‘Overval Ali B was gevolg van gokschulden’
Connect with us

Celeberties

‘Overval Ali B was gevolg van gokschulden’

Enkele weken terug is Ali B beroofd van een dure horloge. Nu circuleert er een gerucht dat deze brutale overval te maken had met een gokschuld van de rapper.

Ali B is van de grootste schrik bekomen. Toch geeft hij aan woest te zijn dat hij voor zijn eigen deur door gewapende mannen is overvallen.

Gewetenloos

In de ochtendshow van Radio 538 vertelt hij: “Je voelt een soort van machteloosheid. Ze komen wel gewoon voor je deur op een tijdstip dat je kinderen nog wakker zijn. Dan moet je wel gewetenloos zijn.”

Ali B is woedend dat de daders zo dicht bij zijn huis en familie kwalen. “Het is heel verleidelijk om zelf het initiatief te nemen. Maar dan geef ik een slecht voorbeeld en had ik mezelf toen net zo goed kunnen verzetten.”

Gokschulden?

Bekende Nederlanders zijn wel vaker het slachtoffer van berovingen van hun dure horloges. Maar in het geval van Ali B gaat er een gerucht rond dat dit te maken zou hebben met een gokschuld.

Showbizzkanaal Juice Channel weet: “Wij hebben vernomen dat de recente overval op Ali B te maken heeft met een gokschuld.”

Toen de rapper negentien jaar oud was, kwam hij in de problemen. “Wat die precies was, kan ik nog niet vertellen, maar dat ik 1.200 gulden spaargeld van mijn moeder vergokte in de speelhal is er een onderdeeltje van”, zei Ali B daarover.

Enkele jaren terug had de rapper naar verluidt nog een terugval. Juice Channel meldt: “Hij heeft toen geroepen: ‘Ik ben teveel een winnaar geworden om ooit nog terug te vallen’. Het schijnt dat hij dit jaar weer zo’n terugval heeft gehad en daardoor een gokschuld heeft opgelopen.”

Celeberties

“Emma Heesters haalt flink uit naar collega-zangeres Maan!”

Zangeres Maan krijgt het flink te verduren van haar collega’s de laatste tijd. Eerst S10 en nu Emma Heesters. Stien den Hollander gaat namelijk naar het Eurovisie Songfestival en de geruchten gaan dat ze hiermee De Steenwinkel achter zich heeft gelaten. Backstage zou de nieuwkomer ook behoorlijk grof zijn geweest betreft de inzending van Steenwinkel. Steenwinkel ontkent tot nu toe overigens alle geruchten over een eventuele afwijzing van haar ingezonden nummer.

Ze ontkent zelfs dat ze een nummer heeft ingezonden. In een ongemakkelijk interview wist ze de beweringen van zich af te schuiven, maar toch bleven de geruchten springlevend: “Steenwinkel heeft dus wel auditie gedaan voor het Songfestival maar is het niet geworden. Vandaar dat ze zo zenuwachtig reageerde bij RTL Boulevard. Stien heeft volgens meerdere bronnen Steenwinkel vorige week backstage ‘duf’ genoemd en haar Songfestival-liedje helemaal afgekraakt!” Het desbetreffende interview is hier nog even terug te zien. Maar nu door naar haar andere collega.

Emma Heesters over muziek van Maan!

Mevrouw Heesters blijkt ook al niet zo’n fan van de succesvolle Voice-winnares. Of hier een persoonlijke reden voor is kunnen we niet zeggen, maar veel media hebben het opgepikt als flinke sneer. Ze zegt onder andere: “Ik denk gewoon qua vibe. Ik denk dat het qua vibe heel erg bij haar past. Qua tekst zou het wel bij mij passen, maar ik krijg er gewoon dit gevoel van – maakt drukke dansgebaren- en zo dans ik bijvoorbeeld zelf echt nooit. Heel eerlijk: ik zou het zelf denk ik niet opzetten, maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.” Hieronder te zien vanaf minuut 1:12!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Zangeres Maan spreekt zich voor het éérst uit over zaak rondom Marco Borsato!

Maan en Marco Borsato zijn in het verleden in talloze verhalen opgedoken die door beide nooit zijn beantwoord. Er is hier tot nu toe nog nooit een reactie op gekomen dus de verhalen zijn altijd bij geruchten gebleven. Het onderwerp is bij beide ook nog nooit ter sprake gekomen in de media. Gisteravond was de zangeres te gast bij HLF8 bij Johnny de Mol.

Het onderwerp ‘Borsato’ werd vorige week al uitvoerig besproken en hij zei: “Ik vind het zo’n k*tverhaal. Sorry dat ik het even zo zeg. Dat trial by media heb je ook nog en je bent gewoon onschuldig tot het tegendeel bewezen is.“. Tafelgast Natacha Harlequin zei toen: “Aan de andere kant. Als iemand wél echt iets te zeggen heeft en die wil zijn of haar verhaal wél kwijt, dan hoop ik dat dat ook kan. Het heeft twee kanten dit verhaal. Verdrietig voor alle mogelijke partijen.”

Maan over Borsato-zaak!

Gisteravond zat De Steenwinkel dus aan tafel en het onderwerp werd opnieuw aangesneden. Johnny vraagt aan de zangeres: “Heb je wel eens het idee dat je in een spagaat zit in deze tijden om je uit te spreken. Om dingen te zeggen en ergens voor te gaan staan?” De Steenwinkel reageert hierop met: “Ja, ik denk zodra ik voel dat ik honderd procent achter iets sta of honderd procent weet wat ik van iets vind of wat ik erover te zeggen heb. Dat ik dan iets erover kwijt wil. Maar er zijn ook heel veel dingen waarvan ik denk: ‘andere mensen weten dat veel beter’. En ik hoef ook niet over alles per se iets te vinden of een mening te uiten. Sommige dingen blijven ook voor mezelf.” Het lijkt er dus op dat de zangeres nog erg voorzichtig is zich uit te spreken over alle verhalen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Erg veel ophef bij verjaardagsfeest prinses Amalia: ‘Teveel mensen aanwezig’

Amalia had afgelopen weekend haar verjaardag gevierd en hier is nogal wat ophef over ontstaan. Er waren teveel mensen, hebben ze officieel bekend gemaakt aan de Telegraaf.

Ze vierde haar verjaardag omdat ze 18 jaar was geworden en dat deden ze in de tuin van het paleis. De Telegraaf heeft laten weten dat er ongeveer 100 mensen waren maar Rutte zegt dat er 21 mensen waren “die niet allemaal gekomen zijn”.

Omdat de overheid dus heeft gezegd niet meer dan vier mensen per dag uit te nodigen is er ophef ontstaan.

Rutte zelf zegt hier het volgende over: “Amalia is vorige week 18 jaar geworden, meerderjarig. Een belangrijk moment in haar leven”, staat te lezen. “Op het laatste moment is afgelopen zaterdag alsnog een verjaardagsfeestje georganiseerd buiten in het park achter het paleis.”

Rutte heeft de verantwoordelijkheid over het Koninklijk gezin en schreef erbij: “Allen waren gevaccineerd. Ook hebben zij gepaste afstand in acht genomen”. De activiteiten die binnenshuis waren gepland waren “al ruim voor de verjaardag afgezegd”

Rutte zegt echter wel dat het een advies is om vier mensen per dag uit te nodigen dus hebben ze zich eigenlijk wel aan de regels gehouden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending