Peter Gillis ontslaat zijn kinderen Mark, Ruud en Inge op staande voet
Connect with us

BNers

Peter Gillis ontslaat zijn kinderen Mark, Ruud en Inge op staande voet


Peter Gillis, de miljonair bekend van zijn vakantieparken en zijn deelname aan televisieprogramma’s zoals “Massa is Kassa,” lijkt momenteel in zwaar weer te verkeren. Recentelijk heeft hij een opmerkelijke beslissing genomen door zijn kinderen, Mark, Ruud, en dochter Inge, te ontslaan uit het bestuur van de Belgische parken waarvan hij eigenaar is. Deze beslissing heeft geleid tot speculatie en vragen over de redenen erachter.


Volgens recente documenten gepubliceerd in het Belgische Staatsblad, is Gillis eigenaar van vijf naamloze vennootschappen in België en heeft hij ook een besloten vennootschap. Deze structuur biedt hem aansprakelijkheid binnen deze bedrijven. Binnen de genoemde categorieën vallen bekende parken zoals Hengelhoef, Blauwe Meer, Parelstrand, en Expo Houthalen, evenals de overdekte markt Kelchterhoef.

De redenen achter Peters plotselinge beslissing om zijn kinderen uit de bestuursfuncties te verwijderen zijn nog niet duidelijk. Gillis heeft tot dusver geen commentaar gegeven op deze ontwikkeling. Er wordt gespeculeerd dat hij mogelijk zijn kinderen probeert te beschermen te midden van toenemende problemen met de autoriteiten en een afbrokkelend zakenimperium.
Mark Gillis

Opmerkelijk is ook dat Peter Gillis in de stukken is aangewezen als ‘niet-statutair bestuurder.’ Dit kan een juridische strategie zijn om zijn persoonlijke aansprakelijkheid te verminderen. Deze aanpak is in Nederland minder gebruikelijk. Het lijkt erop dat Gillis momenteel in paniekvoetbalmodus verkeert om zijn positie te versterken.

Het bedrijfsbestuur in Nederland heeft een andere structuur. Peter Gillis blijft de enige bestuurder van onder andere de Oostappen Groep, Prinsenmeer en De Berckt. Zijn kinderen hebben hier nooit bestuursfuncties bekleed.

Deze recente ontwikkelingen werpen vragen op over de toekomst van Peter Gillis en zijn zakenimperium. Het lijkt erop dat hij er alles aan doet om zijn zakelijke belangen te beschermen te midden van de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en wat de gevolgen zullen zijn voor zijn zakelijke en persoonlijke leven.


Peter Gillis, de bekende vakantieparkenmiljonair, staat momenteel voor een uitdaging van ongekende omvang. Zijn imperium, ooit schijnbaar onaantastbaar, lijkt nu te wankelen onder de druk van verschillende problemen. De ontslagname van zijn kinderen uit de bestuursfuncties van zijn Belgische parken heeft geleid tot speculatie over de beweegredenen achter deze beslissing en werpt een schaduw van onzekerheid over zijn zakelijke toekomst.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Peter Gillis niet zomaar een zakenman is. Hij is bekend geworden door zijn optredens in televisieprogramma’s zoals “Massa is Kassa” en heeft zijn imago gebouwd op zijn succes in de recreatiebranche. Zijn parken stonden bekend om hun uitgebreide faciliteiten en werden vaak bezocht door vakantiegangers die op zoek waren naar een ontspannen uitje. Echter, de recente ontwikkelingen werpen twijfels op over de stabiliteit van zijn bedrijf.

Een mogelijke reden achter de ontslagname van zijn kinderen uit de bestuursfuncties zou kunnen zijn om hen te beschermen te midden van toenemende juridische problemen en zakelijke uitdagingen. Peter Gillis heeft de afgelopen tijd te maken gehad met diverse juridische geschillen en controverse, waaronder beschuldigingen van belastingontduiking en illegale praktijken op zijn parken. Het is begrijpelijk dat hij mogelijk zijn kinderen uit deze situatie wil houden.

Een andere opmerkelijke ontwikkeling is zijn benoeming tot ‘niet-statutair bestuurder’ binnen zijn bedrijf. Deze juridische zet kan dienen om zijn persoonlijke aansprakelijkheid te verminderen. Het suggereert dat Gillis momenteel bezig is met het beschermen van zijn persoonlijke vermogen en belangen, en niet alleen zijn zakelijke imperium.

Hoewel de exacte redenen achter deze stappen nog niet duidelijk zijn, is het duidelijk dat Peter Gillis momenteel in een moeilijke positie verkeert. Zijn zakelijke uitdagingen, juridische problemen en het afnemende aantal parken werpen serieuze vragen op over zijn toekomst in de recreatiebranche. Het is onzeker hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en wat de gevolgen zullen zijn voor zijn zakelijke en persoonlijke leven.

Wat vaststaat, is dat Peter Gillis momenteel alles op alles lijkt te zetten om zijn imperium te redden en zijn persoonlijke belangen te beschermen. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze complexe situatie zich verder ontvouwt en welke wendingen er nog zullen plaatsvinden in het verhaal van deze opmerkelijke zakenman.


BNers

Ali B: ’Twee middelvingers voor alle mensen die mij afkraken’


Ali B heeft het helemaal gehad met de negatieve reacties die hij ontvangt op foto’s van zijn afgetrainde lichaam. Op Instagram haalt hij flink naar zijn criticasters uit.

Eerder deze week plaatste Ali een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. De rapper ontving een hoop negatieve commentaren. Reden genoeg voor Ali om zaterdag van zich af te bijten.
„Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt”, schrijft Ali op Instagram. „Maar vooral ja, deze twee ????middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”Ook hadden diverse deskundigen kritiek op Ali’s strenge train- en voedingsschema. Dat laat hem echter koud. „Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je”, aldus de rapper. „Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt.”


Anouk
Ali benadrukt in een nieuw bericht dat zijn relaas niet gaat over Anouk. De zangeres grapte eerder deze week dat Ali op ’een verkrampte Chippendale’ lijkt. „Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht”, aldus Ali. „Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel zeggen tegen elkaar. Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker.”


Doorgaan met lezen

BNers

De Bauers krijgt geen vervolg: dit heeft de doorslag gegeven


Het heeft er alle schijn van dat Frans Bauer niet verder wil gaan met zijn realityserie De Bauers. De zanger vertelde op Radio 538 dat het er waarschijnlijk niet van komt. Maar wat is daar de reden van? ”Ik denk het mede door de juicekanalen komt.”

De Bauers

De Bauers – 20 jaar later was een kijkcijferkanon. Acht weken lang keken miljoenen mensen naar de serie. Dat zou alle reden moeten zijn voor een vervolg. Of toch niet?
Het laatste blijkt aan de orde. Op de radio heeft Frans laten weten dat het er waarschijnlijk niet van gaat komen. ”Weet je wat het is? Ik denk niet dat er hierna een seizoen komt”, zo heeft de populaire zanger laten optekenen.

Mooi geweest

”We hebben nu zo’n mooie periode achter de rug waarin er weer zoveel miljoen mensen hebben geteken.” En dat was 20 jaar geleden ook zo.
”Nu zijn we eigenlijk doorgegaan met die 2,5 miljoen kijkers alsof de tijd stilstond. En ja, weet je, weer een serie erachteraan.”
“Ik weet het niet. Dit heeft toch zoveel magie gehad de afgelopen weken? Dat is eigenlijk niet meer normaal. Het is het best bekeken programma van de NPO de afgelopen tien jaar. Waarom zou je het nog doen als het al zo mooi is geweest?”


Juicekanalen

William Rutten, BN’er-fotograaf van beroep, denkt dat er meer speelt dan stoppen op je hoogtepunt. Hij wijst op juicekanalen.
Die zouden een kwalijke rol spelen in het besluit van Frans om niet door te gaan. Onlangs richtte Juice Channel hun pijlen op twee zoons van Frans.
Die zouden aan de lopende band vreemdgaan, waarbij met name Frans Junior er hard van langs kreeg. Rutten denkt dat dit de doorslag heeft gegeven om te stoppen met De Bauers.
”Ik denk dat hij dit doet ter bescherming van zijn kinderen, dat hij ook gewoon nu al merkt met die juicekanalen die al begonnen over zijn kinderen.”


Doorgaan met lezen

BNers

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!


Op social media deelt Ali B een video van zichzelf en zijn kind waarbij hij eventjes hard onder handen genomen wordt.

Hij grapt erbij: “Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen!! Wie grijpt er een keer in?”. Maar niet bij alle fans komt dit even lekker aan.

Een volger schrijft: “Doorbreek die Cirkel, Bedenk dat je zijn boosheid begrijpt en het lief vindt dat hij het zo oplost, maar dat het beter voor hem is hem zich bezig te houden met kinder problemen zoals, ik eet wat ik te eten krijg van mijn vader of moeder, zeg HO inplaats van te schoppen.”


Ali B goed onder handen genomen
De rapper reageert hier dan ook gelijk op met: “Mijn kind in tegenstelling tot heel veel volwassenen hier, is emphatisch genoeg om aan te voelen of iemand iets leuk vind en hij voelt duidelijk aan dat papa het leuk vind. Dat stukje inlevingsvermogen gun ik die paar mensen die dit niet kunnen waarderen ook!”


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending