Peter Gillis met spoed opgenomen
Connect with us

BNers

Peter Gillis met spoed opgenomen

Peter Gillis, bekend van onder andere het programma “Familie Gillis: Massa is Kassa”, heeft niet alleen te maken gehad met de emotionele breuk met Nicol, maar ook met een ernstige z!ekenhuisopname die zijn leven op zijn kop zette. Hij deelt openhartig zijn ervaring en de impact die deze gebeurtenissen op hem hebben gehad.

Het begon vorig jaar toen Peter onwel werd tijdens een bezoek aan zijn zoon Mark. Hij zakte van zijn stoel en moest met spoed naar het z!ekenhuis worden vervoerd. Op dat moment waren zijn zoon Mark, Nicol en zijn dochter Inge aanwezig. In het z!ekenhuis werd gevreesd voor een hersenbl0eding en Peter raakte buiten bewustzijn. Het was een beangstigende situatie, waarbij Nicol en Inge afscheid van hem moesten nemen. De neuroloog gaf zelfs aan dat Peter in een lijkzak naar huis zou worden gebracht.

Peter herinnert zich nog dat zijn kinderen en Nicol in de familiekamer waren, terwijl hij met een hartslag van slechts dertig slagen per minuut vocht voor zijn leven. Gelukkig kwam hij langzaam bij bewustzijn en besloot hij op een opmerkelijke manier het z!ekenhuis te verlaten. Hij trok het infuus uit zijn lichaam, stapte in zijn onderbroek in zijn Rolls Royce en reed naar huis. Onderweg vroeg hij nog naar worstenbroodjes omdat hij honger had. Deze gebeurtenis heeft zijn kijk op het leven voorgoed veranderd.

Naast de z!ekenhuisopname heeft ook de breuk met Nicol grote invloed gehad op Peter. Sinds hun scheiding heeft hij zijn leven drastisch omgegooid. Hij heeft afscheid genomen van alc0hol en suikers. Hij herinnert zich dat hij vroeger samen met Nicol enorme hoeveelheden alc0hol consumeerde, waarbij ze wel vijftig tot zeventig glazen bier op een avond dronken. Hij at niet alleen zijn eigen bord leeg, maar ook dat van Nicol. Peter werkte voor vijf mensen en dronk voor zeven mensen. Het was een levensstijl die zijn tol eiste.

Nu, na de breuk met Nicol, is Peter gestopt met uit eten gaan en heeft hij zijn voedingsgewoonten drastisch aangepast. Hij vermijdt suikers en alc0hol, en heeft inmiddels 25 kilo verloren. Hij kookt zelf of laat gezond voedsel voor zich bereiden. Hij voelt zich aanzienlijk beter en streeft ernaar om nog eens tien kilo af te vallen. Hoewel hij niet uitsluit dat hij ooit nog alc0hol zal drinken, heeft hij er momenteel geen behoefte aan. De veranderingen in zijn levensstijl hebben hem een nieuwe kijk op het leven gegeven en hij voelt zich nu veel beter.

Het besef van de schadelijke gevolgen van zijn vroegere levensstijl, met overmatig alc0holgebruik en ongezonde eetgewoonten, heeft Peter Gillis doen inzien dat het tijd was voor verandering. De z!ekenhuisopname en het bijna verlies van zijn leven hebben hem wakker geschud en hem doen realiseren dat hij zijn gezondheid serieus moest nemen.

De transformatie die Peter heeft doorgemaakt, van een levensstijl vol overmatig alc0holgebruik en ongezonde voeding naar een gezondere benadering van het leven, is bewonderenswaardig. Het getuigt van zijn vastberadenheid en wilskracht om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren.

Het verhaal van Peter Gillis toont aan dat soms ingrijpende gebeurtenissen nodig zijn om ons bewust te maken van de schadelijke patronen die we volgen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan onze gezondheid en welzijn, en om verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die we maken.

De ervaringen van Peter Gillis dienen ook als een waarschuwing voor anderen. Overmatig alc0holgebruik en een ongezonde levensstijl kunnen ernstige gevolgen hebben voor onze gezondheid. Het is essentieel om bewust te zijn van de risico’s en om gezonde keuzes te maken.

Daarnaast illustreert het verhaal van Peter ook de kracht van verandering en zelfverbetering. Hij heeft laten zien dat het nooit te laat is om een nieuwe weg in te slaan, om gezondere gewoonten aan te leren en om beter voor jezelf te zorgen.

Terwijl Peter Gillis zijn nieuwe levensstijl voortzet, zal hij hopelijk inspiratie blijven bieden aan anderen die ook streven naar een gezonder en evenwichtiger leven. Zijn verhaal benadrukt het belang van zelfzorg, gezonde keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze gezondheid.

Als we allemaal kunnen leren van de ervaringen van Peter Gillis, kunnen we streven naar een gezondere, gelukkigere en meer vervulde levensstijl. Het begint met bewustwording, moed en de bereidheid om positieve veranderingen aan te brengen.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending