Overheid komt heel snel met veel coronaversoepelingen – dit zijn ze
Connect with us

Meest bekeken

Overheid komt heel snel met veel coronaversoepelingen – dit zijn ze

De overheid heeft vandaag weer een overleg gehad en in dit overleg hebben ze verteld dat ze gaan kijken naar versoepelingen voor jongeren. Dit komt omdat Femke Halsema heeft gezegd dat de huidige coronamaatregelen niet goed zijn voor jongeren en er iets aan gedaan moet worden.

Minister de Jonge geeft toe dat de huidige coronamaatregelen niet goed zijn voor jongeren. Ook Minister Grapperhaus en minister Kaag sluiten zich aan bij de mening van Halsema. En zeggen dat er nu echt naar jongeren moet worden gekeken.

De Jonge zegt wel dat niet alleen jongeren het zwaar hebben maar ook mensen die wat ouder en/of kwetsbaar zijn.

De ministers hebben vandaag daarom veel besproken en gekeken wat ze kunnen doen voor de jongeren. Ze hebben besloten om 200 miljoen euro opzij te zetten om het welzijn van jongeren en kwetsbare mensen te verbeteren. Staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis liet dit vandaag weten.

Hij wil ook dat gemeenten buurthuizen, sporthallen of bibliotheken hun deuren weer opengooien zodat jongeren weer wat vaker samen kunnen komen. Het is wel de bedoeling dat als deze plekken weer open zijn de jongeren zich blijven houden aan de huidige coronamaatregelen.

“Jongeren moeten thuiszitten, ze kunnen niet naar school, dus we hebben besloten dat we iets moeten doen”, aldus Blokhuis.

Bron: Trendnieuws

Celeberties

Verschrikkelijk slecht bericht voor Bridget Maasland en André Hazes!

Een tijdje geleden heeft André Hazes het blad Privé voor de rechter gesleept omdat ze een privéfoto van zijn zoontje op de cover hadden geplaatst. Hij had deze rechtszaak gewonnen en kreeg rectificatie plus een bedrag moest worden overgemaakt aan een goed doel.

Dit keer was het aan Bridget Maasland om het eens te proberen. Privé had namelijk een stuk geschreven over de twee. Ze zouden op een bruiloft in 2014 van alles met elkaar uitgespookt hebben. Volgens de blondine heeft het weekblad het veel heftiger gemaakt dan het eigenlijk was: een zoen.

Bridget Maasland niet blij met uitspraak
Maar de uitspraak was dat het weekblad in zijn recht staat om dit verhaal te publiceren. De rechter gaf aan dat het verhaal met een korrel zout genomen moest worden. Er zal dus geen rectificatie plaatsvinden en daar de geëiste 7.500 euro kan ze ook fluiten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Na koning Willem-Alexander en Maxima opnieuw lid van koninklijke familie in kritische opspraak

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima kwamen onlangs in Nederland onder vuur te liggen. Ze reisden naar Griekenland, terwijl er het Nederlandse volk werd aangemaand thuis te blijven.

Het koningspaar sloeg meteen mea culpa. Ze keerden terug uit Griekenland en namen een spijtbetuiging op die ze deelden via sociale media. Prinses Amalia en Alexia bleven echter nog wat dagen langer in Griekenland.

En nu blijkt dat ook prinses Beatrix diezelfde week met het regeringsvliegtuig richting haar vakantiehuis in Italië was gevlogen. Zij keerde ook meteen terug, maar er werd geprobeerd de trip toch geheim te houden.

Groot mysterie

“Prinses Beatrix had een dag na de persconferentie personeelsleden naar Italië gestuurd om de aankomst in haar vakantiehuis in Toscane voor te bereiden”, schrijft royaltykenner Marc van der Linden in Weekend.

“Op donderdag stond het regeringsvliegtuig voor haar klaar en is de 82-jarige prinses vertrokken. Wanneer ze is teruggekeerd, is echter een groot mysterie.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koning Willem Alexander over thuisles: ‘Je merkt dat de motivatie weg is’

Koning Willem-Alexander bracht gister een onverwachts bezoek aan het Montaigne Lyceum in Den Haag. Daar waren kinderen hard aan het studeren voor hun eindexamens. De kinderen keken verrast op toen ze de koning binnen zagen komen.

Ook bij Willem-Alexander thuis wordt er hard aan de eindexamens gewerkt. Op dit moment is prinses Amalia hard aan het studeren om haar examens af te leggen. De koning houdt een oogje in het zeil bij zijn dochter en ziet hoe moeilijk het is in deze tijd. ,,Het gaat gelukkig heel goed, maar je merkt wel dat de motivatie weg is. Dat het gewoon steeds lastiger is om de energie op te brengen.”

Sociaal contact
De leerlingen die de koning op school spreekt geven aan vooral het sociale contact te missen. Hierin herkent Willem-Alexander ook de situatie van zijn eigen dochters.

,,Ze missen het erg om weer op school te zijn tussen hun vriendinnetjes en vriendjes. De oudste zit dus wel ’s middags op school, want die heeft eindexamen. Maar voor de rest is het hopelijk zo snel mogelijk weer terug naar school.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending