Pijnlijk: “Bridget Maasland is door hem keihard aan de kant gezet!”
Connect with us

Celeberties

Pijnlijk: “Bridget Maasland is door hem keihard aan de kant gezet!”

Hans Klok heeft een tijdje terug flink uitgehaald naar Bridget Maasland. Een van de dames in zijn show is Nathalie. Dat is de dame waar haar ex-man, Pepijn, nu getrouwd mee is. Het is dus ook de vrouw die voor de helft van de tijd voor haar zoon Mees zorgt. Ze is nu ernstig ziek en volgens Hans Klok heeft de blondine nog nooit enig medeleven naar de stiefmoeder van haar zoon getoond.

De blonde presentatrice is in 2009 bedrogen door haar toenmalige vriend die stiekem wat had met Nathalie. Ook is haar ex-man even later onverwacht getrouwd met haar is Las Vegas waar hun zoontje bij was die van te voren ook nergens iets van wist.

Bridget Maasland krijgt koekje van eigen deeg

De goochelaar geeft alle ophef die nu ontstaan is om de blondine “een koekje van eigen deeg”. Hij geeft aan dat ze nu over zichzelf heen krijgt wat ze altijd bij iedereen doet als gossipjournalist.

Celeberties

Grote woede om video van Lil Kleine: “Blijf daar en kom nóóit meer terug!”

Lil Kleine heeft al meerdere keren woedende mensen op de hals gehaald met video’s op Instagram. De rapper is namelijk op vakantie in Dubai waar vrijwel geen maatregelen lijken te zijn. Hij lacht mensen in Nederland uit en steekt bijvoorbeeld zijn middelvinger op. Allemaal prima natuurlijk, zolang zo’n ventje maar lekker daar blijft.

Maar nu lijkt hij het van kwaad naar erger te brengen. Hij heeft gisteravond namelijk een video geplaatst waar hij staat te feesten in een overvol restaurant. Mensen reageren woedend onder de video, en sommige krijgen ook een reactie terug.

Gaat Lil Kleine nu echt té ver?

Een reactie is bijvoorbeeld: “Zo te zien is alles een grote grap voor je” waarop Jorik reageert met: “Alles”. Ook reageren er veel mensen met ongeloof: “Blijf daar lekker, mensen gaan door hier aan Corona.” Op de reactie reageren weer andere mensen die zojuist ouders of andere familieleden hebben verloren aan corona en niet begrijpen dat Jorik dit soort gedrag blijft vertonen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Rolf Sanchez deelde het bed met dit OG3NE-zusje!

Rolf Wienk, bekend als Rolf Sanchez, is een Nederlandse zanger met een Dominicaanse moeder en Nederlandse vader. In 2011 deed Sanchez mee aan het vierde seizoen van het televisieprogramma X Factor, hier behaalde hij de derde plek. Ondanks zijn verlies ontving hij toch een platencontract.

Sinds zijn deelname met De Beste Zangers in 2019 is zijn carrière door het plafond gegaan in Nederland. Maar dat is niet zijn mooiste prestatie tot nu toe. Hij heeft namelijk het bed gedeeld met één van de OG3NE zusjes.

Rolf Sanchez met een OG3NE zusje

Alle drie de zusjes hebben al jaren een vriend en de zanger wil zelf niet zeggen met wie van de drie hij het bed gedeeld heeft. Vermoedens zijn dat het om Shelly gaat meldt RTL Boulevard (foto onder onderstaande video).

Doorgaan met lezen

Celeberties

RESPECT: ‘André Hazes gaat Afrikaans kindje adopteren’

André Hazes jr. en zijn vergevingsgezinde verloofde Monique Westenberg gaan in 2021 een kindje adopteren uit Afrika. Dat werd gisteren voorspeld in de Nieuwjaarsdag-special van Shownieuws.

De voorspelling werd in een item gedaan door tv-paragnost Liesbeth van Dijk, die hoog in aanzien staat bij Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story. Hij zat aan de desk en vulde aan dat deze voorspelling van Liesbeth helemaal niet zo gek is. De familie Hazes heeft namelijk al ervaring met adoptie, vertelde hij in de uitzending.

Kindje uit Afrika

De 43-jarige Monique kan alleen zwanger worden met behulp van een IVF-behandeling. Zij en de 26-jarige André zitten daar niet heel erg op te wachten, omdat zo’n traject heel veel doet met je hormoonhuishouding. Mogelijk gaan ze dus voor adoptie, aldus de bekende paragnost Liesbeth.

Liesbeth in Shownieuws: “Een tweede kind: nee. Wat ik wél hoor is adoptie, maar het kan ook zijn dat ze een kind in Afrika adopteren, hè. Dat ze op die manier adoptie hebben, dat kan ook.”

Adoptie

Niet zo’n gekke voorspelling, meent Guido den Aantrekker. “Ik wil nog wel even één ding toevoegen over die adoptie waar zij het over had bij Monique en André. Wat misschien weinig mensen weten is dat André Hazes zijn vader ooit een kindje in Kenia heeft geadopteerd.”

“Toen hij overleden is, heeft Rachel dat voortgezet, dus zij betalen al jarenlang voor het levensonderhoud van dat meisje, dat inmiddels volwassen is. Ze hebben dus sowieso een link met adoptie in Afrika.”

Huwelijk

Wat er dit jaar mogelijk ook gaat gebeuren bij de Hazesjes, is een huwelijk. “De grootste wedding bells waar iedereen (ahum, red.) natuurlijk naar uitkijkt is toch André en Monique. Ze is op 12-12-2020 gevraagd op een meer dan romantische manier. Echt een tear-jerker”, aldus Guido.

Het wordt ook een beetje een beladen huwelijk, denkt Guido. “Want: moeder Rachel, is zij er wel of niet bij? De familiebetrekkingen zijn toch wat minder op dit moment, maar misschien is dat dan wel een heel mooi moment.”

Bridget

Vervolgens sloeg het relbrein van Albert op hol: “En dat dan die boze stiefzuster Bridget die niet uitgenodigd wordt op de bruiloft, tóch komt…”

Guido: “Dat zou wel heel mooi zijn.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending