Pedo denkt af te spreken met meisje, maar ontmoet vader met honden
Connect with us

WTF

Pedo denkt af te spreken met meisje, maar ontmoet vader met honden

Social media is tegenwoordig een grote jungle geworden waar beelden worden gedeeld en vaak niet het juiste verhaal erbij staat.

Moet je dus zelf onderzoek doen en bestaat het gevaar dat je in een algoritme wordt gezogen met nog meer onzin.

Zo gaan op dit moment beelden rond op social media van een man die aan wordt gevallen door honden.

Schijnt te gaan om een p*dofiel die een afspraak had gemaakt met een meisje van 13. Alleen kwam niet het meisje opdagen, maar haar vader.

En die had zijn honden ook nog even meegenomen om de man een lesje te leren. De beelden zijn hier te bekijken, maar we doen er een kleine waarschuwing bij, want de beelden zijn schokkend.

WOW

Stel sleept hond voort achter auto: bloedspoor van 120 meter

Een man en een vrouw uit de Duitse plaats Eilenburg hebben hun hond aan de trekhaak van hun auto gebonden en zijn gaan rijden.

Volgens de politie liet de hond een enorm bloedspoor achter op de weg. Het dier heeft het incident overleefd.

De agenten werden op de hoogte gebracht door getuigen die het incident hadden gezien, zo meldt nieuwssite Tag24.

De politie vond de hond inderdaad ter plaatse: hij zat nog vast aan de trekhaak van de Mercedes Vito en verstopte zich angstig achter de banden van de auto. Zijn poten waren bebloed.

Bij het voertuig was ook de eigenaar van de gemartelde viervoeter. De 34-jarige man weigerde aanvankelijk om de hond af te staan.

De hulpdiensten namen het dier echter in beslag en brachten het naar een dierenasiel. Daar werden zijn wonden behandeld door een dierenarts. Even later identificeerden de hulpdiensten ter plaatse ook de bestuurder van de auto.

De 31-jarige vrouw wordt nu, evenals de hondeneigenaar, aangeklaagd voor het overtreden van de Wet Dierenwelzijn.

Volgens de verdachten waren ze vergeten dat de hond aan de trekhaak vastzat en hadden ze hem niet met opzet achter de auto aan gesleept. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

Doorgaan met lezen

WTF

Vader breekt botten van baby: “Ze verdiende het”

Een vader uit Schoonhoven die zijn 7 maanden oude zoontje ernstig zou hebben mishandeld, moet als het aan het Openbaar Ministerie ligt 38 maanden de cel in.

Het kind liep veel blauwe plekken en acht botbreuken op. De verdachte zei in een black-out te hebben gehandeld door depressieve klachten. Hij kon er niet tegen dat de baby huilde en verklaarde dat ze er zelf om vroeg.

Op de zitting werden woensdag foto’s getoond van wat Robin van V. (33) het jochie zou hebben aangedaan.

Een lange zogeheten ’tramlijn-blauwe plek’ op zijn armpje en bloeduitstorting bij zijn mond. Het kind was nog geen jaar oud toen het in september werd gestompt, geknepen, met de armpjes op de rug gedraaid en op de grond viel.

Volgens de vader ging het thuis tweemaal fout. ’s Avonds zou het kind uit zijn armen zijn gevallen toen hij de fles gaf en ’s morgens zou hij de jongen hardhandig aan zijn been in de wieg hebben omgedraaid.

De vader zou sinds de geboorte van de baby ‘zijn afgegleden’ door spanning en stress. ‘Het ging van kwaad tot erger, ik kreeg zelfmoordgedachten’, zei Van V. Kort na de incidenten stond hij zelfs op het dak van het Groene Hart ziekenhuis. Volgens deskundigen is hij verminderd toerekeningsvatbaar voor zijn gedrag.

‘Meer breuken dan ledematen’
Maar de officier van justitie geloofde niet in een vlaag van verstandsverbijstering: ‘Verdachte weet wat hij gedaan heeft, maar wil het niet zeggen’.

De aanklaagster vroeg extra aandacht voor slachtoffers van kindermishandeling in het algemeen. Er zouden jaarlijks 119.000 kinderen worden mishandeld of misbruikt. ‘Dat is 1 geval per schoolklas.’

Ze probeerde zich voor te stellen hoeveel pijn de baby leed. ‘Zijn armen, benen, ribben, hij had meer breuken dan hij ledematen telt.’

De officier eiste 40 maanden cel, waarvan twee voorwaardelijk en behandeling in een kliniek. De advocaat van Van V. vond die eis te fors, omdat zware mishandeling niet te bewijzen zou zijn. Het kind is volledig hersteld.

‘Ik was echt ziek’
De verdachte hoorde alles luid snikkend aan. ‘Ik ga diep door het stof voor hem. Ik was echt ziek’, snotterde hij.

Zijn vriendin wil stoppen met de relatie, maar Robin van V. mag wel co-ouder worden en ze stuurt hem foto’s. ‘Het is een vrolijk ventje’, stelt hij.

De rechtbank doet op 23 juni uitspraak.

Doorgaan met lezen

WTF

Kat in kist met stenen in water Pernis gegooid, dier verdronken

De kist van pallets was expres verzwaard met stenen, zodat het dier zou verdrinken.
Het dier is door medewerkers van de gemeente uit de sloot aan de Oud Pernisseweg gevist. “Het was te zien dat zij aangeslagen waren”, zegt de wijkagent die de medewerkers zag staan.

Volgens de wijkagent zag de kist ‘eruit als een soort val’. “Het was duidelijk met slechts één doel in elkaar gezet. In het kistje zaten een paar stenen, die het bouwsel in de sloot naar de bodem hebben laten zinken. Duidelijk was te zien dat de kat had geprobeerd uit het kistje te komen.” Volgens de wijkagent is gebleken dat de kat al enige dagen in het water lag.

“Mensen die dit soort dingen doen, moeten worden aangepakt”, concludeert de wijkagent.

Doorgaan met lezen

Trending