Oudere man schaamt zich voor traag afrekenen, dan schiet caissière hem te hulp in bijzijn andere klanten
Connect with us

Meest bekeken

Oudere man schaamt zich voor traag afrekenen, dan schiet caissière hem te hulp in bijzijn andere klanten

Elke dag komen goede acties voor, maar vaak gebeurt dit onopgemerkt. Niet altijd krijgen deze mensen de aandacht die ze verdienen. Maar deze kassamedewerkster verdient alle lof, nadat ze een geweldig voorbeeld van vriendelijkheid en naastenliefde liet zien.

Dit verhaal speelt zich een paar jaar geleden af, maar goedheid verjaart niet. Toen Spring Herbison Bowlin naar de supermarkt ging, zag ze iets wat haar hart verwarmde. Een oudere man betaalde met kleingeld en was beschaamd omdat het zo lang duurde om te tellen. Maar in plaats van geërgerd te zijn, pakte de caissière de situatie voorbeeldig aan.

Dit is wat Spring schreef op Facebook:

“Mijn hart verwarmde in Walmart tijdens de lunch. Deze meneer zijn boodschappen werden gescand en hij kreeg het totaalbedrag te horen. Hij kijkt verontschuldigend naar mij en neemt handenvol kleingeld uit zijn zakken. Hij vergist zich en begint zenuwachtig te worden. Hij zegt zachtjes: ‘Het spijt me zo.’ Zijn handen en stem beven.”

“Deze prachtige kassamedewerkster pakt zijn handen en gooit al het kleingeld op de band en zegt ‘Het is geen enkel probleem. We zullen het samen doen.’ Hij gaat door met zich te verontschuldigen aan ons beide, terwijl wij hem geruststellen dat het geen probleem is. Hij betaalt en schuifelt weg.”

“Ze schudt haar hoofd en antwoordt: ‘Je hoeft me niet te bedanken. Wat er mis is met onze wereld is dat we zijn vergeten hoe we van elkaar kunnen houden.’ Ik wil meer zoals haar zijn.”

Het is ontzettend belangrijk om de kleinere, goede dingen in het leven te prijzen. Het prachtige verhaal van Spring over deze caissière is hier een perfect voorbeeld van! Als iedereen zoals de kassamedewerkster handelde, zou de wereld een stukje beter zijn.

Meest bekeken

Automobilist kijkt omhoog en ziet wonderlijke wolken in de verte

Als je omhoog kijkt naar de wolken aan de hemel en een beetje fantasie hebt, zie je soms dieren of misschien enge monsters. Het komt weinig voor dat ze echt op iets lijken. Maar in Texas zag Danny Ferraro een wolk met een hele sterke gelijkenis!

Tijdens een rit in Texas moest Danny Ferraro plotseling remmen. Hij keek omhoog naar de wolken en daar zag hij iets bijna onwerkelijks.

Tegen Fox News vertelt Danny dat hij in de auto op de weg zat om een “moeilijke situatie” aan te pakken, maar na het zien van de fantastisch mooie wolk, voelde hij dat hij alles aankon.

Danny nam een foto van de wolk en plaatste deze op Facebook met de tekst:

“Zo zag de zonsondergang eruit toen we over de snelweg reden. Is dat niet ongelooflijk?”

Maar in het reacties zijn meningen verdeeld. Sommige mensen beamen dat het op een engel lijkt, terwijl anderen denken dat het eruit ziet als een “krekel in een jurk”. Ook vinden sommige mensen dat het eerder Julie Andrews uit The Sound of Music is.

Het is niet ongebruikelijk dat iemand wolken anders waarneemt. Maar hoe dan ook, wij vinden dat het op een engel lijkt!

Wat zie jij?

Doorgaan met lezen

Animals

Olifant doorboort geleider en scheurt lichaam in tweeën na zware werklast in extreme hitte

Een olifant in Thailand heeft volgens de politie zijn 32-jarige geleider doormidden gescheurd nadat hij in extreme hitte een zware werklast had gekregen.

De autoriteiten denken dat het dier, Pom Pam genaamd, gefrustreerd was geraakt omdat hij rubberhout moest vervoeren naar een plantage in de provincie Phang Nga in ziedende temperaturen.

De 20-jarige olifant stak zijn geleider Supachai Wongfaed met zijn slagtanden neer voordat hij hem in tweeën scheurde.

Volgens berichten vonden de lokale politie, het dorpshoofd en reddingswerkers Wongfaed in tweeën gescheurd in een plas bloed. Zijn lichaam kon uiteindelijk worden meegenomen, nadat de olifant met een verdovingspijl was neergeschoten, aldus The Thaiger.

Olifanten zijn meestal zachtaardig, maar kunnen agressief worden als ze zich kwetsbaar of bedreigd voelen.

Volwassen stieren kennen een hormonale cyclus die ‘musht’ wordt genoemd. Tijdens deze periode is hun testosteronwaarde gemiddeld 60 keer zo hoog als normaal en worden ze rustelozer, agressiever en energieker. Het is niet bekend of dit het geval was voor Pom Pam.

Duncan McNair, CEO van Save The Asian Elephants, vertelde aan Newsweek dat Aziatische olifanten mentaal en fysiek lijden als ze gedwongen worden om te werken in extreme activiteiten zoals houtkap.

Alhoewel het sinds 1989 in Thailand verboden is om olifanten hout te laten vervoeren, komt het in sommige delen van het land nog steeds voor, aldus de stichting.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Amerikaan weigert huis te verkopen en is nu compleet omsingeld door nieuwbouw

Een vastberaden man uit Florida weigert zijn geliefde gezinswoning te verkopen. Het feit dat om hem heen een enorm nieuwbouwproject is gebouwd, neemt hij voor lief.

Orlando Capote vertelde aan CBS4 News dat zijn vader de bescheiden eengezinswoning in 1989 kocht, nadat hij Cuba was ontvlucht en twee banen had om zijn American Dream te verwezenlijken.

“Het huis is mijn ziel,” vertelde Capote. “Dus wat heb je eraan om je ziel voor al het geld van de wereld te verkopen?”

De omliggende zone is de eindbestemming van de meest ambitieuze projectontwikkeling ooit in Coral Gables. Het Plaza Coral Gables biedt winkels, restaurants, woningen, kantoorruimte en een luxe hotel met 242 kamers. Met het project gaat meer dan 500 miljoen euro gepaard.

In de afgelopen zes jaar heeft Capote 60 biedingen gehad voor het huis van 120 m² met twee slaapkamers en twee badkamers. Het laatste bod was bijna een miljoen dollar, maar ook dit weigerde hij.

Zijn vader stierf in 2005 en de man verloor zijn moeder vorig jaar. Voor haar dood vroeg ze om hem om het huis niet te verkopen.

“Dit was het droomhuis van mijn vader. Het deed er 20 jaar over om het te vinden.” vertelde Capote aan The Miami Herald. “Dit huis is als een harde schijf. Terwijl ik om me heen kijk en erin woon en beweeg, herbeleef ik vele herinneringen. Dat kan ik niet in een ander huis vinden.”

Volgens de man heeft de gemeente verschillende regels verbroken en zijn eigendom vernield. Als de gepaste afstand zou worden gehouden, zou dit volgens Capote niet zijn gebeurd. Ambtenaren van Coral Gables beweren echter dat ze geen enkele wetten hebben overtreden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending