Peter Gillis ontslaat zijn kinderen Mark, Ruud en Inge op staande voet
Connect with us

BNers

Peter Gillis ontslaat zijn kinderen Mark, Ruud en Inge op staande voet

Peter Gillis, de miljonair bekend van zijn vakantieparken en zijn deelname aan televisieprogramma’s zoals “Massa is Kassa,” lijkt momenteel in zwaar weer te verkeren. Recentelijk heeft hij een opmerkelijke beslissing genomen door zijn kinderen, Mark, Ruud, en dochter Inge, te ontslaan uit het bestuur van de Belgische parken waarvan hij eigenaar is. Deze beslissing heeft geleid tot speculatie en vragen over de redenen erachter.


Volgens recente documenten gepubliceerd in het Belgische Staatsblad, is Gillis eigenaar van vijf naamloze vennootschappen in België en heeft hij ook een besloten vennootschap. Deze structuur biedt hem aansprakelijkheid binnen deze bedrijven. Binnen de genoemde categorieën vallen bekende parken zoals Hengelhoef, Blauwe Meer, Parelstrand, en Expo Houthalen, evenals de overdekte markt Kelchterhoef.

De redenen achter Peters plotselinge beslissing om zijn kinderen uit de bestuursfuncties te verwijderen zijn nog niet duidelijk. Gillis heeft tot dusver geen commentaar gegeven op deze ontwikkeling. Er wordt gespeculeerd dat hij mogelijk zijn kinderen probeert te beschermen te midden van toenemende problemen met de autoriteiten en een afbrokkelend zakenimperium.
Mark Gillis

Opmerkelijk is ook dat Peter Gillis in de stukken is aangewezen als ‘niet-statutair bestuurder.’ Dit kan een juridische strategie zijn om zijn persoonlijke aansprakelijkheid te verminderen. Deze aanpak is in Nederland minder gebruikelijk. Het lijkt erop dat Gillis momenteel in paniekvoetbalmodus verkeert om zijn positie te versterken.

Het bedrijfsbestuur in Nederland heeft een andere structuur. Peter Gillis blijft de enige bestuurder van onder andere de Oostappen Groep, Prinsenmeer en De Berckt. Zijn kinderen hebben hier nooit bestuursfuncties bekleed.

Deze recente ontwikkelingen werpen vragen op over de toekomst van Peter Gillis en zijn zakenimperium. Het lijkt erop dat hij er alles aan doet om zijn zakelijke belangen te beschermen te midden van de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en wat de gevolgen zullen zijn voor zijn zakelijke en persoonlijke leven.


Peter Gillis, de bekende vakantieparkenmiljonair, staat momenteel voor een uitdaging van ongekende omvang. Zijn imperium, ooit schijnbaar onaantastbaar, lijkt nu te wankelen onder de druk van verschillende problemen. De ontslagname van zijn kinderen uit de bestuursfuncties van zijn Belgische parken heeft geleid tot speculatie over de beweegredenen achter deze beslissing en werpt een schaduw van onzekerheid over zijn zakelijke toekomst.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Peter Gillis niet zomaar een zakenman is. Hij is bekend geworden door zijn optredens in televisieprogramma’s zoals “Massa is Kassa” en heeft zijn imago gebouwd op zijn succes in de recreatiebranche. Zijn parken stonden bekend om hun uitgebreide faciliteiten en werden vaak bezocht door vakantiegangers die op zoek waren naar een ontspannen uitje. Echter, de recente ontwikkelingen werpen twijfels op over de stabiliteit van zijn bedrijf.

Een mogelijke reden achter de ontslagname van zijn kinderen uit de bestuursfuncties zou kunnen zijn om hen te beschermen te midden van toenemende juridische problemen en zakelijke uitdagingen. Peter Gillis heeft de afgelopen tijd te maken gehad met diverse juridische geschillen en controverse, waaronder beschuldigingen van belastingontduiking en illegale praktijken op zijn parken. Het is begrijpelijk dat hij mogelijk zijn kinderen uit deze situatie wil houden.

Een andere opmerkelijke ontwikkeling is zijn benoeming tot ‘niet-statutair bestuurder’ binnen zijn bedrijf. Deze juridische zet kan dienen om zijn persoonlijke aansprakelijkheid te verminderen. Het suggereert dat Gillis momenteel bezig is met het beschermen van zijn persoonlijke vermogen en belangen, en niet alleen zijn zakelijke imperium.

Hoewel de exacte redenen achter deze stappen nog niet duidelijk zijn, is het duidelijk dat Peter Gillis momenteel in een moeilijke positie verkeert. Zijn zakelijke uitdagingen, juridische problemen en het afnemende aantal parken werpen serieuze vragen op over zijn toekomst in de recreatiebranche. Het is onzeker hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en wat de gevolgen zullen zijn voor zijn zakelijke en persoonlijke leven.

Wat vaststaat, is dat Peter Gillis momenteel alles op alles lijkt te zetten om zijn imperium te redden en zijn persoonlijke belangen te beschermen. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze complexe situatie zich verder ontvouwt en welke wendingen er nog zullen plaatsvinden in het verhaal van deze opmerkelijke zakenman.


BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”

Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).
Doorgaan met lezen

BNers

Peter Gillis deelt ‘onbeschrijflijk triest’ nieuws over zoon Mark (28)

De familie Gillis heeft geweldig nieuws gedeeld. Mark Gillis (28) is uit zijn coma ontwaakt en kan weer zelfstandig ademen. Dit maakte zijn vader Peter (62) dinsdag bekend via een bericht op Instagram. Deze ontwikkeling is een belangrijke mijlpaal in Mark’s herstelproces.

Mark Gillis ontwaakt

‘Na meer dan twee weken te hebben geleefd tussen hoop en wanhoop, maakt Mark gelukkig kleine stapjes vooruit’, schrijft Peter bij een foto van zijn zoon. ‘Gisteren durfden de artsen het aan om te testen of Mark zonder beademingsapparaat volledig zelfstandig kon ademen’, vervolgt Peter.

Mark heeft deze test goed doorstaan en wordt nu langzaam wakker. Volgens Peter is het cruciaal om uiterst voorzichtig te zijn, zodat Mark geen terugval krijgt en geleidelijk kan herstellen. Mark zijn doorzettingsvermogen wordt geprezen, evenals de professionaliteit van alle artsen en verpleegkundigen.


Peter Gillis uit zijn dankbaarheid

Ook bedankt hij iedereen voor hun steun en betrokkenheid. Het bericht leest: “Onbeschrijfelijk hoe blij wij zijn dat Mark wakker is en weer op eigen kracht kan ademen. Na meer dan twee weken tussen hoop en vrees te hebben geleefd, maakt Mark gelukkig stapjes voorwaarts.’


“Gisteren durfde de artsen aan om te bekijken of Mark zonder beademingsmachine volledig zelf kon ademen. Hij heeft dit goed doorstaan en wordt langzaam wakker. Van belang om nog heel voorzichtig te zijn, dat hij geen terugval krijgt en stapje voor stapje verder kan herstellen.’

“We zijn ontzettend trots op Mark zijn wilskracht en wat hij allemaal heeft doorstaan. Nogmaals dank voor alle dokters en verplegers voor het geduld en de uitstekende zorg voor onze Mark. Ook bedankt voor alle steun en betrokkenheid van iedereen,” sluit hij af.

Mark ligt inmiddels bijna drie weken in het ziekenhuis met een dubbele longontsteking. Maandag deelde de familie Gillis al dat het ‘een wonder’ was dat Mark vooruitgang boekt.


Doorgaan met lezen

BNers

Artsen krijgen Mark Gillis niet meer wakker uit coma: familie gaat beslissen

Mark Gillis, de zoon van de Nederlandse campingeigenaar en tv-persoonlijkheid Peter Gillis, ligt in kritieke toestand in het z!ekenhuis. Hij bevindt zich momenteel in coma op de intens!ve care. Deze zorgwekkende situatie werd bevestigd door zijn 62-jarige vader aan het persagentschap ANP, na berichtgeving van ‘RTL Boulevard’.


Mark Gillis in Krit!eke Toestand

Peter Gillis, bekend van de realitysoap ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ op VTM2, gaf aan dat zijn zoon in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni in krit!eke toestand werd opgenomen. “Artsen zijn verschillende onderzoeken gestart om te achterhalen waarom Mark zo z!ek was geworden”, verklaarde de multimiljonair, die al 12 seizoenen lang op tv schittert als eigenaar en uitbater van de campings Blauwe Meer en Parelstrand in Lommel en Hengelhoef in Houthalen-Helchteren.

Verslechterende Gezondheidstoestand

De gezondheidstoestand van Mark verslechterde snel, waardoor hij naar de intensive care moest worden overgebracht. “Zijn situatie bleek ernstig, en helaas verslechterde deze verder, waardoor het noodzakelijk werd om hem in de nacht van zaterdag op zondag in een kunstmatige coma te brengen en te beademen. Dit gaf zijn lichaam de kans om te rusten en hopelijk snel te reageren op de antibiotica,” aldus Peter Gillis.

Oorzaak: Ernstige Long0ntsteking

Volgens Peter Gillis is de oorzaak van Marks kritieke toestand een ernstige long0ntsteking. “Het is nog onbekend welke bacterie of welk virus hem zo z!ek heeft gemaakt. De artsen en verplegers hebben vandaag geprobeerd hem wakker te krijgen, maar dat is mislukt,” vertelde hij.

De artsen hebben aangegeven dat de vooruitzichten somber zijn en dat Mark het waarschijnlijk niet gaat halen. Inmiddels is de hele familie naar het z!ekenhuis gekomen. “Als er geen kans meer op herstel is, moeten we een zware beslissing nemen,” zei een geëmotioneerde Peter Gillis.

Familie en Ondersteuning

In deze moeilijke tijd heeft de familie Gillis veel steun ontvangen van vrienden, familie en fans. De realitysoap ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ heeft de familie bekendheid gegeven, en veel mensen leven mee met hun situatie. De steunbetuigingen stromen binnen, zowel via sociale media als persoonlijk. De familie probeert hoopvol te blijven, ondanks de onzekerheid en de zwaarte van de situatie.


Peter Gillis heeft altijd open en eerlijk gesproken over de uitdagingen en successen van zijn familie. Deze transparantie heeft hen een trouwe schare fans opgeleverd. Nu, in deze moeilijke tijd, blijkt hoe groot de steun voor de familie is. Velen bidden voor een wonderbaarlijk herstel van Mark en sturen positieve gedachten en energie naar de familie.

Mark’s V*chtlust

Hoewel de situatie kritiek is, blijft er hoop dat Mark zal v*chten voor zijn leven. Hij heeft altijd bekend gestaan als een sterke en veerkrachtige persoon. Deze eigenschappen zijn nu meer dan ooit nodig. Zijn familie en vrienden moedigen hem aan om door te zetten en niet op te geven.

De artsen doen er alles aan om de beste zorg te bieden en proberen verschillende behandelingen om zijn toestand te verbeteren. Het medische team staat in nauw contact met de familie om hen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en mogelijke behandelingsopties.

Beslissingen en Toekomst

Het vooruitzicht dat de familie mogelijk een moeilijke beslissing moet nemen, weegt zwaar op hen. Ze staan voor een onmogelijke keuze die niemand ooit zou moeten maken. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Mark en zijn familie. Ze moeten sterk en verenigd blijven in deze uiterst moeilijke tijd.

Ondanks de angst en onzekerheid, blijft de familie hopen op een wonder. Ze weten dat ze alle mogelijke steun en liefde moeten geven aan Mark, zodat hij weet dat hij niet alleen is in zijn strijd. De kracht van familie en liefde kan soms wonderen verrichten, en dat is waar ze zich aan vastklampen.

Openheid en Dankbaarheid

Peter Gillis heeft in de media zijn dankbaarheid uitgesproken voor de steun die ze ontvangen. “We zijn overweldigd door de hoeveelheid berichten en de liefde die we krijgen. Het geeft ons kracht in deze moeilijke tijd,” zei hij. De familie blijft optimistisch en hoopt op een positieve wending, terwijl ze zich voorbereiden op alle mogelijke uitkomsten.

Conclusie

De situatie van Mark Gillis is ernstig en de komende dagen zullen cruciaal zijn voor zijn herstel. Zijn familie en vrienden staan klaar om hem te ondersteunen, ongeacht wat er gebeurt. De steun van fans en de gemeenschap biedt enige troost in deze moeilijke tijd.

De familie Gillis heeft altijd de kracht van hun eenheid getoond, zowel in hun realityshow als in hun dagelijkse leven. Nu wordt deze kracht opnieuw op de proef gesteld. Met hoop, gebeden en liefde staan ze zij aan zij, wachtend op betere tijden.

De toekomst is onzeker, maar de v*chtlust van Mark en de onvoorwaardelijke steun van zijn familie geven een sprankje hoop. Wat er ook gebeurt, de familie Gillis blijft sterk en verenigd, klaar om elke uitdaging aan te gaan die op hun pad komt.


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending