Peter R. de Vries haalt snoeihard uit naar onze koning Willem-Alexander
Connect with us

Meest bekeken

Peter R. de Vries haalt snoeihard uit naar onze koning Willem-Alexander

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Bron: Telegraaf

Meest bekeken

Sarah van Soelen verklaart André Hazes de liefde met deze tattoo

Je kon afgelopen weken de roddelbladen niet openslaan of de naam Sarah van Soelen dook op. Sinds André zijn ex-verloofde Monique Westenberg heeft verlaten zoekt hij zijn heil van de 25-jarige Rotterdamse. En Sarah geniet behoorlijk lekker van alle aandacht.

Sarah van Soelen

Het leek er even op dat André vooral op ouderen vrouwen viel. Zowel Monique als Bridget Maasland, met wie hij een korte affaire had, waren flink wat ouder dan hem. Maar het lijkt er toch op dat André iemand van zijn eigen leeftijd heeft gevonden, ondanks dat Sarah de nodige ingrepen heeft laten doen.

De geruchten gaan dat André als met Sarah wat een het rommelen was terwijl Monique, de moeder van zijn kind, thuis voor de kleine zorgde. Maar foto’s bewijzen nu dat de liefde tussen Sarah en André toch wat serieuzer is dan gedacht. Sarah heeft namelijk een intieme tattoo laten zetten.

Tattoo van André

Op een onlangs opgedoken foto is namelijk te zien dat Sarah een tattoo heeft op haar arm. En die tattoo schijnt verband te houden met André. Zo staat er namelijk de letter A op haar pols getatoeëerd. De A kan maar van één iemand zijn: André.

 

André staat erom bekend nogal hard van stapel te lopen en dat lijkt ook het geval te zijn bij zijn relatie met Sarah. Het is te hopen voor hem dat deze relatie langer stand houdt dan zijn relaties met Monique en Bridget…

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sylvana Simons wil alle mannen gewoon laten steriliseren

Sylvana Simons is voorstander van de verplichte sterilisatie van alle slechte mannen en vaders. De politica kreeg lucht van een oud plannetje van minister Hugo de Jonge. In zijn hoedanigheid van wethouder van Rotterdam liet hij ooit een ballonnetje op om vrouwen die hun kinderen niet kunnen opvoeden te laten steriliseren.

In 2016 zei de huidige vicepremier: “Sommige kinderen hebben het recht om niet geboren te worden.”

Het is niet duidelijk waarom dit absurde plan nu weer komt bovendrijven, maar Sylvana Simons heeft er wel een mening over.

Sylvana tweette: “Het is echt veel efficiënter om gewoon alle mannen/slechte/incompetente vaders te steriliseren hoor …”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘André Hazes maakt Sarah helemaal belachelijk: Lacht haar keihard uit’

Het klikt onwijs tussen André en Sarah. Ook de goeie klik met elkaars familie ontbreekt niet. Toch kan André Hazes het niet laten een kleine sneer uit te delen aan zijn nieuwe vlam.

Bassie & Adriaan

Sarah van Soelen draagt een blauwe blouse. Iets wat volgens André wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan, bekend van artiestenduo Bassie en Adriaan. In zijn Instagramverhaal deelt de zanger een foto van Sarah, met daarnaast voor de vergelijking een foto van Adriaan. André plaatst daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Soortgelijke blouse als Monique

De blouse die Sarah draagt lijkt overigens wel heel erg veel op een blouse van Monique. Monique publiceerde enkele jaren geleden een foto, waarop ze de soortgelijke blouse droeg.

Bron: Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending