Pedofiel smeekt medegevangenen om genade als hij word mishandeld en misbruikt.
Connect with us

Nieuws

Pedofiel smeekt medegevangenen om genade als hij word mishandeld en misbruikt.

Opgepast: De video onderaan dit artikel bevat heftige beelden en is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Een pedofiel werd in Colombia door medegevangenen uitgekleed en zwaar in elkaar geslagen nadat hij een 12-jarig meisje verkrachtte en vermoordde.

Gomez Vaca was een toilet aan het schoonmaken met een tandenborstel toen hij werd uitgekleed en gedwongen werd om om vergiffenis te smeken.

De feiten vonden plaats in de stad Villavicencio in het centrum van Colombia nadat de pedofiel schuldig had gepleit aan de verkrachting en de moord op de 12-jarige Angie Lorena Nieto. Het meisje was nieuwjaar aan het vieren toen Gomez Vaca vroeg om samen met hem te vieren en lokte haar weg naar een verlaten zone waar hij haar verkrachtte en vermoordde.

Hij bekende de misdaad nadat getuigen verklaard hadden dat ze hem met het schoolmeisje hadden zien vertrekken.

De misdaden van Gomez Vaca haalden het nationale nieuws en de medegevangenen wisten wie hij was toen hij in de gevangenis werd binnengebracht in afwachting van de uitspraak over zijn straf.

De video werd gefilmd door een medegevangene terwijl de halfnaakte pedofiel de muren van het toilet schrobde met een tandenborstel. De gevangenen dwingen hem om opnieuw schuld te bekennen en om de familie van het slachtoffer om vergiffenis te smeken. Gomez Vaca begint te huilen en een gevangene vraagt: “Denk je echt dat het jonge meisje niet huilde?”

De verdachte werd schuldig bevonden en wacht nu nog op de uitspraak over zijn straf. Hij riskeert een gevangenisstraf tot 50 jaar.

JE KUNT DE VIDEO VAN HET INCIDENT HIERONDER BEKIJKEN. LET WEL: DE VIDEO BEVAT BEELDMATERIAAL DAT NIET GESCHIKT IS VOOR GEVOELIGE KIJKERS. DISCRETIE IS DAN OOK VEREIST.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending