Patty Brard krijgt huis van 2.250.000 met mini-tuin niet verkocht: “Stelletje zeikerds!”
Connect with us

Celeberties

Patty Brard krijgt huis van 2.250.000 met mini-tuin niet verkocht: “Stelletje zeikerds!”

Patty Brard heeft onlangs haar huis aan de rand van Amstelveen op Funda te koop gezet. Van de buitenkant is het een vrij gewoon huis, maar als je naar binnen kijkt, zie je dat er veel geld is geïnvesteerd. Elk hoekje en gaatje voelt alsof het is afgestemd op dit huis, en er is zelfs een soort binnenzwembad. Maar zelfs vandaag lijkt het erop dat Patty het nog steeds moeilijk heeft om een ​​koper te vinden. Voor 2.250.000 heb je een huis van 266 vierkante meter en een klein stuk grond van 245 vierkante meter waarop je huis staat. Voor deze twee en een kwart miljoen is het dan ook onmogelijk om een ​​balletje te trappen in de tuin. Als je rondkijkt in de omgeving, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en omgeving, dan zie je huizen met parken en velden als een tuin. Patty denkt niet dat dat de prijs van het huis is.

Patty Brard wil haar huis niet verkopen!

Brad bekritiseerde de belanghebbende omdat hij de aankoop niet had gedaan. “Er is interesse van potentiële kopers”, zegt Patty. Maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf klootzakken. Je kunt tenslotte niet iedereen tevreden stellen…’ Patty zei niet precies wat er gegarandeerd was. We hebben een klein vermoeden dat het om het ontbrekende tuinstuk gaat in ruil voor 2 miljoen goed. Patty vervolgt: “In tegenstelling tot een paar jaar geleden, toen het ook in de aanbieding was, komt het nu met veel meer gemoedsrust.

Toen moest ik er toch snel van af, nu vind ik het helemaal prima als het pas over een jaar of twee komt. We zullen wel zien. Dit doen we ook vanuit het oogpunt van onze oude dag, wat kleiner, op de begane grond en gewoon voor de duur van ons verblijf in Nederland. En hier:

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending