Peuter en baby worden alleen thuis achtergelaten terwijl ouders een avondje gaan stappen.
Connect with us

Meest bekeken

Peuter en baby worden alleen thuis achtergelaten terwijl ouders een avondje gaan stappen.

Terwijl ouders naar de bioscoop gaan, worden een peuter en haar babybroertje ’s avonds alleen thuis achtergelaten.

Operationeel Centrum Den Haag deelde gisteren een bizarre ervaring op Facebook.

Een avondje naar de Bios. Het is een drukke avond op de meldkamer en de meldingen komen achter elkaar binnen. Het is…

Publiée par Operationeel Centrum Den Haag sur Jeudi 29 novembre 2018

Het is een drukke avond in de meldkamer als een 112 melding binnen komt. Nog voordat de medewerker is uitgesproken vraagt een kinderstemmetje: „Waar is mama?”

Meestal bellen kinderen 112 als ze met de telefoon aan het spelen zijn. Dat was hier absoluut niet het geval. Het meisje begint te huilen en zegt: „Ik weet niet waar mama is.” Op de achtergrond begint nog iemand te huilen.

De medewerker vraagt hoe het meisje heet en wie er op de achtergrond huilt. Aan haar stemmetje te horen is ze niet ouder dan 3 of 4 jaar. Het meisje vertelt dat ze Emma heet en het haar babybroertje is die huilt.

In dit geval kreeg de medewerker geen gegevens mee van het telefoontje, soms wordt het geregistreerde adres meegezonden als iemand van een vaste lijn belt.

De medewerker vraagt Emma of ze weet wat haar adres is. Het kleine meisje kan alleen maar zeggen dat ze in Rotterdam woont. Verder weet ze niets en is ze nog te jong om te lezen, zodat ze ook geen kentekens van geparkeerde auto’s kan doorgeven.

Gelukkig is de baby inmiddels stil en klets Emma ronduit over haar beer die zij in haar handen heeft. Een collega weet het nummer bij de 112 centrale na te trekken. Een woning in Rotterdam is eraan gekoppeld. Helaas blijken daar nieuwe bewoners te zitten, het gezin dat er woonde was recentelijk verhuisd.

Toevalligerwijs krijgt een collega een man uit Rotterdam aan de lijn die een klein meisje in een raamkozijn in een donker huis ziet staan. Hij had aangebeld, maar kreeg geen reactie. Direct werden er agenten naar het huis gestuurd.

„Ineens zegt Emma: ‘Ik zie een politieauto!’ De kleine meid in het raamkozijn is Emma.”, schrijft het Operationeel Centrum.

Gelukkig zijn Emma en haar broertje nu in goede handen. Het bleek dat de ouders van de kinderen naar een avondje naar de bioscoop zijn gegaan. De ouders vertelden dat de kinderen altijd door slapen en nooit voor een bepaalde tijd wakker worden. Omdat ze geen oppas konden krijgen, besloten ze de gok te wagen dat het wel goed zou komen…

Het Operationeel Centrum geeft aan dat de ouders een stevig gesprek hebben gehad met agenten op het bureau en daarnaast begeleiding zullen krijgen van Bureau Jeugdzorg.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gozer vind zijn vrouw te hitsig en zoekt advies: “Om 06:00 wil ze er al op!”

Stel je vind je vrouw te hitsig en weet niet zo goed hoe je daar mee om moet gaan, wat doe je dan? Vroeger ging je met je kleine probleempjes naar de Hitkrant maar als je wat ouder bent dan is dat misschien geen goed idee meer. Nee deze legde zijn probleem voor aan de nationale krant…

Vriendin te hitsig

De ene man zou er goud voor over hebben maar de andere man vind het helemaal niks, een te hitsige vriendin. De arme gozer waar we nu over schrijven is zo iemand. Hij schrijft: “Ik ben een man die zelf van veel seks houdt, maar mijn lief kan ik niet bijhouden! ’s Nachts geeft ze me een por als ze zin heeft en ’s morgens om zes uur springt ze boven op me”. Je zou denken dat het wel meevalt als dit alles is maar hij heeft nog meer te klagen.

“Ik kan niet rustig in de zetel zitten om naar tv te kijken, zonder dat ze mijn broek los ritst. Ik voel me gevleid dat ze me aantrekkelijk vindt, maar steeds meer voel ik me als een stuk vlees. Onlangs, op de bruiloft van mijn nicht, heeft ze me de hele tijd gezoend en betast, en wilde ze steeds naar buiten voor een vluggertje. Iedereen was erover aan het roddelen en lachen, en dat vond ik niet leuk. Hoe kan ik haar duidelijk maken dat het te veel is?”.

Het advies

Gelukkig kwam de krant met advies in een reactie. De krant schrijft: “Ze is waarschijnlijk dolverliefd op je en kan niet genoeg van je lichaam krijgen, maar er is een tijd en een plaats voor alles. Proberen van bil te gaan op een familiefeest geeft blijk van weinig respect. Dring aan op een serieus gesprek. Leg uit dat je haar ook leuk vindt en van seks houdt, maar dat er ook grenzen moeten gesteld worden. Praat over respect en waardigheid”.

Hopelijk kan die arme gozer er wat mee maar ik vraag me af of hij echt geholpen is. Misschien heeft één van jullie nog een advies? Het lijkt me ook handig om het eens van de andere kant te bekijken… Waarschijnlijk zijn er een hele hoop mannen die dit lezen en die precies weten hoe de vrouw zich voelt 😉

Bron: Clint

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Deze werkgever geeft personeel uniek kerstcadeau: maand lang gratis boodschappen

Ja lieve mensen, ze bestaan nog: werkgevers die om mensen geven. In deze dure tijden kunnen we wel een beetje verlichting in onze portemonnee gebruiken. Joris Toonders heeft een internetbedrijf en wil zijn personeel op een ludieke manier hun kerstcadeau geven.

Alle personeelsleden van het bedrijf mogen gedurende de gehele maand december boodschappen doen op kosten van de baas. ”Er is geen maximum bedrag aan verbonden, ik vertrouw mijn werknemers”, aldus deze super werkgever uit Breda.

Deze werkgever geeft personeel uniek kerstcadeau: maand lang gratis boodschappen

100 medewerkers

Het klinkt bijna te bizar voor woorden, maar toch is het zo. Meer dan 100 werknemers mogen alle boodschappen die zij doen in december declareren bij de eigenaar.

Toonders: ”Ze kregen allemaal al een folder, boodschappentas en een gouden envelop van de baas. In die gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen gaan worden.”

Niet de eerste keer

Of mensen er misbruik van gaan maken? Daar is Joris niet bang voor. Hij vertrouwt zijn collega’s en hoopt dat iedereen er flink van gaat genieten.

Joris houdt niet voor het eerst een ludieke actie voor zijn personeel. In 2016 gaf hij alle mannen van zwangere vrouwen een betaalde vakantie van 4 weken.

Hij doet dit vanuit een goed hart en niet om mensen te lokken. ”Er willen hier genoeg mensen werken. Ik doe het vooral omdat ik het leuk vindt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Je kunt nu een scheetpomp kopen die je windjes opzuigt voordat ze beginnen te ruiken

Er zijn van die gadgets waarvan je meteen je wenkbrauwen moet optrekken. Deze scheetpomp is er exact eentje in die categorie. Dit is het meest bizarre kado voor jouw vrienden of vriendinnen. Deze ‘scheetstofzuiger’ is namelijk speciaal voor de echte vieze stinkerds op de markt gebracht.

FartVac ‘scheetstofzuiger’

FartVac, zoals het product heet, bestaat uit een luchtpomp en een koolstoffilter. Ken jij iemand in jouw omgeving die echt ongelofelijk stinkt als hij of zij een windje laat? Dan is dit het ultieme kado en hoef je niet verder te zoeken.

FartVac zegt hierover het volgende: “FartVac is ’s werelds eerste scheet vacuüm- en filtersysteem. Met behulp van een met de hand geactiveerde luchtpomp en een actief koolfilter vermindert FartVac de stank van winderigheid. Door verantwoordelijkheid te nemen en te proberen je scheet geur te verminderen, kun je nu zonder schaamte een scheet laten – geen pijn meer lijden als je je gas moet inhouden. Doe mee en omarm de natuurlijke functies van je lichaam.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alfamarama (@alfamarama)

Hoe werkt dit?

De grote vraag is natuurlijk: hoe werkt dit geniale apparaat? Op de website staat: “FartVac verwijdert de geur en filtert het met een koolstoffilter. Normaal gesproken worden scheten door onze kleding gevangen en ontsnappen ze binnen een periode van ongeveer 5 seconden. Dit is het moment waarop FartVac ze kan neutraliseren en filteren.”

Dit is wat ons betreft nog steeds geen hele duidelijke uitleg en laat best wel wat vraagtekens achter. Ze komen op de website wel met een duidelijke disclaimer: “Steek geen enkel deel van dit product in uw lichaam. Alleen voor uitwendig gebruik.” Voor wie is dit het ultieme product?

Doorgaan met lezen

Trending