Peter Gillis met grote spoed naar ziekenhuis afgevoerd: ‘Geen hartslag’
Connect with us

Meest bekeken

Peter Gillis met grote spoed naar ziekenhuis afgevoerd: ‘Geen hartslag’

Peter Gillis werd woensdagmiddag tijdens een overleg voor zijn realityserie plotseling onwel en is daarop met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn hartslag bleek veel te laag.

Het was zijn zoon Mark, die direct het alarmnummer belde. Zelf kreeg de 60-jarige realityster daar niets van mee. Zijn hartslag bleek in het ziekenhuis nog maar 30. Er werd een hersenscan gedaan, waarop een hersenbloeding, tia of beroerte werd uitgesloten. Na diverse onderzoeken bleek dat zijn suikerspiegel te hoog was. „Dit is een wake up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen”, vertelt hij aan Dagblad Tubantia.

Gillis krijgt nog meer onderzoeken. Hoewel hij die avond weer naar huis mocht, nadat hij er ’een worstenbroodje had gegeten’, voelt hij zich donderdag nog steeds niet goed. Hij vertelt weer met zijn afslankcoach, met wiens hulp hij eerder al eens veertig kilo afviel, aan zijn gewicht te gaan werken en belooft: „Over enkele maanden herken je me niet meer terug.”

Peter Gillis wilde ondanks zijn ziekenhuisopname niet wachten met het filmen van Familie Gillis: Massa is Kassa, laat de realityster donderdagmiddag weten aan het ANP. „SBS wilde de opnames de komende dagen on hold zetten, maar ik zei gisteravond: ’Als we morgen niet filmen dan hou ik ermee op’.”

„Ik doe het veel te graag”, zegt de 60-jarige Gillis, die donderdag weer volop bezig is met de opnames van het zevende seizoen van de SBS6-serie. „Vanmorgen was iedereen er gewoon weer.” Minder werken wil de ondernemer dan ook niet na het incident, hoewel de ziekenhuisopname hem wel aan het denken heeft gezet. „Ik ga het anders indelen. En ik moet afvallen en meer bewegen.”

Meest bekeken

Gelekt: Foto van André Hazes met ex van Klaas Otto (vriendje Rachel Hazes)!

Het is weer behoorlijk onstuimig in de hoek van de Hazes familie. André Hazes is 20 kilo afgevallen omdat hij, volgens Yvonne Coldeweijer, gestopt is met het gebruiken van anabolen na 8 jaar. Moederlief heeft een nieuw vriendje ontmoet die op dat moment nog bij een andere vrouw woonde die óók dacht dat het haar vriendje was.

Oja, dat vriendje is Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender. Gezelligheid ten top kunnen we het allemaal wel noemen. De juicekanalen draaien dan ook overuren wat betreft roddels over Rachel en André en de mensen waarmee ze gespot zijn. De ex van Klaas Otto is Gracia Kraus en die wordt tegenwoordig ook nauwlettend in de gaten gehouden door de juicekanalen. Gracia plaatste deze week een foto met een liedje van Dré senior eronder. Dit viel natuurlijk direct op omdat haar vriend nét daarvoor ‘overgelopen’ is naar Rachel.

André Hazes en Gracia zijn al bekend met elkaar!

Juicechannel plaatste deze foto waarop een volger zegt: “Misschien nieuw liefje voor André?” Juicechannel antwoorde hierop: “Stel je eens voor, dat zou de soap compleet maken!” Wanneer we naar Gracia kijken dan is dit ook de perfecte match voor André. Blond, ietsjes ouder dan hij (gokken we gezien haar ex Klaas Otto is) en knap. Gracia past dan ook perfect in het rijtje van Monique en Bridget. De laatste vriendinnen van André vielen wat buiten de boot wat dat betreft. Er werd dan ook behoorlijk op los gegrapt hierover. Echter zou het natuurlijk wel een beetje vreemd zijn wanneer André iets met de ex van het nieuwe vriendje van zijn moeder zou krijgen. Aan de andere kant weten we ook dat de familie Hazes ons iedere keer weten te verassen. En toen dook daar een foto van André en Gracia op:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Mark Rutte zou een huis gekocht hebben met een andere man

Er is eigenlijk maar weinig bekend van onze minister president Mark Rutte. Hij zou in een interview wel eens gezegd hebben graag biseksueel te zijn, omdat hij dan “de hele wereld” achter zich zou krijgen. Maar verder tasten mensen in het duister als het gaat om zijn liefdesleven.

Maar nu lijkt het dat daar misschien verandering in is gekomen. Mark Rutte zou namelijk gelukkig zijn in de liefde, samen met een andere man. De twee zouden zelfs samen een huis hebben gekocht!

Bekentenissen

In de biografie van Mark Rutte van NRC-journalist Petra de Koning doen andere mensen om hem heen een aantal bekentenissen rondom het intieme leven van de minister president, waaronder zelfs zijn beste vrienden.

Huis gekocht

Eén van die vrienden zou Anthony Dekker zijn, die later zijn voornaam veranderde in Louis. Mark heeft zelfs een huis met hem gekocht. Maar Louis woonde slechts korte tijd in het huis en liet zijn moeder Kitty in hetzelfde huis bij Mark intrekken, maar dan een verdieping daarboven.

Vertrouweling

Twintig jaar lang was deze Kitty een vertrouweling van Mark, waar hij elke zondag koffie bij dronk. Tijdens hun jaren samen was Kitty een tweede moeder geworden voor Mark, die bittere tranen huilde toen ze in april 2019 stierf. Hoe hecht hun band was, wordt onderstreept door het feit dat Mark een van de slechts acht aanwezigen op haar begrafenis was.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Lang Leve de Liefde: Coen geniet echt met volle teugen als Renske uit bad stapt

Lang Leve de Liefde blijft een van onze favoriete programma’s aller tijden. In de villa zitten twee onbekenden 24 uur lang met elkaar opgescheept. In die 24 uur kijken de twee of ze terecht aan elkaar zijn gekoppeld. Soms vliegen de vonken er vanaf, soms wat minder. In dit geval is het vooral Coen die nog net niet weg kwijlt door Renske.

Lang Leve de Liefde

Het komt vaker voor dat er geen liefde ontstaat, dan wel. Dit is soms ook een beetje het doel van het programma lijkt het wel. De matches zijn in veel gevallen niet optimaal. Wat dacht je van deze begrafenis date of chagrijnige Desiree. Soms spatten de vonken er wel vanaf. Denk aan Stoute Linda.

In deze afleveringen zitten Coen en Renske met elkaar in de villa. En Coen heeft het heel erg naar zijn zin. Dat is een ding wat zeker is. Bekijk hier eerst even een fragment van de grootste Gerard Joling fan ooit.

Coen heeft geluk

Coen heeft het helemaal getroffen en is in z’n nopjes met zijn date. Dat blijkt wel als Coen en Renske de jacuzzi in gaan. Zodra Renske uitstapt gebeurt er iets magisch. Het lijkt wel alsof Coen in een klap verliefd is.

Doorgaan met lezen

Trending