Pasgeboren baby die niet stopte met huilen door eigen 20-jarige moeder vermoord
Connect with us

Meest bekeken

Pasgeboren baby die niet stopte met huilen door eigen 20-jarige moeder vermoord

Deze week werd een 20-jarige uit Argentinië veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar voor het op lugubere wijze ombrengen van haar baby.

De jonge vrouw bracht in 2020 haar klein meisje om het leven omdat ze niet stopte met huilen.

Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de onfortuinlijke baby haar hoofdje tegen een voorwerp stootte en niet meer te troosten was.

Het janken stopte niet en besloot de gewetenloze ma het kind de verwurgen.

Openbare aanklagers gaan in hoger beroep.

“We willen levenslang. Ze is overduidelijk niet geschikt als moeder”, meldde Marcelo Cuellar via het Zuid-Amerikaans medium La Republica.

Tijdens de rechtszaak bleek dat de veroordeelde uit een gezin met alcoholisten komt.

Via sociale media wordt door enkelen gesuggereerd dat de moeder leed aan een ernstige vorm van postnatale depressie.

Meest bekeken

BEELDEN: Koningspaar uitgejouwd tijdens Prinsjesdag

De stemming tijdens de koninklijke rijtoer vanaf paleis Noordeinde in Den Haag tot de Koninklijke Schouwburg was te snijden. Ze werden onthaald op omgekeerde vlaggen, hard gefluit en boegeroep. Ook tijdens de bordesscène was de sfeer grimmig.

Protesterende boeren en andere sympathisanten lieten hun ongenoegen duidelijk blijken en zorgden voor de nodige onrust. Bij het verlaten van het paleis was het even stil. Dan begonnen Oranjefans te juichen, maar werden algauw overstemd door boegeroep.

Een Oranjefan is niet te spreken over de taferelen die ze zag. “Net zagen we hier nog helemaal niets van en nu zijn ze overal. Ik snap dat ze iets willen laten horen, niemand heeft het momenteel makkelijk. Maar ik weet niet echt of het koningspaar hier iets aan kan doen”, klinkt het.

De gemeente Den Haag had eerder laten weten dat omgekeerde vlaggen toegelaten waren, zo lang ze maar niet aan gemeentebezit zouden worden opgehangen.

Premier Rutte liet ook van zich horen. Hoe snapt dat mensen ontevreden zijn, maar landverrader naar de koning roepen vindt hij een brug te ver en belachelijk. Dit is volgens de premier niet goed te praten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Binnenhuisarchitect laat resultaat van werk zien en man verafschuwt eindresultaat slaapkamer

Make-overs zijn heel leuk om te zien! Of het nou gaat om iemands uiterlijk of woning, de resultaten zijn vaak verbluffend. Maar, het kan voorkomen dat het eindresultaat niet naar ieders tevredenheid is …

Er zit altijd een risico aan vast om een volslagen vreemde je huis te laten decoreren, ook al is diegene een binnenhuisarchitect. Niemand had echter de reactie van John Geoghegan verwacht toen de slaapkamer van hem en zijn vrouw, Rachel, een make-over kreeg.

Rachel leek wel redelijk tevreden met de nieuwe look, maar John liet zijn afkeur luid en duidelijk weten.

De serie van de BBC werd oorspronkelijk in 2015 uitgezonden, maar ging recentelijk weer viraal. Johns reactie wordt ‘de beste reactie op een huis make-over ooit’ genoemd.

In de onderstaande clip krijgt het koppel eerst hun woonkamer te zien, waar ze allebei dol op zijn. Dan gaan de presentatrice en het koppel naar boven, naar hun slaapkamer. Snel vervaagt al het eerdere enthousiasme.

Als ze hun ogen openen, zie je de schok op hun gezicht. Het is net alsof John een mokerslag op zijn ziel krijgt. Zonder gêne laat hij weten wat hij ervan vindt als de presentatrice het vraagt.

“Nee, het is te veel van het goede. Voor mij is het te druk. Ik zou nooit zoiets gedaan hebben en vindt het niet leuk. Je zou in een slaapkamer moeten kunnen slapen en dit lijkt meer op een kinderspeeltuin.”

“Ik vind het er vreselijk uitzien. Het lijkt niet eens op een slaapkamer. Sorry, maar ik geef het een grote duim omlaag.”

Rachel is minder negatief en probeert de positieve kanten te zien. “Ik hou van het bed en de kleerkasten. Ik hou van het thema.” Maar erg blij lijkt ze niet te zijn.

Maar John steekt zijn onvrede niet onder stoelen of banken. Op de vraag van de presentatrice welke boodschap hij de ontwerper zou geven, antwoordt hij: “Raak de andere kamer niet aan.”

Bekijk zelf hieronder de clip! Ben je het met John eens?

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Prinses Amalia ondergedoken na doodsbedreigingen”

Leeft Amalia momenteel ondergedoken omwille van ernstige doodsbedreigingen? Eén ding is alvast duidelijk…

Het was ‘De Telegraaf’ die uitpakte met het nieuws dat topcriminelen Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh, en drugsbaron Ridouan Taghi, een aanslag raamden op kroonprinses Amalia en minister-president Mark Rutte.

Via zijn advocate Inez Weski laat Taghi weten dat hij deze aantijgingen ontkent. Al is er ondertussen één ding duidelijk geworden…

“Mijn cliënt betwist de inhoud van de berichtgeving nadrukkelijk”, benadrukt Weski. “Het gaat hier om valse, ongefundeerde informatie. Hij is geschokt door de berichtgeving.” Toch worden er maatregelen genomen…

Het bericht wordt ondertussen ook door de internationale pers overgenomen en ook de spionnen van Yvonne Coldeweijer doen hun duit in het zakje. Zij deden één opvallende vaststelling…

Zo brandt er al een tijdje geen licht meer in het huis van Amalia en staan er geen fietsen meer voor de deur. Leeft de prinses momenteel ondergedoken omwille van de verhoogde dreiging?

De Rijksvoorlichtingsdienst laat alvast weten geen specifieke uitspraken te doen over de beveiliging van personen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending