Perverse man bepotelt vrouw in de lift. Ogenblikken later leert hij een lesje dat hij nooit meer zal vergeten.
Connect with us

Lifestyle

Perverse man bepotelt vrouw in de lift. Ogenblikken later leert hij een lesje dat hij nooit meer zal vergeten.

Denken dat je zomaar iemand kunt vastpakken of betasten, is een walgelijke gedachte op zich. Wat is er zo moeilijk te begrijpen? Het is niet jouw lichaam en je hebt niet het recht om jezelf op te dringen.

Zonder een grondige attitudewijziging gaan we de problemen van onze maatschappij met geweld nooit oplossen. Maar we begrijpen helemaal waarom een vrouw zo krachtig reageert wanneer ze betast worden, zoals in het onderstaande voorbeeld.

Op deze bewakingsbeelden zien we twee mensen in de lift. Eerst begluurt de man de vrouw. Dan benadert hij haar langs achter.

Aanvankelijk probeert de vrouw de aanval nog af te weren door zich discreet af te wenden. Maar de man blijft haar stalken en wanneer hij zijn hand op haar schouder legt, worden zijn bedoelingen duidelijk.

De beelden werden gemaakt in China en het voorval vond volgens de Daily Mail plaats in 2016. Er zijn echter sommige mensen die beweerden dat de video in scène werd gezet. Volgens Mashable identificeerden de Chinese media de vrouw als televisiepersonaliteit en actrice Du Qiao. Du Qiao bevestigde ondertussen dat het wel degelijk zij is in de video, maar houdt vol dat het voorval echt gebeurde.

“Ik stond daar gewoon rustig te staan, maar zijn acties dwongen me om te reageren”, zei Qiao achteraf.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending