Piepjong ventje blaast jury omver met betoverend mooie Frank Sinatra-cover.
Connect with us

Lifestyle

Piepjong ventje blaast jury omver met betoverend mooie Frank Sinatra-cover.

De spontaniteit en de eerlijkheid van kinderen is iets waar we als volwassenen nog iets van kunnen leren. Deze hartverwarmende video van een piepjong en getalenteerd ventje moesten we gewoon met jullie delen!

De video gaat al enkele jaren mee, maar blijft geweldig om te kijken. Robbie (7) is grote fan van Frank Sinatra. Het ventje loopt het podium op met een stijlvol pak en iconische hoed, die meteen aan de superster doen denken.

Twee doelen

Het publiek was meteen voor hem gewonnen. Nu moest hij alleen nog de jury zien te overtuigen. Robbie had twee doelen voor ogen: zijn mama het beste verjaardagscadeau ooit geven en zingen!

Ook zijn tante is aanwezig om de jongen aan te moedigen. Robbie laat een jurylid even weten dat ze nog single is en hem wel aardig vindt. Zo haalt het ventje ook de lachers op zijn hand! Wat een gevoel voor humor!

Dan vraagt de jury of hij klaar is om te zingen. Robbie steekt zijn kleine duimpje op naar de geluidsman achter de schermen en daar gaat ie!

Robbie koos voor My Way van Frank Sinatra. Het is ongelofelijk om te zien hoe zo’n jong ventje zo’n geweldige stem heeft!

Het optreden van de kleine jongen was een geweldig succes. Hij slaagde erin om de jury en het publiek helemaal omver te blazen.

Bekijk de video hieronder! Je zult er geen spijt van krijgen!

Celeberties

Iedereen maakt zich zorgen om de gezondheid van Martien Meiland: ‘Ziet er niet goed uit’

Het is niet altijd lang leven de lol in Chateau Marillaux. Martien lijkt te kampen met gezondheidsproblemen, zo zien fans in de laatste aflevering.

De stress lijkt de kasteelheer niet goed te zien. Zo zou hij benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren.

Grotere zorgen

Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan.

Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. “Misschien is het gewoon een longinfectie”.

Kijkers van het populaire programma denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich meebrengt.

Wat de stress nog erger maakt zijn het aantal annuleringen van het kasteel. Er moeten duizenden euro’s terugbetaald worden aan gasten die niet kunnen komen.

Deze week is het kasteel dan ook officieel in de verkoop gezet. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien – Wat een achterwerk!

Op Instagram laat Yolanthe Cabau (35) voornamelijk gepolijste foto’s zien waarop je haar van haar beste kant ziet.

Vandaag kiest ze ervoor om het net even anders aan te pakken: met een Instagram versus reality post laat ze zien hoe het er écht aan toegaat in haar leven.

Hard gewerkt

Er wordt hard gewerkt voor het afgetrainde lichaam. Maar wie een blik werpt op Yo’s social media, ziet op de sportschoolkiekjes een immer goedlachse Yolanthe.

Zelfs met een kettlebell van pak ‘m beet 10 kilo weet ze er nog een lach uit te persen. Dat sporten? Dat is een fluitje van een cent.

Vandaag laat ze zien dat er na de training heus niet zoveel te lachen valt. Ook Yolanthe gaat kapot na een uur personal training. Klik op het pijltje in de foto om te zien hoe dat er dan ongeveer uitziet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw slecht nieuws voor Lange Frans: ‘Besmet met corona’

Maxim Hartman deelt slecht nieuws op zijn Instagram. De 57-jarige presentator is namelijk positief getest op het coronavirus. Hij laat weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat en grijpt meteen de kans om Lange Frans op de hak te nemen.

“Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?”

‘Beterschap, dat hoeft niet’, begint Maxim zijn bericht. ‘Het gaat opmerkelijk goed. Ik had drie dagen koppijn en lichte koorts.’ Maar dat lijkt nu weer over te zijn. Volgens Maxim voelt hij zich zelfs ‘beter dan ooit’.

‘Nee, nog wel een beetje moe lichamelijk’, vervolgt hij. ‘Mocht ik het niet redden, hartelijk bedankt.’ Hij haalt tot slot nog even uit naar Lange Frans, die regelmatig opmerkelijke YouTube-video’s over het coronavirus plaatst: ‘Waarschijnlijk heb ik het virus opgelopen door het bezoeken van het kanaal van Lange Frans en andere 5G-gekkies. Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending