Pijnlijk: Sarah van Soelen verspreekt zich in gesprek met Najib Amhali!
Connect with us

Celeberties

Pijnlijk: Sarah van Soelen verspreekt zich in gesprek met Najib Amhali!

Najib Amhali heeft een podcast genaamd ‘Wat kan er nou gebeuren’ en heeft vorige week Sarah van Soelen uitgenodigd. In de podcast van Najib gaat het vaak over verslavingen van bekende mensen die in zijn show voorbij komen. Sarah heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een tijdje verslaafd is geweest aan verschillende middelen.

Yvonne Coldeweijer heeft altijd gezegd dat dit veel langer heeft geduurd dan ze zelf zegt, waaronder tijdens de relatie met André Hazes. Sarah heeft dit zelf altijd weten te ontkennen. Echter lijkt de blondine zich behoorlijk te verspreken in de podcast met Najib. De twee hebben het tijdens hun gesprek over hun functioneren wanneer ze onder invloed waren van het beroemde witte poedertje. Najib: “Maar wel onder invloed hiervan reed ik wel gewoon.” Sarah reageert hier op: “Ik reed al-tijd. Ik heb altijd dag en nacht gereden. Met alcohol én verboden middelen op!”

Sarah van Soelen moet afkloppen bij Najib Amhali…

Naast de schokkende onthullingen dat deze twee volwassen de weg op gaan met een neus én lever vol troep, vervolgt het gesprek. Najib: “Ben je weleen aangehouden?” Natuurlijk hoop je dat iemand die zó onverantwoordelijk is, dat diegene direct van de weg geplukt wordt. Helaas. Sarah antwoord opvallend: “Nee, even afkloppen, nee. Nog nooit.” Het mag dus duidelijk zijn dat Sarah even afklopt zodat ze de volgende keer niet gepakt zal worden wanneer ze bezopen of besnoven achter het stuur zou kruipen. Coldeweijer maakt daarom een duidelijke kanttekening: “Afklopen? Waarom moet je dat afkloppen? Je bent toch clean? Liar liar pants on fire!” Of Sarah nu wel of niet nog gebruikt laten we maar even in het midden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze niet uitsluit het nog eens te gaan doen. Desbetreffende stuk hieronder vanaf 36:48!

Celeberties

Klare taal: Roxeanne Hazes legt uit waarom ze haar moeder Rachel niet wil zien!

Rachel en Roxeanne Hazes hebben al jaren geen contact met elkaar vanwege een vermeende ruzie. Echter weet geen enkel roddelblad precies de reden van deze ruzie te melden. We gokken dat we deze taak maar eens aan de welbekende juicekanalen moeten overlaten. Echter hebben de twee zich onlangs nog rijkelijk uitgesproken over elkaar en het missende contact.

Rachel in weekblad Story: “Een moeder moet er voor haar kinderen zijn. En ik ben er voor hen! Mijn deur staat altijd voor hen open. Dat geldt ook voor Roxeanne. Momenteel is er geen contact, maar wanneer zij besluit te komen, is ze altijd welkom”, aldus Rachel. En: “Ik respecteer haar besluit. Loslaten is ook houden van en dat contact komt vanzelf wel weer. Ik laat iedereen daarin vrij.” Het mag duidelijk zijn dat Rachel haar dochter prima in haar leven wil toelaten. Zal het uitblijvende contact wellicht vanuit Roxeanne komen?

Rachel en Roxeanne Hazes hebben nog steeds geen contact!

Roxeanne heeft zelf ook haar woordje gedaan afgelopen zomer in een podcast genaamd ‘Front Row’. Roxeanne: “Kijk, ik ben van bepaalde dingen die er in het leven gebeuren rondom de familie Hazes gewoon geen onderdeel. En dat is echt heel erg fijn. Ik ben een eigen persoon, ik maak mijn eigen muziek, ik heb mijn eigen gezin. En ik merk dat ik mij heel erg richt op positiviteit.” Het mag duidelijk zijn dat het nieuws rondom Rachel en zoon André niet altijd even gezellig en leuk is. Rondom Roxeanne is het veelal positief. Het lijkt dus te werken. Roxeanne heeft zich bij ‘Hazes is de Basis’ ook uitgesproken over haar broer: “Het is natuurlijk ontzettend jammer dat Dré er niet bij is. Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt, op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s na heftige ruzie: “Wat is er gebeurd tussen Emma Heesters en Maan?”

Emma Heesters en Maan de Steenwinkel zijn een van de meest populaire zangeressen in ons landje vandaag de dag. De twee dames, beide middenin de twintig, lijken behoorlijk in de smaak te vallen bij het wat jongere publiek. Echter gaan er geruchten dat er een poosje geleden behoorlijk wat sneren en ongemak was tussen de twee zangeressen. Heesters verscheen vorig jaar in een video van Radio 538 waarin bekende artiesten hun mening over andermans muziek geven. Heesters kreeg een nummer De Steenwinkel te horen en gaf haar ongezouten mening: “Heel eerlijk: ik zou het zelf denk ik niet opzetten.

Maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.” Volgens verschillende juicekanalen was dit niet helemaal lekker gevallen bij De Steenwinkel. Niet veel later zaten de twee bij Beau in het programma, wat volgens ‘Mediacourant’ een behoorlijk ongemeend lief-doen tegen elkaar was.

Emma Heesters en Maan, wat is daar gebeurd?

De twee zitten namelijk samen in The Streamers. Steenwinkel bij Beau: “Wij zijn ook blij dat er een meisje bij is, want we hebben wel wat girlpower nodig in de band, hè, Suus? Davina is er ook bij geweest soms, maar die gaat dan ook weer weg, dus het is altijd leuk als er meisjes bij komen. Sanne is er ook niet bij.” Heesters destijds: “Ik vind het zo leuk dat ik er eindelijk bij ben. Ik heb vanmiddag al met een gedeelte gerepeteerd en het was al zó gezellig. Ik ga natuurlijk All I Want For Christmas Is You zingen, met de meiden.” Of de twee het dit keer wél echt hebben bijgelegd weten we niet. In ieder geval ziet het er naar uit dat de twee weer door één deur kunnen. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

View this post on Instagram

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Goedhartige Peter Gillis verdient miljoenen aan opvang van vluchtelingen!”

Peter Gillis is inmiddels uitgegroeid tot een bekende Nederlander in het bezit van een behoorlijk aantal vakantieparken. De zakenman laat ook maar al te graag zien hoeveel geld hij in bezit heeft en wat zijn parken wel niet waard zouden zijn. De multimiljonair denkt ook in de Quote500 te moeten staan.

Al denkt de Quote daar zelf heel anders over en hij valt tot nu toe genadeloos buiten de boot. Kortom, een man die veel bezig is met het tellen van zijn centen. De parkbeheerder heeft nu aangegeven graag zijn parken open te stellen voor vluchtelingen uit Oekraïne. Er gaan verschillende getallen rond, maar in het park Prinsenmeer zou hij 4000 bedden kunnen realiseren volgens De Telegraaf. Gillis heeft al eerder vluchtelingen opgevangen in park Parelstrand waar hij volgens Quotenet 18 euro per asielzoeker (750 totaal), per nacht voor kreeg aan belastinggeld. Dit kwam neer op zo’n 5 miljoen euro voor Gillis.

Peter Gillis: “Massa is Kassa!“

Dit keer wil Gillis dus 4000 vluchteling onderdak bieden. Verschillende media laten berekeningen zien dat dit zo’n 27.000 euro per vluchteling per jaar zou moeten zijn. Volgens eerdere getallen waarbij Gillis zo’n 600 vluchtelingen zou opvangen, zou dit neerkomen op ongeveer 16 miljoen euro. 4000 = 108 miljoen. “Hatseflats, massa is kassa!” zou meneer Gillis zeggen. Gillis vertelt Brabants Dagblad: “Ik heb een paar jaar geleden een keer een ronde met het COA gemaakt over mijn parken, dus ze weten wat ik kan. Ik kan morgen vierduizend bedden leveren. We kunnen snel handelen.” Echter heeft Gillis aangeklopt bij de verkeerde instantie. COA reageert “Wij gaan over asielzoekers, vluchtelingen uit de Oekraïne zijn een taak voor de overheid.” Hieronder Gillis over het openstellen van zijn park, daaronder kritiek op het vermeende “verdienmodel” van Gillis:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending