Overspel?! Waar was André Hazes die nacht?
Connect with us

Celeberties

Overspel?! Waar was André Hazes die nacht?

De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Monique en Dre hebben hun verloving afgeblazen en zetten een dikke punt achter hun relatie. Is er weer een ander in het spel?

Was de relatie van Dre en Mo dusdanig beschadigd door de Bridget-affaire dat zij de eerste de beste klap niet aankonden? Vanaf hun hereniging ruim een jaar geleden blijkt de relatie een tikkende tijdbom. Zelfs het über-romantische huwelijksaanzoek van de zanger heeft de scherven niet kunnen lijmen…

Spanningen
Het management van Dre kwam vanmorgen met een verklaring en bevestigde inderdaad de breuk van het voormalige stel. ,,Het leek allemaal goed te gaan”, liet het management namens Dre weten.

Het ging thuis ‘stukken beter’, tot er een flinke klap volgde. ,,Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch meer spanningen. Hierdoor weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan”, aldus de woordvoerder van de zanger.

Ook Monique reageerde op de breuk. Zij vertelt dat het Dre’s keuze is geweest om bij het gezin weg te gaan.

Is de breuk inderdaad op de gezonde manier gegaan zoals het management schetst of is er meer aan de hand? Waar was Dre bijvoorbeeld de nacht na zijn optreden in de Ziggo Dome?

Optreden
Weekblad Story rook onraad en ging op onderzoek uit. De reden voor de scepsis was de afwezigheid van Monique tijdens het optreden van Dre.

De zanger trad voor het eerst in tijdens weer eens ‘echt’ op tijdens een proefconcert in de Ziggo Dome. Duizenden mensen die maanden lang niet gefeest hebben stonden hem op te wachten. Een behoorlijke last op de schouders van Dre, die vlak voor het optreden aan Shownieuws toegaf dat hij zó nerveus was voor het concert, dat hij het liefst ‘met rust gelaten wilde worden’.

Bekend is dat Monique geen optreden miste van haar toen nog verloofde. Sterker nog: als zij afwezig is voelt Dre zich slecht op zijn gemak. Het feit dat zij hem niet ondersteunde tijdens zijn belangrijke concert wees al op flinke problemen tussen de twee.

Een ander?!
Buiten de afwezigheid van Monique was er nog een andere bijzondere afwezige die avond.

Story, die onraad rook, ging op pad en hield wacht voor het huis van André junior en Monique. De geruchten dat Dre de villa dit keer voorgoed had verlaten gonsden en werden die zondagavond pijnlijk bevestigd.

Dre’s peperdure auto ontbrak die maandagochtend rond half zes op de oprit van de villa van het stel. Dre had na zijn proefconcert op zondagavond nog alle tijd om op tijd terug te keren, voordat de avondklok zou ingaan.

Opmerkelijk genoeg keerde de zanger rond 07.38 uur terug, onder het nauw oplettende oog van een Story-fotograaf. Vermoedelijk keerde hij terug om de schijn op te houden voor het zoontje van het stel, André (4). Papa was de hele nacht weggeweest, maar er werd wel gezamenlijk ontbeten…

Waar was Dre die desbetreffende nacht? Waarom koos hij ervoor zijn gezin weer te verlaten? Herhaalt de geschiedenis zich inderdaad en is er wéér een ander in het spel? Later meer…

Celeberties

Reden relatiebreuk met Monique: ‘André Hazes opnieuw teruggekeerd bij Bridget Maasland’

André en Monique zijn uit elkaar.

Dat meldt Story vandaag op basis van een ‘betrouwbare bron’. Er is echter nog geen bevestiging over de breuk van het management van Hazes en Westenberg.

Maar als het klopt dat zal de wereld van de Nederlandse showbusiness vandaag op zijn grondvesten schudden! Dag huwelijk, dag liefde, weg sprookje, geen ‘Time of our Life’.

Alles leek koek en ei, maar dat was dus kennelijk schone schijn. André Hazes en zijn levenspartner Monique gaan hun geplande huwelijk afzeggen, lijkt de conclusie van de berichtgeving. De bom is op het warme Bonaire gebarsten. De turbulente relatie tussen de 27-jarige zanger en de 43-jarige Westenberg is volgens de berichten definitief zelfs gestrand.

Bridget

Hazes leek na de liefdesaffaire met Bridget Maasland voor altijd gekozen te hebben voor Monique. De jonge zanger, mateloos populair bij zijn publiek, kwam na een verblijf op Curaçao op hangende pootjes terug naar het gezinsnest.

Home sweet home.

Wonder

Terug bij Monique, die daarvoor heel verstandig geen druk zette op André gedurende zijn affaire met Bridget Maasland, maar toch bleef hopen op een wonder. Niet in de laatste plaats voor hun beider zoontje André jr. (4).

Hazes ging helemaal uit zijn bol in de romance, waar de media van smulden. Rachel Hazes, de moeder van André, zag in Bridget de ideale schoondochter en sprak dat ook uit. Pijnlijke momenten voor de achtergebleven Monique stapelden zich op. Echter, velen kozen echter de kant van de jonge moeder omdat ze zich indertijd heel dapper gedroeg.

Corona

Het wonder geschiedde. Met veel publicitair geweld barstte de kortstondige affaire met Bridget en André zette zijn SUV weer voor de deur bij Monique.

Er waren door corona geen optredens. Daardoor was er ook geen verleiding van drank en laat thuiskomen. André ging een saai leven leiden: naar de sportschool, op de bank, plannen maken en voor André jr. zorgen.

Bovendien had Hazes bedacht dat hij Monique wilde verrassen door, uiteraard met de camera erbij, haar romantisch ten huwelijk te vragen in het Wereld Museum. En dat gebeurde dus ook… Op de klanken van Time of our Life kwam een huilende Monique totaal overrompeld de zaal binnen, waar aan het einde André tussen de witte bloemen en de kaarsen haar opwachtte.

Romantischer kon bijna niet…

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Bridget Maasland toch zwanger van André Hazes’

Een tijdje geleden heeft weekblad Story geruchten aan weten te wakkeren dat Bridget Maasland zwanger zou zijn. Ze was destijds natuurlijk nog met André Hazes die nu naar alle waarschijnlijkheid weer samen is met zijn ex, Monique Westenberg. Wat hier destijds van waar was kunnen we niet met zekerheid zeggen.

We zullen nog een maandje of 7 tot 8 moeten wachten op het antwoord gokken we. Maar hetzelfde weekblad heeft nu toch wel een héél merkwaardige titel op hun voorblad van de nieuwe uitgave.

Bridget Maasland toch zwanger?
Er staat groot vermeldt: “André en Monique… en de zwangerschap die alles pijnlijk maakt”. We hebben nog geen reactie gekregen van één van de drie waar al deze geruchten over gaan, maar die zullen ongetwijfeld deze week nog aan de orde komen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong en haar Michael van der Plas terug bij elkaar

Samantha de Jong en haar ex-man Michael van der Plas hebben een einde aan hun jarenlange ruzie gemaakt. Voor het eerst sinds hun scheiding hebben ze een goed gesprek gehad. Aan Story vertelt Samantha wat ze hebben afgesproken voor de toekomst.

Samantha de Jong (31) wil er alles aan doen om na de verbroken verloving met Gerrit Meerts en de geboorte van haar zoontje Angelo geen terugval te krijgen. ‘Dat betekent dat ik alle negativiteit uit mijn leven moet bannen,’ vertelt ze aan Story. ‘Mijn nieuwe liefde Gilly helpt me daar enorm mee. Hij houdt me bij alle foute mensen weg. En ik merk dat ik daardoor zoveel meer rust krijg. Dat is een heerlijk gevoel. Geen stress, helemaal niets.’

Geen ruzie meer
Het is ook mede dankzij Gilly dat Samantha contact heeft gezocht met haar ex-man Michael van der Plas, de vader van haar twee oudste kinderen, en zijn verloofde Naomi. ‘Er is in het verleden veel gebeurd. We zijn niet altijd even lief voor elkaar geweest. Dat moet over zijn. We hebben allemaal fouten gemaakt. Michael, Naomi en ik. Nu pas besef ik dat je mensen een nieuwe kans moet geven. Ook als ze de tweede, of zelfs derde kans verprutst hebben. Hoeveel kansen heb ik wel niet gekregen? De mensen die nu dicht bij me staan, zoals mijn familie en een paar goede vrienden, hebben mij altijd vergeven en een nieuwe kans ge-geven. Gilly staat daar net zo in. Daarom besloot ik dat het geruzie tussen Michael, Naomi en mij definitief over moest zijn.’

Voor de kids
‘We hebben vorige week een goed gesprek gehad. We hebben alles uitgesproken en zijn het erover eens dat onze kinderen liefdevolle ouders moeten hebben die niet ruziënd over straat rollen. En ik hoop dat onze kinderen ons vergeven. We moeten er voor hen zijn en zorgen dat ze stabiel opgroeien. Ik vind dat Michael en Naomi als bonusmoeder dat al heel goed hebben gedaan. Angelina (8) en Milano (5) zijn twee geweldige kinderen en ik vind echt dat Michael en Naomi daar verantwoordelijk voor zijn. Onderling hebben we nu ook een goede bezoekregeling voor de kids afgesproken. Inhoudelijk kan ik daar niet op ingaan, want ik heb nog meer mensen met wie ik rekening moet houden. Ik wil me aan alle regels houden en met iedereen, zoals Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming, meewerken. Juist omdat ik in de toekomst een normale omgangsregeling met mijn kinderen wil.’

Doorgaan met lezen

Trending