Papa knipt haren van dochter af als straf voor verjaardagscadeau dat ze van haar moeder kreeg.
Connect with us

Nieuws

Papa knipt haren van dochter af als straf voor verjaardagscadeau dat ze van haar moeder kreeg.

We weten allemaal dat schoonheid vanbinnen zit. Maar niettemin vinden we het allemaal belangrijk hoe we eruitzien. Het geeft gewoon een goed gevoel om je af en toe een beetje op te maken. Iets waar mensen het meeste belang aan hechten is het kapsel. Dat is uiteraard niet vreemd want het is het eerste wat meteen in het oog springt.

In januari werd Kelsey 13 jaar oud. De tiener besloot dat ze een nieuwe look wilde proberen. Ze wilde graag mèshes, een verzoek waarmee haar moeder instemde. De moeder nam haar dochter mee naar de kapper om haar te verwennen voor haar verjaardag.

Daarna maakte Christine een foto van haar lachende dochter, die duidelijk heel tevreden was met haar nieuwe look.


Maar haar geluk was van korte duur. Enkele dagen later verbleef Kelsey bij haar vader en stiefmoeder – en dat bezoek zou een traumatiserende ervaring worden voor het meisje.

De foto’s die mama na het bezoek maakte, zijn hartverscheurend en schokkend.

Op de foto’s is te zien dat Kelsey zelfs te beschaamd is om haar gezicht te laten zien. Maar je moet haar gezicht niet zien om te begrijpen wat er aan de hand was. Haar lange, mooie haren met de highlights zijn verdwenen en vervangen door een kort en slordig kapsel.

Volgens een Facebookpost van de tante van het meisje knipten de vader van het meisje en de stiefmoeder de lange haren kort nadat ze de mèshes gezien hadden.

Hun motief? “Acties hebben gevolgen.”


Om een onverklaarbare reden waren ze erg overstuur van het nieuwe kapsel van het meisje, en knipten haar lange lokken af.

Maar nu riskeren de vader en de stiefmoeder ook de gevolgen voor hun daden. Ze werken beiden als brandweerlieden en werden geschorst zonder loon. Volgens een Facebookpost van Christine was de gedwongen knipbeurt bedoeld om het meisje te vernederen.

Sinds de post viraal ging, opende de sociale dienst een onderzoek. Hopelijk geschiedt er gerechtigheid en worden de vader en de stiefmoeder op het matje geroepen voor hun vreselijke daden.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

This is what my daughter looked like Sunday when I took her home and the other two pics is what happened today before she was brought to me… all over me having highlights put in her hair for her birthday!

Publiée par Christin Johnson sur Mercredi 31 janvier 2018


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending