Pijnlijk: ‘Frits Wester raakt zijn baan kwijt’
Connect with us

Celeberties

Pijnlijk: ‘Frits Wester raakt zijn baan kwijt’

De video dat Frits Wester dronken zou lijken ging afgelopen week viraal. Dit kwam omdat de verslaggever wat stuntelig overkwam tijdens de opnames van het RTL Nieuws met onder andere een dubbele tong. Zelf zegt de journalist dat hij moe was en net een ‘tukkie’ had gedaan waarvan hij nog wakker moest worden.

Niet de eerste keer

Dit was volgens kijkers niet de eerste keer dat Frits Wester hoogstwaarschijnlijk dronken op de buis verscheen. Vorig jaar in Den Haag, na het overlijden van oud-minister-president Wim Kok, gaf hij ook al erg warrige reacties op camera.

Verdacht

Kijkers vonden dit verdacht en zagen direct dat Wester te diep in het glaasje had gekeken. Destijds gebruikte hij zo ongeveer dezelfde smoes en vertelde dat hij oververmoeid was. De journalist zou geen oog dicht hebben gedaan voor een aantal nachten omdat hij lastig gevallen werd door een parasiet. RTL zag het door de vingers, maar of het dit keer weer het geval is weet nog niemand.

Rijden onder invloed

De directie van RTL wil namelijk een hartig woordje met de verslaggever spreken over zijn acties. Dat Frits van een drankje houdt, is algemeen bekend in Den Haag. Naast dat Wester eigenaar is van een bruine kroeg in Voorburg, is hij in het verleden al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

‘Niet ontslaan maar laten behandelen’

Binnenkort zal de RTL-directie laten weten of ze Frits zijn mogelijke dronkenschap nogmaals door de vingers zullen zien. In het Binnenhof maken ze zich zorgen en hopen een aantal politici dat zijn talenten boven zijn acties worden verkozen. In Privé laat een anonieme bron weten: ,,Als de directie van RTL verstandig is, dan wordt hij niet ontslagen, maar eisen ze van hem dat hij zich laat behandelen.”

Celeberties

ZIEN: Katja Schuurman laat met foto zien dat ze het figuur heeft van een 20’er!

Katja Schuurman is toch al tientallen jaren de droomvrouw van iedere man in Nederland. Haar doorbraak kwam met haar rol als Jessica Harmsen in de tv-soap Goede tijden, slechte tijden. We zijn inmiddels zo’n 25 jaar verder en ze lijkt geen dag ouder te zijn geworden. De brunette is inmiddels 44 jaar oud maar we kunnen zeggen dat daar niets van te zien is. Onlangs kwam ze nogal vaak in het nieuws en was er opspraak over haar privéleven waar ze iets teveel van vrij had gegeven. Althans, dat heeft ze achteraf gezegd, ze had geen idee dat er zoveel opspraak door zou komen in de media en is er nu eigenlijk wel klaar mee.

Katja Schuurman heeft het nog steeds

Dus is het tijd om het maar weer achter ons te laten. Ze heeft zelf er even voor gekozen om zich terug te trekken. Ze schrijft “‘Je terugtrekken uit het leven is iets dat je elke dag zou kunnen, wellicht zou moeten doen. Het voltooit de beweging waar het ten volle deelnemen aan het leven slechts een onderdeel van is.’ (Rabindranath Tagore – India – circa 1890) Ik zit een paar weekjes in een prachtig yogaretreat, dus vanuit mij vooral even stilte..

Mochten jullie me te erg missen: vanaf 8 november kan je me zien in de 5-delige kerstserie ‘Kerst bij Koosje’ op Videoland”. Ook plaatst ze nog een foto waar we nóg meer van onder de indruk zijn (onder de eerste foto)!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Oeps: Yolanthe laat fotograaf “per ongeluk” onder haar rok gluren:

Yolanthe is de afgelopen tijd gigantisch veel in het nieuws gekomen. Niet alleen om haar nieuwe rol in een Nederlandse serie. Ook omdat ze in een scheiding ligt met haar man, Wesley Sneijder.

De voetballer brengt ook nog eens een boek uit over zijn privéleven. Hierin zouden een hele hoop onthullende details naar voren komen betreffende zijn vrouw.

Maar daar gaan we het vandaag helemaal niet over hebben. Nee, we hebben het nu over dit heerlijk nieuwe pareltje op het account van de brunette.

Shoot met Yolanthe, altijd fijn!

En zoals we haar kennen, laat ze nog weleens iets meer van zichzelf zien dan de gemiddelde Nederlandse presentatrice. Ze schrijft erbij: ” Try to look more comfortable” ..Sure”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dee (ex van Enzo Knol) krijgt veel lof na foto van ‘lovehandles’!

Miljuschka Witzenhausen plaatste niet zo lang geleden een post van haar figuur. Foto’s zijn te zien onderaan dit artikel. Ze schreef hierbij: “Eerlijke foto. Ik word zo moe van al die gepolijste beelden op social. Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere.

Ik maak me oprecht zorgen over wat dit met onze kids gaat doen. Steeds vaker als ik ergens ben zie ik de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, nike-tekens als wenkbrauwen en kleding met grote merken erop. Er word gestreefd naar een massaal perfect beeld.” De ex van Enzo Knol, Dee, plaatst ook regelmatig foto’s van haar figuur om het beeld van “te slanke” rolmodellen te doorbreken. De foto’s van Mlijuschka waren voor haar aanleiding om zichzelf ook bloot te stellen.

Dee maakt krachtig statement

Ze schrijft bij haar foto: “Afgelopen week ging het er weer volop over: Eerlijke foto’s (naar aanleiding van de post van Miljuschka). Nee, we hebben niet allemaal een sixpack en een Kim K. kont. En dat is helemaal prima. Wees lief voor jezelf.

View this post on Instagram

A post shared by Dee (@dee)

Doorgaan met lezen

Trending