Peuter achtervolgt bellen en vindt bejaarde vrouw die al vier dagen vermist was
Connect with us

Meest bekeken

Peuter achtervolgt bellen en vindt bejaarde vrouw die al vier dagen vermist was

Een peuter uit de Amerikaanse staat Georgia hielp onbewust een oudere vrouw te vinden die al vier dagen vermist was. Nina Lipscomb (82) lijdt aan Alzheimer en haar familie maakte zich ernstig zorgen. Toen werd ze door de anderhalve jaar oude Ethan gevonden!

Brittany Moore en haar zoontje Ethan waren aan het bellenblazen in hun achtertuin. Samen met de gezinhonden achtervolgde hij opgewonden de bellen. Toen zag het jongetje iets in het bos en stopte.

Zijn moeder wist meteen dat hem iets was opgevallen en maakte zich een beetje zorgen. Brittany ging naar hem toe om te kijken wat er aan de hand was, aldus WDSU.

Nadat ze hem vroeg wat hij had gezien, wees de peuter met zijn vingertje en zei: “voeten”. De moeder was een beetje in de war en vroeg hem nogmaals wat hij had gezien, waarop Ethan hetzelfde herhaalde.

Vanaf haar gezichtspunt, kon Brittany niets zien. Maar nadat ze bukte, zag ze ook een tweetal voeten en raakte de moeder in lichte paniek. “Ik wist niet of ik moest vechten of vluchten, want ik had mijn kleine jongen hier en de andere binnen,” vertelde ze.

Ze kalmeerde zichzelf en riep om hulp. Eerstehulpverleners zagen dat de persoon in kwestie nog leefde, maar erg gedesoriënteerd was. Als snel beseften ze dat het de 82-jarige Nina Lipscomb was die al vier dagen vermist was!

Samen met de autoriteiten hadden ze naar haar gezocht. Meer dan vier dagen lang duurde de zoektocht al. Er werden zelfs warmtecamera’s gebruikt, maar uiteindelijk werd ze door deze peuter gevonden.

Uiteindelijk werd Nina op zo’n 400 meter, van waar ze het laatst was gezien, gevonden. Eenmaal veilig, had de oudere vrouw aan haar dochter Karen vertelt dat ze haar zus was wezen bezoeken, die al was overleden.

Nina werd in een ziekenhuis behandeld, voordat ze naar huis kon. Ze ontmoette Ethan en zei dat de peuter waarschijnlijk haar leven heeft gered. Hulde aan deze kleine held!

 

Meest bekeken

Stewardess bonst op bagagevak en passagiers kijken elkaar verbaasd aan

Deze vlucht was allesbehalve wat de passagiers hadden verwacht. Het begint allemaal met een stewardess die op het bagagevak begint te bonzen, kijk nu wat er daarna gebeurt!

Er zijn vluchten die meer indruk maken dan andere. Soms zijn ze wat minder plezierig door turbulentie of een lastige landing. Andere vluchten onderscheiden zich juist op positieve wijze, door een leuke medepassagier of een grappige piloot.

De vlucht uit dit verhaal was er een die deze passagiers nooit zullen vergeten!

Als het vliegtuig volt zit, begint een stewardess op het bagagevak te bonzen. De passagiers kijken elkaar verbaasd aan, “Wat gebeurt hier nou?”.

Het duurt niet lang voordat de andere stewardessen ook deelnemen aan het melodieuze gebons en al snel is staan door het hele vliegtuig mensen te klappen en zingen.

Het blijkt dat de Duitse band Voxxclu in het vliegtuig zit en dat ze op weg zijn naar het Braziliaanse Blumenau om te spelen op het plaatselijke Oktoberfeest. Een flashmob in een vliegtuig!

De hele band, de bemanning en de passagiers zingen mee met het nummer Rock Mi en de sfeer is top! Op een bepaald moment pakt een bandlid de microfoon en zingt het nummer mee.

Bekijk de leuke beelden hieronder. Zou jij dit ook niet geweldig vinden tijdens een vlucht? Absoluut ongelooflijk!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige video: Conducteur slaat verdachte van mishandeling keihard tegen de grond

Op station Hoorn heeft gisteren een bizar incident plaatsgevonden. Een conducteur zou bedreigd en mishandeld zijn door een man (21) uit de gelijknamige plaats, waarna de verdachte door meerdere personen is overmeesterd. In de nasleep ontstond er een confrontatie tussen de conducteur en de verdachte, waarbij laatstgenoemde het hard te verduren kreeg.

De beelden worden gedeeld via sociale media. Hierop is te zien dat de conducteur de verdachte enkele rake klappen geeft, hem optilt en hem hard tegen de grond gooit. Twitteraars melden dat de verdachte van Somalische afkomst is, al wil de politie dit niet bevestigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NH Nieuws (@nhnieuws)

Wat er vooraf is gegaan aan de beelden, staat niet op camera. De politie en de Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenis.

Verdachte medisch nagekeken

De 21-jarige verdachte is gisteren opgepakt door de politie. Na een kort verhoor mocht hij het politiebureau echter alweer verlaten. Volgens de politie heeft hij zorg gekregen van een arts, maar waren zijn verwondingen niet zo erg dat hij zich in een ziekenhuis hoefde te laten behandelen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het gaat niet goed met Yvonne Coldeweijer, heeft een erge ziekte

Onze gewaarde collega Yvonne Coldeweijer lijkt al een paar dagen spoorloos te zijn. Een tijdje geleden liet Yvonne al weten dat het roddelen haar allemaal te veel wordt. Ze zei toen dat ze overspannen en maximaal overprikkeld was en dat ze het rustiger aan moet gaan doen. Ze is volgens haarzelf over haar eigen grenzen heen gegaan en ze heeft tijd nodig om bij te komen.

Ze dacht nog dat ze de symptomen kon negeren, maar dan zou ze over een paar maanden helemaal met haar werk moeten stoppen. De burn-out stond toen al aan de deur. Maar nu lijkt die burn-out toch echt te zijn aangekomen.

Yvonne lijkt het allemaal niet meer aan te kunnen en het lijkt erop dat ze vaker rust gaat inplannen en niet meer dagelijks juice gaat delen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending