Peter R. de Vries kondigt afscheid aan: “Tijd voor een nieuwe fase”
Connect with us

WOW

Peter R. de Vries kondigt afscheid aan: “Tijd voor een nieuwe fase”

Peter R. de Vries stopt met zijn werk als directeur van het advocatenkantoor De Vries & Kasem Advocaten. Zijn job zit erop, zo maakte de misdaadverslaggever en tv-persoonlijkheid vrijdag bekend op Twitter.

„Vandaag treed ik na 2,5 jaar terug als directeur van De Vries & Kasem Advocaten. Het was een mooie en leuke tijd, maar het kantoor staat en floreert. Mijn job zit er op”, schrijft Peter. „Het is tijd voor een nieuwe fase. Handen vrij. Nieuwe uitdagingen.”

Peter bemoeide zich binnen het bedrijf onder meer met onderzoek, advies, een second opinion of mediakwesties. Hij werkte samen met zijn zoon Royce, die advocaat is. Zijn advocatenkantoor behandelde onder andere de zaak van Bridget Maasland tegen Privé, die hij verloor.

Bron: Telegraaf

Celeberties

Koningshuis boos om geplaatste foto van Amalia: “We zijn heel erg boos!”

De Nederlandse prinsessen zijn erg populair in het binnenland maar ook in het buitenland. Maxima komt oorspronkelijk natuurlijk uit Argentinië en ook daar komen de koninklijke familieleden regelmatig in het nieuws en in de roddelbladen. Onlangs zagen we nog een foto van Alexia verschijnen in een Argentijns blad, op de cover welteverstaan. Maar nu staat ook de oudste dochter en kroonsprinses Amalia op een cover van een tijdschrift. Alleen over de inhoud van het artikel is nogal wat ophef ontstaan. Het gaat om een ander tijdschrift dan waar Alexia de cover wist te sieren, het gaat om het blad ‘Caras’. De 16-jarige prinses is het gesprek van de dag in Argentinië en ook in Nederland wordt het niet helemaal gewaardeerd. Inmiddels heeft het Argentijnse tijdschrift gereageerd, te lezen in onderstaande alinea.

Amalia krijgt ‘plussize’ look aangeschreven

Het blad heeft het namelijk over de ‘plussize-look’ van de 16-jarige prinses. Ze schrijven erbij: “De oudste dochter van Máxima toont trots haar ‘plussize’”. Verschillende media in Argentinië zijn laaiend over de tekst die door het blad geschreven is. Er wordt bijvoorbeeld het volgende gezegd: “Is het niet pesten om op de omslag van een tijdschrift te wijzen op het lichaam van een tiener en aan te geven dat ‘ze niet aan de norm voldoet’ omdat het ‘plussize’ is? Omdat je geen slanke prinses bent? Waar moet je je tegen verdedigen?” Het tijdschrift heeft inmiddels hun ‘oprechte excuses’ gemaakt. Hoofdredacteur Liliana Castaño schrijft: “We erkennen dat we een fout hebben gemaakt, zonder kwaadwillende bedoelingen”.

Alexia op de cover

Prinses Alexia staat op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’ vanwege haar vijftiende verjaardag. Ze zijn daar maar wat trots dat Maxima hier Koningin is en drie prachtige dochter ter wereld heeft laten komen. Dat bovenstaande Spaanse bericht? Dat schijven ze op social media. Er staat: “Deze week in Hallo! Argentinië. We vertellen je alles over de dochter van Máxima de Holanda. De 15-jarige royal speelt Instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” laten mensen praten.”

View this post on Instagram

Hace algunas semanas escribí sobre el famoso ideal de belleza, donde se privilegia el cuerpo hegemónico y se insta a niños, jóvenes y adultos a tener un cuerpo llamado "perfecto". El día de ayer, #RevistaCaras catalogó a Amalia de "Plus Size", es decir, "talla grande". Y luego nos preguntamos por qué tantos jóvenes (incluso niños de muy corta edad) sufren Transtornos Alimenticios. Los #MediosdeComunicación deberían promover la salud, la educación y sobre todo la información: NO la estigmatización de los cuerpos. ¿Cuándo vamos a entender que nuestras palabras, consejos e incluso nuestras acciones, generan consecuencias que pueden ser devastadoras? Y hasta marcar la vida de una persona. Dejemos de catalogar a las personas. Dejemos de señalar con el dedo sin conocer el trasfondo. Aceptemos que no todos los cuerpos son iguales. Promulguemos una vida sana, saludable y feliz! #Caras #RevistaCaras #Tapa #PrincesaAmalia #Estereotipos #MásqueunCuerpo #Nutrición #Salud #VidaSana

A post shared by Laura Coratti (@liclauracoratti) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Patricia Paay haalt snoeihard uit naar ‘uitslovertje’ Lil Kleine

In een interview met Beau Monde laat Patricia Paay zich flink uit over een aantal bekende Nederlanders. Ze geeft aan welke Nederlanders ze wel kan waarderen. Dat is dan voornamelijk Davina Michelle waar ze lovende woorden over spreekt. Ze geeft aan dat ze vindt dat de blondine een prachtige stem heeft en een echte ‘bulldozer’ is.

Maar niet over iedereen is ze te spreken. En dan hebben we het over Lil Kleine. De rapper is wel vaker bedolven onder kritiek omdat hij nogal een uitgesproken karakter heeft, Hij houdt ervan om met geld te smijten en om dat dan vooral ook te laten zien aan de rest van Nederland

Patricia Paay haalt uit naar Lil Kleine!

Ze geeft het volgende aan: “Neem zo’n Lil Kleine. Met geld smijten en champagne spuiten. Grote mond. Je mag van je heldenstatus genieten, maar moet niet denken dat je beter bent dan anderen. En je er al helemaal niet naar gaan gedragen. Blijf dankbaar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit moet je zien: Roxeanne Hazes had ze er tijdens het warme zomerweer lekker losjes bijhangen

Roxeanne Hazes is de afgelopen maanden flink vaak de sportschool ingedoken. Ze gaf aan veel te weinig energie te hebben voor haar kleine waardoor ze geen goede moeder kon zijn, aldus de zangeres zelf. En op social media bleef dat natuurlijk niet onopgemerkt.

Ze zou tientallen kilo’s zijn afgevallen en pronkt daar maar al te graag bij. Nog belangrijker, ze heeft ook nog eens veel meer energie gekregen voor dat drukke zoontje. Dat was natuurlijk waar het allemaal om draaide.

Roxeanne Hazes op vakantie

Samen met haar vriend Erik Zwennes en haar zoontje zijn ze er lekker tussenuit. Ze zijn naar Albufeira gegaan in het zonnige Portugal. En aangezien het daar nog rond de 25 graden is, kun je er perfect strandhangen!

View this post on Instagram

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes) on

View this post on Instagram

alles❤️

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending