Papa wordt verpletterd onder auto – dan krijgt zoon wonderkracht van “engelen”
Connect with us

Lifestyle

Papa wordt verpletterd onder auto – dan krijgt zoon wonderkracht van “engelen”

Heb je ooit gedacht dat er misschien iemand in de wolken over ons waakt? Misschien een oude vriend of een naast familielid – wie dan ook, ze willen gewoon weten dat het goed gaat hier beneden op aarde. En ze kunnen er voor ons zijn in onze meest kwetsbare situaties.

Sommigen geloven dat engelen werkelijk bestaan, terwijl anderen overtuigd zijn van het tegenovergestelde. De familie Parker behoort zeker tot de eerste groep – nadat vader Stephen een vreselijk auto-ongeluk overleefde.

Het begon allemaal toen Stephen Parker en zijn twee zonen, Mason en J.T. werkten aan de gezinsauto in hun achtertuin. Om de auto op te tillen, moesten zowel Stephen als Mason, toen 17 jaar, helpen.

Na het optillen van de auto viel Mason per ongeluk. Hij ging naar binnen om zich op te lappen. Ondertussen bleven vader Stephen en de jongste zoon Jack, toen 8 jaar oud, buiten.

Vast onder de auto
Terwijl de oudste zoon Mason binnen was om zijn wonden te herstellen, gebeurde het ondenkbare. De haak liet los met vader Stephen nog steeds onder de auto, zijn volle gewicht verpletterde hem en belette hem te ademen.

“Ik zat helemaal vast – kon helemaal niet bewegen”, vertelde Stephen Inside Edition.

J.T. was aan de andere kant van de auto en kon zijn vader niet zien. Stephen was zich er pijnlijk van bewust dat hij maar één kans had om te overleven: iemand moest de zware auto optillen met de krik.

Bijna verliest hij het bewustzijn
In het begin riep Stephen niet naar J.T. omdat hij niet wilde dat zijn zoon zich traumatisch schuldig voelde als hij de auto niet kon optillen. Maar seconden later besefte hij dat hij het bewustzijn bijna zou verliezen en riep uiteindelijk naar zijn 8-jarige zoon.

J.T. begreep onmiddellijk de ernst van de situatie. Maar Stephen herinnert zich amper wat er daarna gebeurde.

“Ik was er niet meer. Ik had alleen een kalm, vredig gevoel “, zegt hij.

Tilt de wagen op
De zware auto moest worden opgetild met de krik en het was een kwestie van minuten voordat Stephen zou stikken, zijn enige overlevingskans lag nu in de handen van de achtjarige J.T.

De jongen aarzelde niet. Hij gebruikte alle kracht die hij kon opbrengen om de auto op te tillen en het leven van zijn vader te redden. Ondanks een gewicht van slechts 45 kilo, slaagde hij erin om de auto binnen een paar minuten op te tillen – en het leven van zijn vader te redden.

“Het was eng, ik dacht niet dat ik de auto kon opkrikken. Maar ik bleef gewoon proberen, “J.T. vertelde Inside Edition.

“Het deed me beseffen dat we niet alleen zijn. Er zijn hogere krachten die over ons waken, “zegt Stephen.

Wat je ook gelooft, het is niets minder dan een wonder dat de jongste zoon van zijn familie erin slaagde het leven van zijn vader te redden door op de een of andere manier genoeg kracht te verzamelen om de zware auto op te tillen met behulp van de krik.

Ik denk dat engelen er zeker waren en de kleine jongen de kracht gaf die hij die dag nodig had. Deel als je dat ook gelooft!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending