Peter Gillis ondergaat zware medische ingreep
Connect with us

Celeberties

Peter Gillis ondergaat zware medische ingreep

Sinds deze week is Massa is Kassa weer op de buis. Tijdens de eerste aflevering deed Peter Gillis meteen een heftige onthulling. Hij overweegt namelijk een zware medische ingreep.

Eerder onthulde Peter al dat zijn voedingscoach hem adviseerde om iets te doen aan zijn overgewicht. Dat neemt hij heel serieus. “Ik ben me ervan bewust dat je eerder kans maakt op een infarct als je dik bent.”

Klachten

Peter deed al enkele verwoede pogingen om af te vallen, omdat hij klachten ondervindt als een te hoge bloeddruk, cholesterol en suikerspiegel. Vorig jaar viel hij zo vijftien kilogram af. Op zich al een goed resultaat, maar nog niet voldoende.

Onlangs stond hij onder de douche en was zichzelf aan het bekijken. Hij vraagt aan Nicol om zijn rug in te smeren, want daar kan hij zelf niet bij. Nicol antwoordt streng: “Dan moet je eens gaan afvallen.”

Dan geeft Peter toe dat hij ernstig overweegt om een medische ingreep te ondergaan om gewicht te verliezen. Hij zegt: “Ik zit er toch over na te denken om die maagverkleining te doen, die ik eigenlijk lang geleden al wilde doen. Kijk: met zo’n maagverkleining kan ik zo weer terug naar de 85 kilo, wat ik toen ooit woog.”

Nicol grote schuldige

Nicol is niet voor het idee te vangen. Ze legt uit: “Schat, als jij 85 kilo weegt, dan ben je Peter niet meer.” Peter belt zijn afvalcoach, maar ook die vindt het maar een enge ingreep.

Peter is niet akkoord. Volgens hem is hij ooit eens 45 kilo afgevallen. “Maar toen kende ik Nicol nog niet”, vindt Peter. De bungalowparkmagnaat zegt dat Nicol te ongezond eten voor hem bereidt, zoals gebakken aardappelen met mayonaise.

Celeberties

Zien: Fajah Lourens showt hoe ze er nu zonder borstimplantaten uit ziet

Borstimplantaten zijn de laatste tijd steeds vaker in opspraak, omdat ze toch niet zo veilig zijn als dat de meesten denken. De implantaten kunnen namelijk lekken. Dit is bij Fajah Lourens ook gebeurt en daarom heeft zij ze laten verwijderen.

Onzeker

Fajah heeft een killerbody, maar over haar borsten was ze lange tijd onzeker. Ze was niet tevreden over de grote ervan en daarom besloot zij om borstimplantaten te nemen. De meeste mensen kennen haar met nepborsten, maar die zijn er nu dus uit. De actrice deelt nu voor het eerst hoe haar body eruit ziet na het verwijderen van de implantaten.

Eindresultaat

Ze heeft een bikinifoto op haar Instagram gezet waarop het resultaat te zien is. Haar borsten zijn nu een stuk kleiner, maar niet minder mooi. Fajah zelf moest nog even wennen aan het resultaat. Inmiddels is ze er helemaal aan gewend en straalt ze in haar bikini op Instagram. Wauw!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ernstige zorgen om Mattie Valk: “Wat is er gebeurd?”

Mattie Valk is iedere ochtend te horen, samen met Marieke Elsinga, op Qmusic. De twee zijn een onwijs succesvol duo op de radio en hebben afgelopen januari zelfs nog de Gouden Radioring gewonnen. Wanneer je de radio aanzet, ergens tussen 6 en 10 uur in de ochtend, dan is de kans groot dat je de stem van Mattie hoort.

Vaste luisteraars is echter wat opgevallen de afgelopen dagen, Mattie was afwezig. De radiozender moet het al een paar dagen zonder de geliefde radiomaker doen en fans maken zich zorgen. Als invaller kwam Kai Merckx tevoorschijn achter de microfoon waar gewoonlijk Mattie zit. Echter kwam er geen mededeling vanuit Marieke of iemand anders over de reden van de afwezigheid van de geliefde radio-dj. Natuurlijk zijn de grote showbizzkanalen gelijk gaan bellen. RTL Boulevard heeft dan ook direct contact opgenomen met het management van Mattie.

Verdrietige reden van afwezigheid Mattie Valk

De manager van Mattie liet RTL Boulevard weten dat de verdrietige reden van zijn afwezigheid te maken heeft met het overlijden van zijn schoonvader. De vader van zijn vriendin is op 69-jarige leeftijd. Mattie heeft hierom besloten om er op dit moment even voor zijn schoonfamilie zijn. Mattie maakt het zelf naar omstandigheden goed, heeft zijn manager laten weten aan Boulevard. De radiomaker heeft wel laten weten, via zijn manager, snel weer aanwezig te zullen zijn. Wanneer dit is is echter nog niet bekend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Georgina Verbaan heeft veel medelijden met gijzelnemer Apple Store: ‘Heel naar voor hem’

Er is flink wat ophef ontstaan over een opmerking van Georgina Verbaan waarin ze zegt dat ze medelijden heeft heeft voor de gijzelnemer van gisteren avond bij het Leidseplein in Amsterdam.

Gisteren heeft een gijzelnemer iemand gegijzeld in de Apple Store in Amsterdam omdat hij 200 miljoen euro in cryptomunten wilde. Deze gijzeling heeft zeker vijf uur geduurd en er was massaal politie aanwezig. Boven in het Apple Store pand zaten ook mensen verstopt die iets eerder veilig naar buiten zijn gekomen. De gijzelnemer ligt momentel zwaar gewond in het ziekenhuis nadat hij door de politie werd aangereden. Degene die gegijzeld was maakt het naar omstandigheden goed.

Georgina Verbaan over gijzelnemer

Iedereen was in shock en maakte zich vooral zorgen om het slachtoffer, Georgina Verbaan heeft echter ook medelijden met de gijzelnemer en dit liet ze ook duidelijk weten op Twitter.

Verbaan schreef namelijk het volgende op Twitter en vond de we ook even moeten stilstaan bij de gijzelnemer:

“Bizarre Avond. Toch ook heel naar dat die man is aangereden.”

Dit zorgde uiteraard voor de nodige ophef, zo reageerde iemand met: Die man heeft urenlang iemand onder schot gehouden!!! WTF Georgina.

Georgina schreef vervolgens:

“Doe even rustig. Ik mag het naar vinden als een mens wordt aangereden. Dat betekend niet dat ik het ongeoorloofd vind of wat dan ook, maar slechts dat ik het naar vind.”

Doorgaan met lezen

Trending