Papa knipt haren van dochter af als straf voor verjaardagscadeau dat ze van haar moeder kreeg.
Connect with us

Lifestyle

Papa knipt haren van dochter af als straf voor verjaardagscadeau dat ze van haar moeder kreeg.

We weten allemaal dat schoonheid vanbinnen zit. Maar niettemin vinden we het allemaal belangrijk hoe we eruitzien. Het geeft gewoon een goed gevoel om je af en toe een beetje op te maken. Iets waar mensen het meeste belang aan hechten is het kapsel. Dat is uiteraard niet vreemd want het is het eerste wat meteen in het oog springt.

In januari werd Kelsey 13 jaar oud. De tiener besloot dat ze een nieuwe look wilde proberen. Ze wilde graag mèshes, een verzoek waarmee haar moeder instemde. De moeder nam haar dochter mee naar de kapper om haar te verwennen voor haar verjaardag.

Daarna maakte Christine een foto van haar lachende dochter, die duidelijk heel tevreden was met haar nieuwe look.

Maar haar geluk was van korte duur. Enkele dagen later verbleef Kelsey bij haar vader en stiefmoeder – en dat bezoek zou een traumatiserende ervaring worden voor het meisje.

De foto’s die mama na het bezoek maakte, zijn hartverscheurend en schokkend.

Op de foto’s is te zien dat Kelsey zelfs te beschaamd is om haar gezicht te laten zien. Maar je moet haar gezicht niet zien om te begrijpen wat er aan de hand was. Haar lange, mooie haren met de highlights zijn verdwenen en vervangen door een kort en slordig kapsel.

Volgens een Facebookpost van de tante van het meisje knipten de vader van het meisje en de stiefmoeder de lange haren kort nadat ze de mèshes gezien hadden.

Hun motief? “Acties hebben gevolgen.”

Om een onverklaarbare reden waren ze erg overstuur van het nieuwe kapsel van het meisje, en knipten haar lange lokken af.

Maar nu riskeren de vader en de stiefmoeder ook de gevolgen voor hun daden. Ze werken beiden als brandweerlieden en werden geschorst zonder loon. Volgens een Facebookpost van Christine was de gedwongen knipbeurt bedoeld om het meisje te vernederen.

Sinds de post viraal ging, opende de sociale dienst een onderzoek. Hopelijk geschiedt er gerechtigheid en worden de vader en de stiefmoeder op het matje geroepen voor hun vreselijke daden.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending