Peter R. de Vries haalt ongenadig hard uit naar de Meilandjes
Connect with us

WOW

Peter R. de Vries haalt ongenadig hard uit naar de Meilandjes

Dat Peter R. de Vries naast zichzelf maar weinig anders goed vind is wel bekend. Maar dat je zoveel haat kan hebben op Martien Meiland en zijn programma Chateau Meiland is best wel bizar. In RTL Boulevard werd de burn-out van Caroline besproken die er een tijdje uit heeft gelegen. Het blijkt uiteindelijk dat de huisvriendin van de Meilandjes géén burn-out heeft maar er gewoon eventjes genoeg van had.

Het is inmiddels bekend dat Caroline niet terug zal keren naar het kasteel. Ze is haar eigen zaak begonnen in Amsterdam waar ze een flink stuk beter in haar vel lijkt te zitten. Ze geeft aan dat het een prachtige periode is geweest en dat het gezin haar als familie behandelde. Dat is dan ook wat haar vertrek zo pijnlijk heeft gemaakt. Uiteindelijk is ze heel blij met haar beslissing omdat ze nu echt iets voor zichzelf heeft kunnen doen. Onlangs heeft de blondine laten weten totaal geen contact meer te hebben met de familie.

Peter R. de Vries is geen fan van familie Meiland
Ze geeft namelijk aan dat haar besluit tot vertrek een van de moeilijkste dingen was die ze ooit heeft moeten doen in het leven. “Ik heb tranen met tuiten gehuild toen ik het de familie vertelde. Vooral tegenover Martien voelde ik me schuldig.” Meneer de Vries zegt dat het allemaal ligt aan het overmatig alcohol gebruik van de familie. Ze hebben het alleen maar over ‘Wijnen, wijnen, wijnen’. Hij zegt “Weten jullie, jongens, wat heel goed helpt tegen een burn-out? Minder drinken!”

Meest bekeken

Heftig: Marieke Elsinga doet schokkende uitspraak over Humberto Tan

Marieke Elsinga vertelt in een interview in het Parool over de stappen die ze heeft genomen in haar carrière.

Humberto de boosdoener?

Ze vertrok namelijk dit jaar als presentatrice bij RTL Late Night om bij RTL Boulevard aan de slag te gaan. Ze werkte in de zomer samen met Beau van Erven Dorens (bij RTL Summer Night) en de rest van het seizoen met Humberto Tan. Nu is ze eerlijk over hoe en wat er allemaal is gebeurd in deze roerige tijd. Iedereen vroeg zich af: lag haar vertrek aan Humberto of juist aan iets of iemand anders?

Gebrek aan chemie

“Er is veel geschreven over de verstandhouding tussen mij en Humberto. Ja, de chemie tussen mij en Beau was ook beter. Dat kan ik met droge ogen zeggen, omdat iedereen het kon zien. Dat is toch niet erg? Ik heb als nieuweling op tv de kans gehad om met twee grote presentatoren te werken en ook te voelen hoe verschillend dat kan zijn.”

Gestopt

Ze gaat verder: “Beau gaf mij veel ruimte. Als Humberto dat bij Late Night ook meer had gedaan, had de kijker misschien sneller de Marieke gezien die mensen in de zomer konden zien. Wel zegt ze eerlijk dat ze hoe dan ook na 1 seizoen al weg wilde gaan bij de talkshow. Dat lag niet aan de presentatoren. “Toch, als Beau, hypothetisch gezien, Late Night was gaan presenteren, zou ik alsnog gestopt zijn.”

Doorgaan met lezen

Funny

ZIEN: Arjen Lubach keihard onder vuur naar misplaatste grap over Prinses Ariane

Arjen Lubach zorgde gisteren voor een klein twitterstormpje. Hij plaatste een shot uit de Koningsdagspeech van ons koningshuis waarin Ariane met grote ogen even opschrikt van een achtergrondgeluid. De een vindt het not done, de ander giert het uit. ‘Arjen Lubach onder vuur na misplaatste grap over prinses Ariane’, kopte RTL Boulevard gisteren.

Al snel blijkt dat dit misschien een tikkie overdreven geformuleerd is. Zeker als je ziet wat Arjen Lubach nou eigenlijk plaatste.

Arjen Lubach bedolven onder reacties

“Slechte actie. Het is verdorie een kind. Erg beneden je niveau”, schrijft iemand. ‘Beetje flauw’ en ‘Lekker makkelijk Lubach’, klinkt het. Twitteraars nemen vooral aanstoot aan het feit dat Ariane slechts 13 jaar oud is. Dat een volwassen man daarover grapt, schiet blijkbaar in het verkeerde keelgat. “Stoer zeg! Een meisje van 13 belachelijk maken! Chapeau!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wauw: de 20-jarige dochter van Linda de Mol is erg goed opgedroogd!

Sinds 1995 had Linda De Mol een relatie met regisseur Sander Vahle, een jaar later gingen ze samenwonen. Samen kregen ze een zoon en een dochter. Op 31 oktober 2007 werd bekend dat ze en Vahle (officieel) uit elkaar zijn gegaan.

Sinds 2007 heeft de blondine een relatie met toetsenist en componist Jeroen Rietbergen. Haar zoon Julian is inmiddels alweer 21 jaar oud, haar dochter Noah alweer 18. En we moeten zeggen dat Noah aardig opgedroogd is. We hebben ook nog een foto gevonden van Linda in haar dertiger jaren met een piepkleine Noah en Julian.

Kinderen Linda de Mol zijn groot geworden!

Deze foto is dus 19 jaar geleden gemaakt van Linda en haar kinderen toen ze nog samen was met Sander. Eronder hebben we foto van Julian en Noah vandaag de dag!

View this post on Instagram

👨‍👧‍👦

A post shared by Noa Vahle (@noavahle) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending