Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media
Connect with us

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Celeberties

“Dit betekent het einde van Bridget Maasland”, RTL is woedend

Het rommelt al een tijdje rondom Bridget Maasland en haal carrière bij RTL. Ze is al tijden niet meer te zien op de televisie. Bij RTL Boulevard kwam ze niet meer langs “vanwege het coronavirus”. Een insider laat aan weekblad Weekend weten dat er meer achter zit.

De blondine roddelde er natuurlijk op los in het programma, maar over haar eigen break-up hield ze haar mond. Maar toch gaf ze hier het eerste interview over weg bij Radio 538. Dit tot grote ergernis van RTL, die verwachtte natuurlijk de primeur op thuisbasis. Ook voor het tweede interview viel RTL buiten de boot, die ging namelijk naar NH Radio.

Bridget Maasland gooit eigen glazen in

Ook Angela de Jong is los gegaan op de blonde roddeltante. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Leontine Borsato door het dolle na babynieuws

Leontine Ruiters heeft prachtig babynieuws te melden. De ex van Marco Borsato kan het wel van de daken schreeuwen en deelt haar geluk met de hele wereld…

“Welkom in de familie, kleine vriend!” schrijft Leontine bij de zoete babyfoto. In de hashtags schrijft ze dat hij de mooie naam Finn heeft gekregen en dat het om een achterneefje gaat. Ook schrijft ze ‘ik hou van je’ en maakt ze duidelijk dat ze een trotse tante is.

Veel volgers feliciteren Leontine razendsnel met het blijde nieuws. “Wat heerlijk! Zoo ontzettend lief. Gefeliciteerd!” schrijft Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder, bijvoorbeeld. “Aaah wat een knapperd, gefeliciteerd!” schrijft een ander.

Voor het eerst voor de camera

Leontine is onlangs voor het eerst sinds haar breuk met Marco Borsato weer voor de camera van Shownieuws verschenen. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalde op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien. Ze had het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

BREAKING: Schokkende beelden, Fred van Leer vertelt het echte verhaal!

Fred van Leer heeft vanmiddag in een video op zijn eigen social media-kanalen eenmalig zijn verhaal gedaan nadat er een video van hem is verspreid. De Rotterdamste stylist belandde na de gebeurtenis in het ziekenhuis. ,,Ik heb lang nagedacht of ik dit moet zeggen, maar ik wil de regie in eigen handen houden. Ik heb mezelf iets aangedaan.”

Van Leer wilde zijn verhaal aanvankelijk nog niet delen met de buitenwereld, omdat hij er nog niet klaar voor is. Toch besloot hij een video op te nemen waarin hij openhartig vertelt over zijn heftige week. ,,Er gaan verschillende wilde verhalen de ronde, die wil ik ontkrachten. Daarom doe ik eenmalig mijn verhaal.”

De stylist maakt in het filmpje duidelijk niet op de video in te willen gaan. ,,Dat is vreselijk voor mij en vreselijk voor de mensen die het hebben gezien. Ik moet het een plek gaan geven. Het is een open wond, dat heelt en blijft een litteken, voor altijd”, vertelt hij emotioneel.

Wel wil Van Leer ingaan op de dagen die volgden nadat de video op het internet circuleerde en massaal werd doorgestuurd op WhatsApp. Omdat de paniek direct toesloeg, besloot Van Leer naar een goede vriendin te gaan. ,,Die heeft me opgevangen en toen is het hele circus begonnen. Politie, recherche, ambulance, omdat iedereen zich zorgen maakte.” Vanaf dat moment werd de regie door Freds vrienden overgenomen.

Opgenomen

Inmiddels ging het verhaal de ronde dat Van Leer zou zijn opgenomen in een verslavingskliniek. De stylist bevestigt het gerucht en heldert gelijk op waarom hij juist daar werd opgenomen. ,,Omdat dat de enige plek in de omgeving was waar op dat moment nog plek voor mij was. Ik had professionele hulp nodig.”

Van Leer verbleef daar een nacht. Hij stelt ongelooflijk fijn en goed geholpen te zijn en kreeg een gesprek met een psycholoog. Die was van mening dat Van Leer niet op zijn plek zat. Daarom werd hij ontslagen uit de kliniek. ,,Ik ben gewoon naar huis gegaan. Er hebben mensen voor me gekookt, gepraat, gelachen, gehuild. Alles wat je doet met vrienden”, aldus Van Leer in tranen. Ook werd zijn telefoon afgepakt om hem te behoeden van alle berichten die hij mogelijk te zien zou krijgen.

De stylist kwam de zaterdag goed door, was wederom omringd door vrienden en sprak met hen openhartig over zijn toekomst. Zondag vertrokken zijn vrienden weer. ,,Want ook hun leven gaat door.” Dat was het moment dat het mis ging. ,,Zondag kreeg ik een aantal berichten via via toch te horen. Ook al had ik geen telefoon, ik ben altijd slim genoeg om twee telefoons in huis te nemen en heb heel dom tóch gekeken op die telefoon.”

En ondanks dat Van Leer honderden lieve reacties zag, bleven de ‘reacties’ bij hem hangen. ,,Ik was in complete paniek. Zonder in details te treden, en ik heb heel lang nagedacht of ik dit moet zeggen, maar ik ga het wel zeggen want ik wil de regie in eigen hand nemen: ik heb mezelf iets aangedaan.”

Dankzij de mensen in zijn omgeving kon er heel snel en accuraat worden gehandeld, zo verklaart Van Leer. ,,Door deze mensen en de politie, ambulance, iedereen, ben ik er nog. En daar ben ik heel dankbaar voor.”

Overleden

Nadat Van Leer uit huis werd getakeld omdat hij in een herenhuis woont, doken er toch weer verhalen op. Zo werd er geschreven dat hij was overleden. Hoogstwaarschijnlijk werd die link gelegd omdat Van Leer met een deken over zijn hoofd heen uit huis werd gehaald. Dat was echter om Van Leer te beschermen tegen de kou en zijn eigen privacy. ,,Het is echt ongelooflijk, want mijn manager heeft aan alle pers heel eerlijk gezegd dat we rust willen. Heel veel pers heeft dat gerespecteerd, een aantal mensen niet.”

De Rotterdammer werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht, waar er daadwerkelijk alles aan werd gedaan om zijn privacy niet te schenden. In tranen vertelt Van Leer dat de dienstdoende arts hem zelfs onder een andere naam in het ziekenhuis heeft gebracht. ,,Daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. De zuster die mij de tekst gaf, ben ik ongelooflijk dankbaar. Want het geeft me kracht.”

Inmiddels is Van Leer weer thuis. Hij hoopt op rust om te kunnen helen. Ook drukt de stylist de kijkers van het filmpje op het hart om dergelijke video’s niet te verspreiden. ,,Ik heb een groot vangnet, maar heel veel mensen bij wie dit gebeurd hebben dit niet. En daar loopt het verkeerd bij af.”

De hartverwarmende berichten doen Van Leer goed. ,,Ik ga er alles aan doen om hier uit te komen. Gun me even rust. Dit is het verhaal en er is geen enkel ander olifantenverhaal. Wat je ook leest. Ik heb weer zin in de toekomst. Alle alle liefs, van mij. Ik wil afsluiten met de woorden: dag schat.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending