Pasgeboren geitjes zien paard rusten in de wei – niet veel later legt de camera iets ongelooflijks vast
Connect with us

Lifestyle

Pasgeboren geitjes zien paard rusten in de wei – niet veel later legt de camera iets ongelooflijks vast

Geitjes zijn komische beestjes, zeker als ze aan het ontdekken en klimmen zijn. Ze vinden het heel leuk om verschillende dingen tegen te komen en deze boer heeft echt z’n best gedaan om het de kleine rakkers naar de zin te maken. Er wordt natuurlijk gezegd dat geiten dol zijn op klimmen, en na het zien van onderstaande video snap ik waarom.

Hier kun je zien hoe een stel babygeitjes zich vermaakt door een beetje te klauteren op een bevriende buur.

De boer in dit filmpje zag hoe het paard op de grond ging liggen om wat te rusten. Even lekker tot mezelf komen na een lange wandeling, moet ie gedacht hebben. Maar dat was zonder een olijk trio aan pasgeboren geitjes gerekend! Zo schattig! Het paard, genaamd Mister G, lag nog steeds rustig op de grond toen hij plots iets voelde op zijn rug. Eén van de kleine ondeugden probeerde erop te klauteren.

De boer zag het gebeuren en besloot alles vast te leggen. Na een tijdje, toen zelfs enkele vrienden waren komen opdagen om het schouwspel te zien, lag het paard nog steeds rustig op de grond en stond het ondeugende drietal geitjes toe vrolijk door te spelen.

Dieren zijn fantastisch. Deel alsjeblieft deze video zodat je vrienden ook wat vrolijks zien op Facebook vandaag!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending