Ouders klagen dat ze schoolmateriaal moeten kopen – bekijk de reactie van de leraar dat het internet doet koken
Connect with us

Lifestyle

Ouders klagen dat ze schoolmateriaal moeten kopen – bekijk de reactie van de leraar dat het internet doet koken

Leland Michael is een leraar die in een school werkt in de Amerikaanse staat Iowa.

Op een dag tijdens het winkelen in Walmart, wandelde hij voorbij het rek met schoolbenodigdheden en botste op ouders die hem herkenden van op school. Ze waren schoolbenodigdheden aan het kopen voor hun kinderen en vroegen de leraar of het echt nodig was dat ze zoveel dingen kochten.

Ze hadden een kleine discussie en Leland ging verder met z’n dag. Toen hij wat geld ging afhalen in de bank, ontmoette hij een andere ouder die eveneens het een en ander wou bespreken met de leerkracht.

Die discussie leed tot een besef bij de leerkracht, die besloot om zijn mening te delen op Facebook. En ik ben blij dat hij dit deed!

Ik voelde me nogal afgemat deze ochtend toen twee verschillende ouders me tegenhielden in de supermarkt bij de schoolbenodigdheden-sectie. Ze klaagden over het feit dat ze zoveel spullen moesten kopen voor hun kinderen dit jaar.

“Dit is belachelijk. Ik weet niet hoe deze leerkrachten denken dat we al deze spullen moeten kopen.”

“Tijdens hun beklag leken ze er zich niet bewust van dat mijn winkelkar gevuld was met een enorme hoeveelheid van dezelfde spullen die zij kochten. Dat was een duidelijke indicatie dat ik ook zo een van die gierige leerkrachten moest zijn waar ze over aan het klagen waren,” schreef hij op Facebook.

“Toen ik aan de kassa stond, gebeurde er plots iets anders. Ik zag dat de man voor me aan de kassa een heleboel schoolbenodigdheden aan het kopen was voor zijn dochter. Toen hij de winkel verliet, vroeg hij me, “Jij bent een leraar, nietwaar? Ik wil je gewoon bedanken voor alles wat je doet. Ik zie dat je winkelkar vol schoolspullen ligt, en ik wil je gewoon wat helpen waar ik kan.”

“Hij gaf me een waardebon van 25 dollar, schudde me de hand en wandelde weg met zijn dochtertje die naar me wuifde.

Hoewel ik bijzonder ontroerd was door de gulheid van de man, was hetgeen wat me het meeste bijgebleven as, het verschil in de benadering van deze man en zijn dochter ten opzichte van de ouders die eerder bij me kwamen klagen.”

“De kinderen die hun ouders hadden horen klagen hoorden deze boodschap van een ouder: ‘School is niet belangrijk genoeg om er geld aan te spenderen, leraars zijn niet te vertrouwen en oordelen slecht, en om te kunnen leren zou je niet hoeven te betalen.”

“Het kind wiens vader me de cadeaubon gaf hoorde dan weer dit: ‘School is belangrijk genoeg dat we het met succes willen doorlopen, leraars moeten gewaardeerd en gerespecteerd worden en leren vereist dat we alles geven wat we in ons hebben.”

“Als je krap bij kas zit en je het moeilijk vindt om schoolbenodigdheden te kopen voor je kind, dan begrijp ik dat. Geen zorgen: je kind zal hoogstwaarschijnlijk een leraar en school hebben die ervoor zal zorgen dat je de benodigdheden hebt die je nodig hebt om succesvol te zijn. Als ouder moet je echter de juiste boodschap bezorgen aan je kind.”

“De man die me deze geschenkbon gaf, maakte niet alleen mijn dag goed, ik weet ook dat zijn dochter het klaslokaal binnen kan gaan met een totaal ander perspectief over haar leraar en opleiding en dat is zeer sterk!”

Ik vind dat deze leraar een onwaarschijnlijk belangrijk punt aanhaalt! Als ouders hun kinderen tonen dat school belangrijk is, dan zouden kinderen misschien meer aandacht spenderen aan op te letten op school!

Het bericht van deze leraar werd intussen al meer dan 400.000 keer gedeeld op Facebook en ik begrijp alvast waarom! Laten we dit bericht delen om meer ouders te wijzen op het feit dat school cruciaal is!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending