Pasgehuwden schilderen hun huis – wanneer de buren de kleur zien stromen de doodsbedreigingen binnen
Connect with us

Lifestyle

Pasgehuwden schilderen hun huis – wanneer de buren de kleur zien stromen de doodsbedreigingen binnen

Het kan de vorm aannemen van een hoge omheining, een boom die de avondzon verduistert, of luide muziek in de nacht.

Burenruzies zijn overal – en ze hebben vaak de neiging te escaleren tot onevenredige niveaus.

De vraag is, welke prijs deze vete neemt.

Het begon allemaal toen de jonggehuwden Peter en Keely Kish Dubrova uit Harris County, Texas, besloten om hun huis een paar jaar geleden opnieuw te schilderen.

Een nogal ongevaarlijke actie, zou je kunnen denken, vooral wanneer het paar de goedkeuring had van hun plaatselijke Vereniging van Huiseigenaren.

Maar alles nam snel een dramatische wending.

Toen een makelaar op het internet een foto van zijn huis plaatste om feedback te vragen over de waarde van het onroerend goed, en of het aantrekkelijk was, kwamen er reacties binnen.

Honderden waren woedend dat het huis een heldere blauwgroene kleur had gekregen.

“Al die achterbakse Californiërs, wat doen ze hier, we willen ze ophangen,” vertelde Keely Kish aan het CBS-televisiestation KHOU.

De haat verspreidde zich naar Facebook, waar boze buren schreven dat het op een smurfhuis leek, het was vreselijk lelijk en dat niemand naast zo’n huis wilde wonen.

“Het is vreselijk en druist helemaal in tegen de statuten van de buurt en ik kan gewoon niet geloven dat het goedgekeurd is. Moeten neutrale tinten wit, beige, grijs en blauw zijn. DAT is niets neutraal, “vertelde buurman Stephenie Knight aan Daily Mail.

Mensen braken zelfs in bij het paar en fotografeerden het huis.

Verschillende buren dachten gewoon dat de hele zaak was geëscaleerd.

“Ik ben niet zo dol op de kleur van het huis, maar ik denk niet dat ze zo moeten worden gestraft”, vertelde de buurvrouw Theresa Nichols aan KHOU.

En het Dubrova-koppel? Ze antwoordden dat ze het huis absoluut opnieuw moesten schilderen – ze wachten gewoon op de regels om hen duidelijk te maken.

Ze waren echter geschrokken van de hatelijke “gastvrijheid” van hun nieuwe buren.

“Dit is ons leven. We leven het voor elkaar. We hebben hard gewerkt om zoiets te betalen en ik heb het gevoel dat mensen onze droom verpletteren, “vertelde Keely Kish aan KHOU.

Dit is het vreselijke: je zou je huis de kleur mogen geven die je zou willen – zonder een doodsbedreiging te krijgen!

Deel dit alsjeblieft als je het ermee eens bent dat buren aangepakt moeten worden voordat ze te ver gaan.

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending