Peter R. de Vries erg boos op prinses Amalia en Alexia
Connect with us

Celeberties

Peter R. de Vries erg boos op prinses Amalia en Alexia

Peter R. de Vries wees gisteren in de mediarel over de Griekse minivakantie van koning Willem-Alexander en zijn gezin ook op de rol van zijn dochters Amalia (16), Alexia (15) en Ariane (13). Dat was te zien in zijn RTL Boulevard. Het koninklijke gezinnetje wilde vorige week de corona-ellende in het grijze en koude Nederland achter zich laten om lekker vakantie te vieren in hun zonnige Griekse vakantievilla. Toen de koninklijke pleuris uitbrak in ons land, keerden ze halsoverkop terug.

Vrijwel iedereen vindt het ongepast dat de Oranjes naar de zon vertrokken, terwijl we in ons land in een crisissituatie verkeren. Bovendien heeft de regering het volk opgeroepen om vooral niet op vakantie te gaan.

Peter R. de Vries vindt dat de koning totaal niet aanvoelt wat er speelt in ons land, maar hij wijst ook op zijn vrouw Máxima en hun steenrijke dochtertjes: de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane.

Kennelijk zagen ze alle vijf geen problemen, aldus Peter. “Wat zegt het dat hij dit dus niet aanvoelt dat dat niet kan? En dat ook niemand, zijn dochters en zijn vrouw, ook niet zeggen van: ‘Nou…’”

‘Te vaak op vakantie’

Het lijkt wel of ze het contact met de werkelijkheid compleet zijn verloren, aldus Peter. Hij wijst erop dat de familie bovendien wel érg vaak op vakantie gaat. “Wat zegt het nou dat de koning dat niet aanvoelt? Terwijl hij dus al om de haverklap op vakantie gaat, hè? Het is naar Lech, het is naar Argentinië, het is naar Griekenland. Van de zomer waren ze daar zes tot acht weken! Hij was nauwelijks terug. Wat zegt dat nou?”

Royaltykenner Marc van der Linden: “De koning heeft de vrijheid nodig om lekker te kunnen ontspannen. Dat kan beter in het buitenland dan in eigen land.”

Peter: “Ja, maar moet dat allemaal drie, vier of vijf keer meer dan ieder ander?”

Marc: “Nee, maar er zijn mensen in bepaalde klassen die vaker gaan en dat ook kunnen. Hij heeft ook nog dat voordeel van het vliegtuig.”

Ja-knikkers

Het grote probleem is volgens Marc dat niemand tegen de koning in durft te gaan. “Als je opgegroeid bent in een wereld van jaknikkers – en dat is aan het hof wel een van de grootste problemen – dan word je nooit gecorrigeerd, zegt er nooit iemand: ‘Zou je dat nou wel doen?’ Dat durven ze niet te zeggen en dan heb je een groot probleem.”

Hij vervolgt: “Je ziet dus dat er om hem heen een steeds grotere hofhouding begint te komen die wel kritisch durft te kijken naar de werkzaamheden, maar het privé deel heeft hij zo afgebakend. Vakanties zijn van hem en daar wordt hij niet lastiggevallen.”

Peter: “Hij had dat toch zélf moeten aanvoelen?!”

Mediarel

Het ging gisteren in veel programma’s over de koninklijke rel: van RTL Boulevard tot Veronica Inside en van Op1 tot Jinek. Eigenlijk is iedereen het wel met elkaar eens: de koning is onhandig geweest.

Bij Jinek kwamen de prinsesjes ook nog even aan bod. Özcan Akyol denkt dat de koning zich misschien ook een beetje heeft laten pushen door zijn dochtertjes. “Misschien heeft hij de teleurstelling van zijn dochters gezien.”

Celeberties

Dennis Schouten ernstig mishandeld en met de dood bedreigd

Een heftige start van de week voor voormalig PowNed-presentator Dennis Schouten (25). Samen met zijn cameraman reisde hij af naar een vakantiepark in Arnhem om daar opnames te maken. Iets wat de eigenaar van het park niet zo zag zitten. Hij heeft Dennis en de cameraman bedreigd en mishandeld.

Aan Shownieuws vertelt Dennis dat hij maandagmiddag samen met zijn cameraman naar het vakantiepark in Arnhem ging. Daar verblijven op dit moment 110 mensen, die binnenkort weggestuurd worden. Dennis ging langs om deze mensen te spreken, tot het grote ongenoegen van de campingbaas.

,,We komen daar aan en er was eigenlijk niet zoveel aan de hand. We spraken met enkele bewoners, die op zich wel hun verhaal wilde doen. Totdat er een man aan kwam lopen en riep dat wij daar niet mochten zijn.”

Slaan

Na het geschreeuw besloten Dennis en de cameraman de benen te nemen. Op dat moment kwam de campingbaas erachter dat er gefilmd werd. Op dat moment ging de campingbaas door het lint. Dennis vertelt dat hij begon te schreeuwen en eisen dat het materiaal zou worden gewist.

,,We werden ook echt vastgehouden daar. Drie man voor ons, die bleven slaan. Niet slaan dat we blauwe plekken hebben, maar wel heel dreigend van: zo gaat het gebeuren. Terwijl we al niet meer aan het draaien waren. Ze maakten ook van alle auto’s foto’s”, aldus Schouten.

De verslaggever vertelt dat het stel pas werd losgelaten toen de campingbaas er zeker van was dat er geen beeldmateriaal meer te vinden was. Dennis heeft nog niet laten weten of zij aangifte zullen doen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Peter R. De Vries haalt keihard uit naar de familie Meiland!

Dat Peter R. de Vries naast zichzelf maar weinig anders goed vind is wel bekend. Maar dat je zoveel haat kan hebben op Martien Meiland en zijn programma Chateau Meiland is best wel bizar. In RTL Boulevard werd de burn-out van Caroline besproken die er een tijdje uit heeft gelegen. Het blijkt uiteindelijk dat de huisvriendin van de Meilandjes géén burn-out heeft maar er gewoon eventjes genoeg van had.

Peter R. de Vries haalt ongenadig hard uit

Het is inmiddels bekend dat Caroline niet terug zal keren naar het kasteel. Ze is haar eigen zaak begonnen in Amsterdam waar ze een flink stuk beter in haar vel lijkt te zitten. Ze geeft aan dat het een prachtige periode is geweest en dat het gezin haar als familie behandelde. Dat is dan ook wat haar vertrek zo pijnlijk heeft gemaakt. Uiteindelijk is ze heel blij met haar beslissing omdat ze nu echt iets voor zichzelf heeft kunnen doen. Onlangs heeft de blondine laten weten totaal geen contact meer te hebben met de familie.

Peter R. de Vries is geen fan van familie Meiland

Ze geeft namelijk aan dat haar besluit tot vertrek een van de moeilijkste dingen was die ze ooit heeft moeten doen in het leven. “Ik heb tranen met tuiten gehuild toen ik het de familie vertelde. Vooral tegenover Martien voelde ik me schuldig.” Meneer de Vries zegt dat het allemaal ligt aan het overmatig alcohol gebruik van de familie. Ze hebben het alleen maar over ‘Wijnen, wijnen, wijnen’. Hij zegt “Weten jullie, jongens, wat heel goed helpt tegen een burn-out? Minder drinken!”

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nieuwe vriendin van Enzo Knol trekt grote ogen met prachtig figuur!

Nadat de ouders van Enzo Knol waren gescheiden, namen hij en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder aan, Knol. Met hun moeder en stiefvader gingen ze enige tijd in Den Haag wonen. Hij woonde later als tiener nog enige tijd bij zijn vader in Assen. Met zijn vader verbrak hij op zijn 18e alle contact, nadat hij hem nog een keer had opgezocht.

De vlogger maakte veel van zijn vlogs samen met zijn toenmalige vriendin Demira van der Zeeuw, die hij via de sociale media leerde kennen. Ook zij is daardoor erg bekend geworden onder de volgers van hem. Op 25 juni 2018 besloten ze definitief een punt te zetten achter hun relatie. In 2014 ging hij op zichzelf wonen in Hilversum en in maart 2016 kocht hij een appartement in Zeist. Nu weet je wat van het privéleven van de vlogger, maar nog niet alles!

Nieuwe “vriendinnetje” van Enzo Knol

Hij laat in een nieuwe video weten dat hij en zijn schaatscoach een beetje een dingetje zijn geworden. Hij zegt dat ze nog geen officieel stelletje zijn maar dat ze even aankijken hoe het loopt met Myron Koops. In ieder geval heeft hij een goede smaak kunnen we wel stellen:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending