Ouders opgelet: laat je kinderen met dit hete weer niet van de glijbaan gaan
Connect with us

Meest bekeken

Ouders opgelet: laat je kinderen met dit hete weer niet van de glijbaan gaan

Met je kind naar de speeltuin gaan lijkt zo onschuldig. De kleintjes kunnen zich er heerlijk vermaken terwijl jij met ze meespeelt of ze van een afstandje in de gaten houdt. Echter is de speeltuin met dit warme weer niet zo’n onschuldige bestemming. Met name de glijbaan is een grote boosdoener.

Moeder Dawna waarschuwt andere moeders voor de gevaren van de glijbaan tijdens warm weer.

Glijbaan
Tijdens het hete weer kan een glijbaan voor ernstige verwondingen zorgen bij kinderen. De glijbaan kan zo heet worden dat een kind er zo brandwonden aan overhoudt als ze over de glijbaan glijden. Moeder Dawna Wright weet dit als geen ander. Haar vierjarige dochter Asia liep tweedegraads brandwonden op nadat ze van een plastic glijbaan gleed. Het meisje haar huid verbrandde direct en ze liep ernstige blaren op.

Temperatuur
De moeder van Asia keerde later terug naar de glijbaan om te meten hoe warm de temperatuur van de oppervlakte was. Wat bleek? Die was 68 graden! Bij een temperatuur van 45 graden kan de huid al flink verbranden, laat staan bij 68 graden.

Waarschuwen
Op Facebook deelt Dawna foto’s van haar moeder om andere ouders te waarschuwen. “Ik heb mijn kind nog nooit zo hard horen schreeuwen”, vertelt ze aan 41 Action News over het voorval. Hoewel er bij de speeltuin wel borden stonden die waarschuwden voor hete oppervlakken, vindt Dawna dat deze makkelijk over het hoofd gezien kunnen worden. “Vaak zeggen mensen: ‘Dat overkomt mijn kind niet’, maar het kan iedereen overkomen!”
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: André Hazes vindt Monique samen met een ander in bed!

Monique Westenberg heeft er op z´n zachtst gezegd een turbulente periode op zitten. In 2019 liep haar relatie met André Hazes op de klippen en bovendien vond hij al heel snel daarna alweer nieuwe liefde bij Bridget Maasland. Enorm pijnlijk natuurlijk, des te meer omdat André in die periode vrijwel elke dag een liefdesfoto met hem en Bridget online knalde.

Maar gelukkig zijn de twee alweer samen. Alleen moet de zanger wel even oppassen dat zijn nieuwe/oude vlam niet gestolen wordt door een andere liefde van de blondine!

Monique Westenberg heeft nieuwe vent in haar bed

Intussen is André alweer een poosje terug bij Monique. Maar zo te zien houdt Monique ook wel van een andere vent in bed zo af en toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Eva Jinek verrast volgers met opvallend en nieuw uiterlijk

Er vinden een hoop veranderingen plaats de laatste maanden in de televisie-land. Veel presentatoren en presentatrices die aan hebben gegeven te stoppen bij hun huidige zender en ergens anders verder gaan. Allemaal voor het geld of zijn er meer redenen? Een van de meest besproken geld-kwesties is toch wel het nieuwe salaris van Eva Jinek.

Ze zou bij haar nieuwe zender tussen de 1,2 en de 1,4 miljoen per jaar gaan verdienen. Maar gelukkig zijn er een aantal dingen die wél onveranderd zullen blijken. En dat is iets waar de blonde presentatrice hoogstpersoonlijk voor zal zorgen.

Eva Jinek blijft onveranderd

Ze plaatst namelijk twee spotjes waarin ze met een behoorlijk hoge dosis zelfspot laat zien dat alles bij hetzelfde zal blijven. De talkshow van de blondine blijft op RTL 4 gewoon Jinek heten. Ook politiek verslaggever Jaïr Ferwerda gaat mee. Zie hieronder de twee geniale spotjes!

View this post on Instagram

Altijd al een gouden tand willen hebben… #onveranderd

A post shared by Eva Jinek (@evajinek) on

View this post on Instagram

Ik kan niet wachten! Ook dat is #onveranderd

A post shared by Eva Jinek (@evajinek) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Stomend hete foto’s laten zien hoe Yolanthe aan haar strakke figuur komt

Yolanthe, een vrouw waar zo’n beetje iedere Nederlandse man wel van droomt. De brunette is sinds een tijdje weer vrijgezel, de scheiding is alleen nog niet helemaal doorgezet met Wesley Sneijder. Er zijn al verschillende geruchten geweest dat de oud-voetballer het weer goed wil maken met zijn ex-vrouw, maar of dat door zal gaan ligt natuurlijk helemaal aan Cabau zelf. In ieder geval hoeft ze niet verlegen te zitten wat betreft mannen, die zullen ongetwijfeld in de rij staan voor een date met haar.

Yolanthe werkt zich in het zweet!

Maar natuurlijk zijn we benieuwd hoe de 35-jarige presentatrice zo goed in vorm blijft. Zelfs na het krijgen van een kind heeft zo nog steeds het figuur waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen. Het ziet ernaar uit dat er een hele hoop werk in zit. Foto’s onderaan dit artikel!

Wesley Sneijder doet boekje open betreft huwelijksbreuk

In Voetbal International wordt het volgende geciteerd: “Ik was jong, genoot van het succes en de aandacht. Daar moet het fout zijn gegaan, later. Geen drugs, maar wel drank en rock-‘n-roll. Daar raakte ik aan gewend, als een van de sterren van De Koninklijke. Je wordt aanbeden als Real-speler. Alles wat je uitvreet wordt met de mantel der liefde bedekt. Ook als ik lam over straat rolde en duizenden euro’s uitgaf, of rondjes gaf aan de hele zaak. Ik kan niet zeggen dat ik voldoende weerstand bood.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending