Pestkop blokkeert uitgang van man elke dag, kijk wat hij doet als hij zijn wraak neemt
Connect with us

Lifestyle

Pestkop blokkeert uitgang van man elke dag, kijk wat hij doet als hij zijn wraak neemt

Het lijkt alsof veel bestuurders hun eigen regels hebben als ze aan het verkeer deelnemen. Je kent de types wel: ze draaien ineens om, rijden hard in woonwijken en parkeren zonder op anderen te letten.

Nu weten we niet hoe de bestuurder in dit verhaal zich in het verkeer gedroeg… maar elke dag parkeerde hij zijn auto voor de ingang van de werkplaats van dit vrachtwagenbedrijf.

Op een dag waren de werknemers er klaar mee en vonden het tijd voor wraak.

Toen timmerman Raja Rahim was gaan lunchen in Birmingham, Engeland, afgelopen week, kwam hij iets ongebruikelijks tegen.

Midden op straat stond een vorkheftruck… die een geparkeerde auto omhoog tilde.

¨De man vroeg me of het mijn auto was en of hij aan de kant kon, maar ik zei hem dat hij niet van mij was,¨ vertelde Raja aan StoryTrender.

Hij legde uit dat de auto recht voor de uitging van het vrachtwagenbedrijf was geparkeerd, en daarmee alles blokkeerden. En het was niet de eerste keer dat daar een auto was geparkeerd.

¨We hebben klanten die hun auto recht voor de deur van anderen zetten. We vertellen hen dat niet te doen maar ze doen het toch,¨ vervolgt Raja.

Parkeertickets vermijden

Volgens Raja parkeren bestuurders normaal gesproken op die plek om te voorkomen dat ze parkeertickets hoeven te betalen.

¨We zitten vlakbij het stadscentrum en mensen betalen liever niet voor parkeren. Ik vind het ook te duur,¨ zegt hij.

Dus twee vrachtwagenchauffeurs besloten het zelf op te lossen… en tilden de auto op met hun vorkheftruck. En toen zetten ze de auto voorzichtig weg – op een parkeerplaats aan de andere kant van de straat!

Helaas weten we niet wat de reactie van de eigenaar van de auto was toen hij terugkwam, maar ik kan me voorstellen dat hij behoorlijk in de war moet zijn geweest.

Kijk de wraak van de mannen hier:

Wat vind jij – hebben de vrachtwagenchauffeurs het recht dit te doen? Deel dit verhaal en vertel ons wat je vindt!
[fblike]

Celeberties

Droevig nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van de muziek. De 77-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, is erg blij met zijn vrijdag verschenen slotakkoord ’t Is mooi geweest. Ondanks dat hij op voorhand al had aangegeven geen live-optredens meer te doen op tv, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelt hij over zijn gezondheid en dat hij denkt dat hij het coronavirus heeft gehad.

De Nijs vindt het heel spannend hoe het publiek op zijn werk gaat reageren. „De release van een plaat is het summum van wat wij beleven als je in dit vak zit. Ik ben zelf gek van die plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1. „Ik ben heel blij en ik heb het gevoel dat andere mensen dat ook zouden vinden.”

Volgend jaar is De Nijs van plan om ook laatste optredens te geven. „Er staan een heleboel dingen in de planning, ik wacht het gewoon af”, zegt hij doelend op de coronacrisis.

Goed

Ondanks dat zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, voelt de zanger zich goed. „Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar ik voel me goed verder.” Wel denkt De Nijs dat hij besmet is geweest met het coronavirus en dat hij daardoor is verslechterd. „Ik merk dat ik niet ben waar ik was voor die tijd.”

Maar de zanger is in goede handen. „Ik heb het geluk dat mijn neuroloog een van de beste mensen op zijn gebied is in de wereld. Dat geeft mij veel zekerheid op een bepaalde manier van: nou het valt allemaal wel mee.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending