Peter Gillis met spoed opgenomen
Connect with us

BNers

Peter Gillis met spoed opgenomen

Peter Gillis, bekend van onder andere het programma “Familie Gillis: Massa is Kassa”, heeft niet alleen te maken gehad met de emotionele breuk met Nicol, maar ook met een ernstige z!ekenhuisopname die zijn leven op zijn kop zette. Hij deelt openhartig zijn ervaring en de impact die deze gebeurtenissen op hem hebben gehad.


Het begon vorig jaar toen Peter onwel werd tijdens een bezoek aan zijn zoon Mark. Hij zakte van zijn stoel en moest met spoed naar het z!ekenhuis worden vervoerd. Op dat moment waren zijn zoon Mark, Nicol en zijn dochter Inge aanwezig. In het z!ekenhuis werd gevreesd voor een hersenbl0eding en Peter raakte buiten bewustzijn. Het was een beangstigende situatie, waarbij Nicol en Inge afscheid van hem moesten nemen. De neuroloog gaf zelfs aan dat Peter in een lijkzak naar huis zou worden gebracht.

Peter herinnert zich nog dat zijn kinderen en Nicol in de familiekamer waren, terwijl hij met een hartslag van slechts dertig slagen per minuut vocht voor zijn leven. Gelukkig kwam hij langzaam bij bewustzijn en besloot hij op een opmerkelijke manier het z!ekenhuis te verlaten. Hij trok het infuus uit zijn lichaam, stapte in zijn onderbroek in zijn Rolls Royce en reed naar huis. Onderweg vroeg hij nog naar worstenbroodjes omdat hij honger had. Deze gebeurtenis heeft zijn kijk op het leven voorgoed veranderd.

Naast de z!ekenhuisopname heeft ook de breuk met Nicol grote invloed gehad op Peter. Sinds hun scheiding heeft hij zijn leven drastisch omgegooid. Hij heeft afscheid genomen van alc0hol en suikers. Hij herinnert zich dat hij vroeger samen met Nicol enorme hoeveelheden alc0hol consumeerde, waarbij ze wel vijftig tot zeventig glazen bier op een avond dronken. Hij at niet alleen zijn eigen bord leeg, maar ook dat van Nicol. Peter werkte voor vijf mensen en dronk voor zeven mensen. Het was een levensstijl die zijn tol eiste.

Nu, na de breuk met Nicol, is Peter gestopt met uit eten gaan en heeft hij zijn voedingsgewoonten drastisch aangepast. Hij vermijdt suikers en alc0hol, en heeft inmiddels 25 kilo verloren. Hij kookt zelf of laat gezond voedsel voor zich bereiden. Hij voelt zich aanzienlijk beter en streeft ernaar om nog eens tien kilo af te vallen. Hoewel hij niet uitsluit dat hij ooit nog alc0hol zal drinken, heeft hij er momenteel geen behoefte aan. De veranderingen in zijn levensstijl hebben hem een nieuwe kijk op het leven gegeven en hij voelt zich nu veel beter.

Het besef van de schadelijke gevolgen van zijn vroegere levensstijl, met overmatig alc0holgebruik en ongezonde eetgewoonten, heeft Peter Gillis doen inzien dat het tijd was voor verandering. De z!ekenhuisopname en het bijna verlies van zijn leven hebben hem wakker geschud en hem doen realiseren dat hij zijn gezondheid serieus moest nemen.


De transformatie die Peter heeft doorgemaakt, van een levensstijl vol overmatig alc0holgebruik en ongezonde voeding naar een gezondere benadering van het leven, is bewonderenswaardig. Het getuigt van zijn vastberadenheid en wilskracht om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren.

Het verhaal van Peter Gillis toont aan dat soms ingrijpende gebeurtenissen nodig zijn om ons bewust te maken van de schadelijke patronen die we volgen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan onze gezondheid en welzijn, en om verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die we maken.

De ervaringen van Peter Gillis dienen ook als een waarschuwing voor anderen. Overmatig alc0holgebruik en een ongezonde levensstijl kunnen ernstige gevolgen hebben voor onze gezondheid. Het is essentieel om bewust te zijn van de risico’s en om gezonde keuzes te maken.

Daarnaast illustreert het verhaal van Peter ook de kracht van verandering en zelfverbetering. Hij heeft laten zien dat het nooit te laat is om een nieuwe weg in te slaan, om gezondere gewoonten aan te leren en om beter voor jezelf te zorgen.

Terwijl Peter Gillis zijn nieuwe levensstijl voortzet, zal hij hopelijk inspiratie blijven bieden aan anderen die ook streven naar een gezonder en evenwichtiger leven. Zijn verhaal benadrukt het belang van zelfzorg, gezonde keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze gezondheid.

Als we allemaal kunnen leren van de ervaringen van Peter Gillis, kunnen we streven naar een gezondere, gelukkigere en meer vervulde levensstijl. Het begint met bewustwording, moed en de bereidheid om positieve veranderingen aan te brengen.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending