Personeel op kinderopvang doet peuterschoenen zo strak dat hij blauwe plekken krijgt. Moeder kookt van woede.
Connect with us

Nieuws

Personeel op kinderopvang doet peuterschoenen zo strak dat hij blauwe plekken krijgt. Moeder kookt van woede.

Het kiezen van de juiste dagopvang voor onze kinderen is nooit gemakkelijk. Het selecteren van een school met de juiste onderwijsomgeving en het juiste personeel kan voor veel ouders een instinct zijn, dus er is veel onderzoek nodig.

De kosten van kinderopvang zijn soms erg hoog, maar we willen allemaal het beste voor onze kinderen, hoewel we het gevoel kunnen hebben dat we werken om kinderopvang te betalen.

Voor een alleenstaande ouder in North Carolina dacht ze dat ze de perfecte omgeving voor haar kind had gevonden en was ze blij haar daar elke dag achter te laten. Toen ging ze op een middag haar kind ophalen en schrok ze zich kapot over wat ze zag.

Wanneer we onze kinderen achterlaten op de kinderopvang, verwachten we dat al het personeel goed voor onze kostbare kinderen zorgt omdat er niets zo belangrijk voor ons is als onze kinderen.

Maar moeder Jessica Hayes was woedend na het ophalen van haar 17-maanden oude dochter in de Pleasant Hill-kwekerij in Elkin, North Carolina en zag dat het personeel de schoenen van haar dochter op haar enkels had getapet.

Nadat ze de afplaktape voorzichtig van de huid van haar kind had afgetrokken, zag ze dat de tape zo strak was aangebracht dat er sporen en blauwe plekken op waren achtergebleven.

Ze wendde zich tot Facebook om foto’s te plaatsen en haar frustratie te uiten en kreeg een overweldigende reactie.

Jessica’s bericht op Facebook:
“Ik ben van streek dat dit met mijn kind is gebeurd, omdat iemand duidelijk haar wilde leren dat ze haar schoenen niet zomaar kan uittrekken. Dit was ook niet alleen het vastplakken van haar schoenen rond haar enkel, ” schreef ze op Facebook. “Mijn kind kon niet aangeven dat ze strak zaten. Mijn kind van 17 maanden kon niets zeggen. ‘

Jessica zei dat de tape zo strak om de enkels van haar dochter was gewikkeld dat hij zwelling en blauwe plekken veroorzaakte.

“Het doet pijn als je vertrouwt op twee personen, die sinds mijn dochter zes weken oud was, op haar hebben gepast, en nu zo haar schoenen op haar enkels hebben geplakt.”

Jessica zei dat ze het incident had gemeld aan de directeur van de kinderopvang die ‘net zo sprakeloos was als ik’, aldus Cafe Mom.

De kinderopvang reageerde snel: “Pleasant Hill Daycare nam ook passende maatregelen en ontsloeg de twee betrokken werknemers”, aldus het artikel.

Jessica zei ondanks het incident dat haar dochter de volgende dag regelrecht terugging naar dezelfde dagopvang.

Ik begrijp waarom Jessica woedend was toen ze zag wat het personeel had gedaan. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je daarmee instemt.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vader in tranen: Nieuwe vriendin gooit dochter van David (41) op straat

Het is algemeen bekend dat scheidingen een enorme impact kunnen hebben op kinderen.

Voor David (41) was dit niet anders. Hij had een gelukkig gezin met drie kinderen, totdat zijn vrouw achter zijn rug om een affaire had en uiteindelijk bij de andere man introk.

Na de scheiding had David het zwaar en kon hij niet normaal functioneren. Hierdoor was hij er niet genoeg voor zijn kinderen en werd hij zich daar pas later van bewust.

Om weer te kunnen functioneren, heeft hij meerdere therapieën gevolgd. Terwijl zijn oudste kind in het buitenland ging studeren en zijn andere dochter op kamers ging, bleef zijn jongste dochter bij hem wonen.

Nadat David een nieuwe vriendin had ontmoet, kwam zij bij hen in huis wonen.

Helaas konden zijn vriendin en dochter niet met elkaar overweg en zat David er tussenin.

Hoewel zijn dochter soms puberend gedrag vertoonde, was het lastig om tussen hen te kiezen. Als zijn vriendin nachtdiensten had en sliep overdag, zette zijn dochter harde muziek op en ontstonden er discussies tussen hen.

Het werd erger toen David in november vorig jaar voor zijn werk naar Dubai moest.

Op dag vijf belde zijn dochter hem in tranen op en vertelde dat zijn vriendin haar uit huis had gezet.

Zijn vriendin had haar spullen verzameld en buiten gezet.

Toen zijn dochter buiten ging kijken, werd de deur op slot gedraaid en lachte zijn vriendin haar vanachter het raam uit, waarna de gordijnen dicht werden gedaan.

David boekte meteen een hotel voor zijn dochter en vroeg zijn vriendin wat er was gebeurd. Zijn vriendin was niet voor rede vatbaar en vertelde hem koeltjes dat hij moest kiezen.

Uiteindelijk vloog David terug naar huis en sprak hij urenlang met zijn dochter in het hotel.

Zijn dochter was weliswaar een puber met onredelijk gedrag, maar David kon het niet over zijn hart verkrijgen om haar uit huis te zetten.

Hij gelooft dat als je echt om iemand geeft, je die persoon nooit tussen jezelf en je kind zal laten kiezen.

Hoewel hij tot op de dag van vandaag niet weet wat er precies is gebeurd tussen zijn vriendin en dochter, weet hij wel dat hij de juiste keuze heeft gemaakt.

Doorgaan met lezen

Nieuws

“Mijn vakantie op Ibiza eindigde met S0A en verpestte mijn huwelijk.”

Ik moet tijdelijk iets schrijven. Vorig jaar zijn mijn vriendin en ik naar Ibiza geweest en kwamen terug met een S0A.

Ik heb het mijn man niet verteld en ons huwelijk liep uit op een puinhoop. Ik voel me schuldig en weet niet wat ik moet doen.

Ik was in sh0ck en wist niet wat ik moest doen. Ik ben getrouwd en heb altijd veilige s*ks gehad met mijn man. Ik weet niet hoe ik het kan vangen.

Ik besloot het geheim te houden en het niet aan mijn man te vertellen. Ik wil hem niet boos of teleurgesteld maken.

Maar dit is een vergissing. Ik kan niet meer normaal doen tegen mijn man. Ik voel me schuldig en vies.

Ik vermeed s*ks met hem en onze relatie begon te verslechteren. Hij merkte dat er iets niet klopte en begon te vragen wat er aan de hand was.

Ik loog en zei dat mijn baan stressvol was, maar het was niet genoeg. Hij wist dat er iets anders aan de hand was.

Uiteindelijk besloot ik alles te bekennen. Ik vertelde mijn man over mijn s0a en hoe ik die op Ibiza kreeg.

Hij was geschrokken en boos. Hij voelde zich verraden en kon niet geloven dat ik stom genoeg zou zijn om onbeschermde s*ks te hebben op vakantie.

Hij wilde dat ik hem vertelde met wie ik sliep, maar dat kan ik me niet herinneren. Het was een grote fout en ik weet dat het onvergeeflijk is.

Ons huwelijk ging bergafwaarts. Mijn man vertrouwt me niet meer en ik voel me steeds schuld!ger. We stopten met s*ks en spraken nauwelijks.

Ik weet dat ons huwelijk hopeloos is en dat het beter zou zijn om uit elkaar te gaan.

Ik voel me nog steeds schuld!g over wat er is gebeurd. Ik had geen onbeschermde s*ks mogen hebben op vakantie en ik had meteen moeten bekennen aan mijn man.

Ik heb enorm veel spijt van mijn beslissing en weet niet hoe ik de juiste keuze moet maken.

Sorry, ik moest het even kwijt.

anoniem.

Ik begrijp dat je je in een moeilijke en p!jnlijke situatie bevindt en dat je behoefte hebt om je gevoelens te delen.

Het is begrijpelijk dat je je schuld!g voelt en dat je niet weet wat je moet doen om de situatie recht te zetten.

Het is belangrijk om te beseffen dat eerlijkheid en openheid cruc!aal zijn in een relatie, vooral als het gaat om zaken die de gezondheid en het vertrouwen van beide partners beïnvloeden.

Hoewel het moeilijk kan zijn, kan het bespreken van deze kwestie met je man helpen om een basis van openheid en communicatie te herstellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Klimaatgekkies op A12 vluchten voor tegendemonstranten: ‘Ze zijn niet meer veilig’

Extinction Rebellion (XR) heeft haar demonstranten die de A12 blokkeren opgeroepen om te vertrekken. De politie kan hun veiligheid immers niet meer garanderen vanwege de aanwezigheid van tegendemonstranten.

 

De organisatie laat weten: “Het faciliteren van een vreedzame demonstratie is weer ver te zoeken. We hebben een dringende oproep gedaan om zelf te vertrekken.”

Daarna stapte een groot deel van de demonstranten vrijwillig in een stadsbus. Een kleiner deel bleef zitten en liet zich alsnog oppakken door de politie.

Op de sociale media circuleerde eerder een oproep voor een tegendemonstratie tegen het dagelijks blokkeren van de weg.

Meer dan honderd mensen kwamen daarop af. Zij wilden de confrontatie met de klimaatgekkies aangaan. XR zegt dat die groep bestond uit voetbalhooligans en extreemrechtse sympatisanten. Er waren ook oproepen om wapens mee te nemen.

Via het bos naast de Utrechtsebaan probeerden ze de politie te ontlopen om zo dichter tot bij de demonstranten te raken.

Op meerdere plekken vormde de politie een linie met wapenstokken en schilden om de demonstranten te beschermen.

Vanuit een van de groepen tegendemonstranten werden eieren gegooid naar de politie. Een andere groep vatte post bij een benzinestation schuin tegenover de XR-demonstranten.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending