt gelinkt aan grensoverschrijdend gedrag bij jonge kinderen. Dat zijn zware beschuldigingen aan zijn adres.

Jordi Versteegden is mediaverslaggever bij de krant ‘De Telegraaf’. Hij wijst erop dat er nu iets is dat Marco Borsato best niet kan doen.

“Ja, er zijn een hoop geruchten op dit moment die we niet allemaal op tafel hoeven te gooien”, citeert Mediacourant hem. Hij geeft de zanger ook advies.

“De laatste die Marco op dit moment moet gaan interviewen is Linda volgens mij. Dan krijg je wéér zo’n vriendeninterview.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending