Piers Corbyn start grote rel in ‘cashless’ ALDI en betaalt zijn aardbeien contant!
Connect with us

Nieuws

Piers Corbyn start grote rel in ‘cashless’ ALDI en betaalt zijn aardbeien contant!

Het betalingslandschap verschuift langzaam maar zeker naar een situatie waarin pinbetalingen de norm worden.

Zelfs supermarktketen ALDI heeft in sommige filialen de overstap gemaakt naar een volledig pin-only beleid, waar klanten alleen nog met hun pinpas kunnen afrekenen.

Deze ontwikkeling heeft echter kritiek uitgelokt, vooral omdat het voor sommige groepen, zoals ouderen, een uitdaging kan zijn om met deze nieuwe betalingswijze om te gaan.

De beslissing van ALDI om contant geld niet langer te accepteren heeft een storm van controverse veroorzaakt.

Voor veel ouderen, die misschien niet vertrouwd zijn met het gebruik van pinpassen, vormt dit een obstakel bij het doen van hun dagelijkse boodschappen.

Bovendien zijn er mensen met geheugenproblemen die de voorkeur geven aan contante betalingen vanwege de eenvoud en duidelijkheid ervan.

Het gebruik van pinpassen kan voor hen extra risico’s met zich meebrengen.

Een ander punt van zorg dat naar voren komt bij het exclusief gebruik van pinbetalingen, is de kwestie van privacy.

Sommige mensen vrezen dat door alle transacties met een pinpas te verrichten, de overheid inzicht kan krijgen in al hun aankopen.

Dit is een zorg die wordt gedeeld door individuen zoals de Britse Piers Corbyn, een bekende weersvoorspeller, zakenman, klimaatontkenner, anti-vaccinatieactivist en complottheoreticus.

Piers Corbyn, hoe omstreden zijn reputatie ook mag zijn, heeft een geldig punt aangesneden.

Toen hij bij de supermarkt een bakje aardbeien wilde kopen, werd hem verteld dat hij alleen met zijn pinpas kon betalen.

Dit leidde tot een kleine opstand, waarbij Piers uiteindelijk vertrok nadat hij contant had betaald.

Hij benadrukte het feit dat de Britse pond wettig betaalmiddel is en dat het weigeren van contant geld niet wettelijk is toegestaan.

Deze gebeurtenis illustreert de groeiende bezorgdheid onder sommige individuen over de toenemende afhankelijkheid van pinbetalingen en de mogelijke implicaties voor privacy en individuele vrijheden.

Het roept ook vragen op over de balans tussen gemak en privacy, en de verantwoordelijkheid van bedrijven om ervoor te zorgen dat hun betalingsbeleid toegankelijk blijft voor alle klanten, ongeacht hun leeftijd of achtergrond.

Het debat over het gebruik van contant geld versus pinbetalingen zal ongetwijfeld voortduren naarmate de samenleving verder evolueert naar een meer gedigitaliseerde economie.

Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen innovatie en het respecteren van de behoeften en rechten van alle consumenten.

Alleen zo kunnen we een inclusieve en rechtvaardige samenleving waarborgen waarin iedereen toegang heeft tot essentiële diensten en voorzieningen, ongeacht hun voorkeur voor betaalmethoden. Bekijk beelden hieronder:

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending