Personeel op kinderopvang doet peuterschoenen zo strak dat hij blauwe plekken krijgt. Moeder kookt van woede.
Connect with us

Meest bekeken

Personeel op kinderopvang doet peuterschoenen zo strak dat hij blauwe plekken krijgt. Moeder kookt van woede.

Het kiezen van de juiste dagopvang voor onze kinderen is nooit gemakkelijk. Het selecteren van een school met de juiste onderwijsomgeving en het juiste personeel kan voor veel ouders een instinct zijn, dus er is veel onderzoek nodig.

De kosten van kinderopvang zijn soms erg hoog, maar we willen allemaal het beste voor onze kinderen, hoewel we het gevoel kunnen hebben dat we werken om kinderopvang te betalen.

Voor een alleenstaande ouder in North Carolina dacht ze dat ze de perfecte omgeving voor haar kind had gevonden en was ze blij haar daar elke dag achter te laten. Toen ging ze op een middag haar kind ophalen en schrok ze zich kapot over wat ze zag.

Wanneer we onze kinderen achterlaten op de kinderopvang, verwachten we dat al het personeel goed voor onze kostbare kinderen zorgt omdat er niets zo belangrijk voor ons is als onze kinderen.

Maar moeder Jessica Hayes was woedend na het ophalen van haar 17-maanden oude dochter in de Pleasant Hill-kwekerij in Elkin, North Carolina en zag dat het personeel de schoenen van haar dochter op haar enkels had getapet.

Nadat ze de afplaktape voorzichtig van de huid van haar kind had afgetrokken, zag ze dat de tape zo strak was aangebracht dat er sporen en blauwe plekken op waren achtergebleven.

Ze wendde zich tot Facebook om foto’s te plaatsen en haar frustratie te uiten en kreeg een overweldigende reactie.

Jessica’s bericht op Facebook:
“Ik ben van streek dat dit met mijn kind is gebeurd, omdat iemand duidelijk haar wilde leren dat ze haar schoenen niet zomaar kan uittrekken. Dit was ook niet alleen het vastplakken van haar schoenen rond haar enkel, ” schreef ze op Facebook. “Mijn kind kon niet aangeven dat ze strak zaten. Mijn kind van 17 maanden kon niets zeggen. ‘

Jessica zei dat de tape zo strak om de enkels van haar dochter was gewikkeld dat hij zwelling en blauwe plekken veroorzaakte.

“Het doet pijn als je vertrouwt op twee personen, die sinds mijn dochter zes weken oud was, op haar hebben gepast, en nu zo haar schoenen op haar enkels hebben geplakt.”

Jessica zei dat ze het incident had gemeld aan de directeur van de kinderopvang die ‘net zo sprakeloos was als ik’, aldus Cafe Mom.

De kinderopvang reageerde snel: “Pleasant Hill Daycare nam ook passende maatregelen en ontsloeg de twee betrokken werknemers”, aldus het artikel.

Jessica zei ondanks het incident dat haar dochter de volgende dag regelrecht terugging naar dezelfde dagopvang.

Ik begrijp waarom Jessica woedend was toen ze zag wat het personeel had gedaan. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je daarmee instemt.

Lifestyle

Studie: overmatig schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Veel mensen dromen van een huis dat altijd vlekkeloos schoon is. Maar is dat echt zo goed? Overmatig schoonmaken kan volgens een nieuwe studie schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus Environmental Working Group.

Een studie gepubliceerd door het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine heeft aangetoond dat te veel schoonmaken schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Dit komt omdat overmatige reiniging de neiging heeft om de reactie van ons immuunsysteem op de externe omgeving te verzwakken, vanwege een combinatie van agressieve chemicaliën en een gebrek aan bacteriën in de omgeving.

Dit is geanalyseerd door een Noors onderzoeksteam dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen heeft onderzocht om te zien hoe deze de longfunctie van mensen beïnvloeden.

In het onderzoek zijn ongeveer 6000 vrouwen meer dan 20 jaar onderzocht om te zien hoe reinigingsmiddelen over een langere periode longen kunnen aantasten.

De conclusie van het onderzoek was dat regelmatig schoonmaken een vermindering van longcapaciteit met zich mee brengt. In sommige gevallen werd het dagelijks gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen vergeleken met het roken van een pakje sigaretten, elke dag lang, 10 tot 20 jaar lang.

De schoonmaakproducten die in de studie werden gebruikt, waren vrij algemene producten, zoals wasmiddelen, schoonmaaksprays en bleekmiddelen.

Aanbevelingen van onderzoekers

We kunnen natuurlijk niet in een smerig huis rondlopen, dus de onderzoekers gaven enkele aanbevelingen. Ze suggereren om ons lichaam zo min mogelijk bloot te stellen aan chemische schoonmaakmiddelen.

Ook wordt aangeraden erg voorzichtig met schoonmaaksprays te zijn. Het laatste advies is om microvezeldoeken te gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken in plaats van alleen maar af te stoffen.

Het is altijd goed om op dit soort dingen te letten. Wist jij dit al?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Baasje neemt zijn terminaal zieke hond mee in kruiwagen naar zijn favoriete berg

Ontroerende foto’s tonen een man die zijn stervende hond in een kruiwagen meeneemt naar zijn favoriete berg.

De tienjarige Monty genoot er met volle teugen van om samen met zijn baasje, Carlos Fresco (57) uit Londen, de vele heuvels te verkennen van het VK.

Een van hun favoriete trips was naar Pen y Fan in de Brecon Beacons in Wales.

Monty had kanker en zijn gezondheid ging hard achteruit. Daarop besloot Carlos om nog een trip te maken met zijn geliefde labradoodle, ditmaal met behulp van een kruiwagen!

De viervoeter was al zwak, maar genoot van alle aandacht en de omgeving. “De mensen op de heuvels waren zo aardig en ook zo verdrietig over zijn verslechterende toestand,” vertelde Carlos aan de Daily Mail.

Veel vreemden boden aan om hem een stukje vooruit te duwen en menig traantje werd gelaten.

Vorig jaar, op 21 juni, stierf de geliefde viervoeter na een strijd van 18 maanden tegen leukemie. Een hele fijne reis naar de regenboogbrug, lieve Monty.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder

Een tweeling hebben kan iets ongelooflijks zijn. Iemand hebben die er altijd voor je is vanaf het begin van je leven, met dezelfde leeftijd en een band voor het leven.

Een ongelooflijke video laat zien hoe diep die band is, zelfs al voor de geboorte: twee pasgeboren tweelingjongens weigeren te stoppen met elkaar te knuffelen zoals ze deden in de baarmoeder!

In een filmpje die al bijna 50 miljoen keer werd bekeken op YouTube, krijgen de baby’s, die nog geen twee maanden oud zijn, een badje en blijven ze elkaar vasthouden. Daarbij slaan ze hun armpjes en beentjes om elkaar heen.

De tweeling krijgt een wel heel bijzonder babybadje, een techniek ontwikkeld door Sonia Rochel. Zij is kraamverzorgster en is zelf grootmoeder, en woont in Parijs, Frankrijk.

De techniek is ontworpen voor baby’s jonger dan twee maanden, omdat het de bedoeling is het gevoel van in de baarmoeder na te bootsen.

Dit zou kunnen verklaren waarom de tweeling zo knuffelig is met elkaar. Ze willen dicht bij elkaar zijn zoals ze waren voordat ze geboren werden.

Bekijk de video hieronder:

Wat een ongelofelijk filmpje! Het toont de echte liefhebbende band aan tussen tweelingen, vanaf de geboorte.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending